@10 som na tom podobne
tu tretiu moznost som este nevidel, ak sa pod tym mysli niekto kto cvici ma 120kg vyzera byt obrovsky ma tak 20% a viac % telesneho tuku a agresivny, tak to je zle opisane
vyrisovany kulturisti vpohode, nie vrcholovy
inak co sa tyka toho arnolda,cutlera,colemana..arnold nemal take "kvalitne" AS ako tito dvaja keby makal v dnesnej dobe tiez by bol take hovado aby nezaostaval ..urcite
Celosvetovo majú v priemere najväčšie penisy černosi zo Sudánu, ktorí majú priemernú dĺžku penisu okolo tridsať centimetrov. Opačným extrémom je najmenší penis, pričom tu nie je možné určiť presného „víťaza“, pretože najmenší penis má len jeden centimeter a týmto rozmerom sa môžu popýšiť mnohí muži po celom svete.
@38 to sa mi nezda... cital som ze tyson ma 35
al to je aj tak malo..uz davno som videl fotky nejakeho co ju mal pomaly po bradu ked mu stal.....nieze by som take fotky vyhladaval
@40 tak vtedy velmi ani mat nemohol, kedze vala z AS sa len vtedy vivinula a ked sa clovek pozrie, tak az v tych 90 rokoch sa tak zacali rapidne zvacsovat @42 oficialne je myslim 33 ale su zaznamenani aj taky
oou ja nemaam rada metrošou.. ako nic proti vam chlapci ale nejako mi to nereze. nehovorim, aby sa chlap o seba nestaral.. ale ked je to prehnane, je to az nechutne..
inak velmi podarena a pekne povrchna anekta... ano, taketo sme my zeny, takto hodnotime a smejeme sa na vas... teda na niektorych ... ano bavi nas to, teda mna urcite
skor si sa mala zamerat na povahove vlastnosti, robit si posmech z toho ako niekto vyzera je dost plytkee..ja sa smejem len na tych ktorí môžu za to ako vyzeraju napr EMO
@flascha No ale naschvál som tam dala, že si o sebe akože myslia, že sú krásavci, aby sem niekto neplietol, že môžu mať kopu dobrých vlastností a taak.
@citroon No a zase to isté (viď celý tento príspevok).
@peter_piper to bolo zlate ".uz davno som videl fotky nejakeho co ju mal pomaly po bradu ked mu stal.....nieze by som take fotky vyhladaval (smajlík)(smajlík)(smajlík)" niezeby si to vyhladaval -verim ti ale tak zlato to znelo
a k ankete ala som metrosov,lebo ti su podla mna nechutniiiiiii a hned po tom tie kulturisticke monstra bleee
@0 hlasujem za vlasatého mimona (fetoša) v čiernom oblečení s kovovými príveskami po celom tele a bezduchým výrazom v tvári so sluchátkami v ušiach skrytých hlboko v neupravenej hrive, z ktorých do sveta znie škrekot nejakého muža so slabým hlasovým nadaním kritike treba podrobiť aj vlastné rady, keď už si ideme robiť srandu
@arugad Po prvé - ja k niečomu takému nepatrím a po druhé - je to blbosť. Nejaký mansoňáci asi veur hej, blee, ale toto nie je anketa o stupídnych štýloch a uniformách a čo ja viem čom.
TAK ABY BOLO RAZ A PREVŽDY JASNÉ:
Z metalu mám rada len nejaký ten folkáč a pod. a nie kdejaké revanie nafetovaných vymachlených magorov, čo sa hrajú na satanistov.
@krutafunebracka - veď ako povieš, ja som len vypichol ten tzv. black lifestyle, na margo toho že si dala do možností aj pritepleného metroša a teda zvrhla ju tak trochu i do sekcie stupídnych štýlov keď už tam boli ľudia čo za svoj výzor nemôžu a medzi nimi metroš, ktorý za to jak je dobombardovaný môže, lebo je tupý, proste mi tam len zrazu chýbala možnosť, ktorú som doplnil sám
ja osobne by som isiel na pivo s hociktorym z tychto ludi , ked by nebol primitiv a dalo by sa s nim aspon trochu porozpravat... co sa o niektorych co sem prispeli povedat neda... tych by som ani neoplul
@arugad Tak ale ten metroš môže byť hocičo, šlo mi len o také „od prírody“ obludy. Keby som sem plietla štýly, tak by to bolo hnusné. Ale takých tých veľkých „metlákov“, čo počúvajú nejaký lacný sajrajt a myslia si, že sú neviem čo, asi nemám rada (žiadnych nepoznám). A feťákov nemám rada akýchkoľvek. Ale by som tipla, že to skôr chodí chľastať než fetovať. : /
@holyknight Neviem, ja to nepočúvam. Ale také tie trapošiny som mala na mysli, čo sa tvária ako ťažký „metaly“ a stále sa strkajú niekde do MTV, alebo čo to je. Proste také naozaj iba ručanie a trieskanie a rachot.
Moznost B a C su asi najnechutnejsie, ale pre mna je zrejma odpoved VLKOLAK VLKOLAK VLKOLAK, pretoze som jedneho z videnia poznala a nemala som ho rada (ani on mna). Chvilu mi sposoboval lahku traumu, debil. ale potom som ho porazila na anglickej olympiade a uz som v klidku. (potrebovala som sa vykecat, sorry
nechce s ami citat vsetky komentare a ani moj si asi nikto neprecita ale len toto... ze kazdeho sa da ako tak podla mna unormalnit, ale ked sa posnazite toho nechutneho svalovca, zostane z neho len kus ovisnutej koze... ble
podla mna aj tak vedie ten smrtak. Teda neviem si to predstavit v postely. pride mi to hnusne,skor znesiem nejake to prasiatko ale smrtaaaak ee to nie fuj
nemozem s tej fotky na zacatku aa ja patrim k tym 100 kil pretekajuceho sadla bohuzial no skro 100 kil len nejsom nejaky žráč ani mi sliny nejdu z papule
@awared Dobre, veď to netvrdím, ale títo, tu v možnostiach, si to akože myslia, aby niekto nekecal, že možno je špatný, ale môže byť fajn. Tak všetci sú akože rovnakí magori.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
a naozaj podarena anketa!
Trikrát som prešiel všetky možnosti no neviem sa rozhodnúť!
Áno neviem sa rozhodnúť.
@holyknight No dovoľ, vlasáči sú fajn, ale feťáci nie.
2,3,4 sú zhruba na jednej úrovni, ťažké veru
» i68.photobucket.com/albums/i9/rache...
tu tretiu moznost som este nevidel, ak sa pod tym mysli niekto kto cvici ma 120kg vyzera byt obrovsky ma tak 20% a viac % telesneho tuku a agresivny, tak to je zle opisane
vyrisovany kulturisti vpohode, nie vrcholovy
Vypracované telo je ok ale čo je moc to je moc
@20
al to je aj tak malo..uz davno som videl fotky nejakeho co ju mal pomaly po bradu ked mu stal.....nieze by som take fotky vyhladaval
@42
@42 oficialne je myslim 33 ale su zaznamenani aj taky
@pawlo no skus uvidis xD
@bress aj tak je arnold kral vzdy bol,vzdy bude
aha.. tak to je fajn, ze nas mas tak prestudovanych..
inak velmi podarena a pekne povrchna anekta... ano, taketo sme my zeny, takto hodnotime a smejeme sa na vas... teda na niektorych ... ano bavi nas to, teda mna urcite
@lukas1 Čo? Ja nechápem, o čom melieš.
@pershing363 Tak tam máš aj tú poslednú možnosť.
@wewo Hej, hej.
@flascha No ale naschvál som tam dala, že si o sebe akože myslia, že sú krásavci, aby sem niekto neplietol, že môžu mať kopu dobrých vlastností a taak.
@citroon No a zase to isté (viď celý tento príspevok).
a k ankete ala som metrosov,lebo ti su podla mna nechutniiiiiii a hned po tom tie kulturisticke monstra bleee
@cy3aha Vari sa ti páčia baby s cicinami?
Z metalu mám rada len nejaký ten folkáč a pod. a nie kdejaké revanie nafetovaných vymachlených magorov, čo sa hrajú na satanistov.
ale ja som daala tých svalovcov, ale keby môžem dať 2 tak dám toho 100 kilového... ať je to vyrovnanejší