Ak ste už mali? Kedy naposledy? Koľkokrát? Ako často vykonávate veľkú potrebu? Akú mala farbu, hustotu, veľkosť, množstvo, tvrdosť, obsah povrchu, tvar, ... (a ako mávate priemerne)? Ako dlho ste tlačili? Ako najdlhšie ste už niekedy tlačili, kým sa vám t
Mala som, ráno okolo siedmej, dnes iba raz, bola taká priemerná, až nezaujímavá. Neviem povedať ako často, pretože nepravidelne, niekedy idem iba raz za niekoľko dní a niekedy aj niekoľkokrát za deň, také „pokračovanie nabudúce“, podľa toho, čo som jedla a koľko. Farba tak akurátne hnedá, neznášam okrovú sračku. Hustota a veľkosť fajn, príjemná, sklz tiež. Bežný tvar. Obsah povrchu som nemala čas vyrátať. Išlo to hneď, dokonca som tam musela bežať. A ostatné neviem, ale tie príbehy mám v blogu.
no rano doma zelenu kozennu, v skole drevenu s kovovovymi nozickami... a v autoskole drevennu bezpecnostnu( tie na ktorych sa neda hupat) .. takze to je moj prehlad stolic dneska
akurat ma napdlo ze ked som bola v česku zhruba tyzden tak cely cas somsa tam nemohla vysrat!! az ekd sme prekrocili hranice tak som sa letela vysrat na benzínku xD
Ako najdlhšie ste už niekedy tlačili, kým sa vám to konečne podarilo? Nevediem si záznamy Ako moc ste mali už natrhnutý anál vďaka exkrementom? To teda nie
Chutilo vám? Čo mi malo chutiť? Ja to len umietnim do misy a nekonzumujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ak ste už mali? Mal
Kedy naposledy? Dnes
Koľkokrát? Raz
Ako často vykonávate veľkú potrebu? Raz za deň
Akú mala farbu? hnedú
hustotu? akurátnu
veľkosť? riadnu
množstvo? výdatné
tvrdosť? akurátnu
obsah povrchu? neviem
tvar? zatočený
Ako dlho ste tlačili? Krátko
Ako najdlhšie ste už niekedy tlačili, kým sa vám to konečne podarilo? Nevediem si záznamy Ako moc ste mali už natrhnutý anál vďaka exkrementom? To teda nie
Chutilo vám? Čo mi malo chutiť? Ja to len umietnim do misy a nekonzumujem
Koľko toaletného papiera ste spotrebovali a koľko spotrebujete priemerne? 73,82cm. ???