@azizi Chápem ako bola tá možnosť myslená, ale animácia je podľa mňa niečo pohyblivé... (aj keď priznávam, že mi nenapadá vhodné slovo, ktoré by som navrhla ako náhradu)
@chocolate1 Pretože táto tvoja je naozaj stelesnením inteligencie, na ktorú ja evidentne nemám...
čo je a chalanovi lepšie?
to, že vie tancovať a že s ním chodím von
že je futbalista
že je milý
Asi si si prečítala komentáre ku svojej ankete a hnev teraz vybíjaš na kritizovaní prvej témy čo uvidíš.
Ako ja viem, že reagujem prehnane, ale už ma to fakt štve. Ja sa vždy tak snažím, aby moje diskusie a ankety dávali zmysel, aby neboli hlúpe, aby mali dostatok možností, niekoľko krát si to skontrolujem, mením a toto nie je jediný raz, kedy je výsledkom zase osočovanie. Je tu XY diskusíí typu kto má akého veľkého vtáka, alebo akú hudbu počúvaš dookola niekoľko krát denne. A nevravím, že táto anketa je dokonalá. Miesto animácia som mala dať ilustrácia (grafická, kresba, maľba), dať samostatne zvieratá atď. Keď sa ti to nepáči tak sem jednoducho neklikaj, ani mne by v živote nenapadlo otvoriť tvoju anketu. A už som sa rozhodla. Končím so zakladaním diskusií na Birdz. Nebaví ma to už.
Ok tak, možno nejakú tú diskusiu ešte niekedy založím (alebo tiež nie) ale toto ma ozaj vytočilo a niekedy jednoducho neviem, či mi to potom vôbec stojí za to...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
No som rada, že tá anketa je aspoň ako tak v poriadku, bo som zase zazmätkovala s tým enterom a odoslalo mi to skôr
Ave @hajzelbabicka
čo je a chalanovi lepšie?
to, že vie tancovať a že s ním chodím von
že je futbalista
že je milý
Asi si si prečítala komentáre ku svojej ankete a hnev teraz vybíjaš na kritizovaní prvej témy čo uvidíš.
Ako ja viem, že reagujem prehnane, ale už ma to fakt štve. Ja sa vždy tak snažím, aby moje diskusie a ankety dávali zmysel, aby neboli hlúpe, aby mali dostatok možností, niekoľko krát si to skontrolujem, mením a toto nie je jediný raz, kedy je výsledkom zase osočovanie. Je tu XY diskusíí typu kto má akého veľkého vtáka, alebo akú hudbu počúvaš dookola niekoľko krát denne. A nevravím, že táto anketa je dokonalá. Miesto animácia som mala dať ilustrácia (grafická, kresba, maľba), dať samostatne zvieratá atď. Keď sa ti to nepáči tak sem jednoducho neklikaj, ani mne by v živote nenapadlo otvoriť tvoju anketu. A už som sa rozhodla. Končím so zakladaním diskusií na Birdz. Nebaví ma to už.