no napriklad ja som vecer nezhasol v izbe a náš sused nas videl cez okno ........... ale nastastie je to moj kamos a dal som mu par € aby mlcal a zabralo
nám sa zatiaľ nič extra nestalo.. len pri žhavej chvíľke ako ma priateľ zdvihol tak som narazila hlavou do lustra sme sa potom dlho smiali a ešte že sme na seba kričali rôzne zvrhlosti,lebo sme si mysleli,že sme sami, no a pekne sme sa mýlili,lebo jeho babka sedela pred domom a všetko počula! tak to už bol trapas ale možno najväčší,za čo som sa veeeeľmi dlho hanbila pred jeho rodinou,že sme tak trocha rozbili stôl... to nám dodnes pripomínajú.kruté
spadol mi partner zo schodov úplne dole Vošiel nám kamarát do izby a môj priateľ sa ho spýtal: "Ta čo mojo, pridáš sa?" a zistili sme, že to nebol kamarát, ale jeho otec a odpovedal mu: "ja nie, ale syn Vás zháňa po celom dome"..
ehm...par ich bolo napr. tiez nam jeho brat vbehol do izby a este aj nechal zasvietene ked odisiel...nastastie sme boli pod perinou...aj vtedy sme nastastie boli pod perinou,ked nam do izby vbehol jeho oco a zacal nam vysvetlovat co mame na druhy den kupit....na istej chate sme mali izbu hned oproti spolocenskej miestnosti...jasne ze vsetci ozratí nechavali dverce otvorene,takze mali sem-tam malu ,,podivanu"...a to,ze som raz total opita pri nom povedala meno jeho znameho...ehm...to je tak,ked sa cely vecer bavite s jeho kamosmi a potom ste zrazu s nim
Potom raz, keď sme boli na práčke, sa vyšmykol, vrazil do práčky a roztrhol gumu D
Alebo keď sme boli na schodisku, keď sme skončili a akurát sme sa obliekali, išiel po schodoch dolu nejaký chalanisko (asi tak starý, ako my) a s úsmevom nás pozdravil a šiel ďalej
Minule, keď nikto nebol u nich doma, tak sme akurát boli v tom najlepšom, keď došiel jeho brat do bytu (ešte priateľ hovoril, že keď pôjde niekto, budú štekať psy, tak že ak ich budem počuť, mám sa rýchlo obliekať) a psy - zradcovia - boli ticho! Keď došiel brácho do kuchyne (my sme boli stále v izbe, ale už sme sa obliekali), hovorí "však si poďte zapáliť, čo robíte?" a priateľ mu na to "j*beme!" a ja som sa začala smiať, že "ty somár, načo mu to vešáš na nos ?"
tak ja uz som o sebe napisal mrte toho na tieto temy ...ale tak napr oddrbali sme umyvadlo - najprv jej spadlo na nohu a ona potom na no a ja som si rozbil nos o vodovodnu tocku (chvalabohu, ze nie oko). Sme j*bali az sme sa doj*bali
bolo ich viac ale taký posledný asi, že sme si sexovali na intráku v domienke, že vo vedľajšej bunke nik nieje (majú na izbe 2 bunky)...proste bolo všetko čo k dobrému sexu patrí a odrazu, keď sme sa už upokojili z tej druhej bunky vyšiel jeho spolubývajúci
Spali sme u známeho na priváte a ráno to na nás prišlo, známy nás chcel zobudiť a nejako zabudol klopať a vrazil nám do izby, akurát keď som bola navrchu To je taký posledný, na ktorý si narýchlo spomeniem, z toho som sa červenala ešte týždeň, keď som si na to spomenula
ja si pamatam ako moj byvaly vybavil volny byt, boli sme dohodnuty, ze stravime spolu vecer a par dni pred tym sme si este pisali na webe a on mi poslal navod aj s obrazkami ako nasadit kondom, a ako postupovat pri sexe. to bol realny tutorial ... samozrejme z vecera nic nebolo, lebo som sa ujebavala este par tyzdnov ked som ho videla
raz po jednej bytovej akcii sme ostali u mojho priatela spat ja a este kamoska s kamosom. rano to na nas prislo, tak sme ich vyhnali na balkon fajcit a sli sme do vedlajsej izby. asi nam to trvalo dlho, lebo po case prisiel kamarat, ze on uz teda ide domov, ze sa chce len rozlucit. boal to mila scena, ja drahemu na kolenach a on si ruku s kamaratom podaval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@bebekex
@trdeliiiq
@myerel uz chapem, preco je byvaly☺
@transplantovana no sonaaa,všetci ťa prsia...alebo povec mneeeeee.zajtra ok??
Potom raz, keď sme boli na práčke, sa vyšmykol, vrazil do práčky a roztrhol gumu D
Alebo keď sme boli na schodisku, keď sme skončili a akurát sme sa obliekali, išiel po schodoch dolu nejaký chalanisko (asi tak starý, ako my) a s úsmevom nás pozdravil a šiel ďalej
Minule, keď nikto nebol u nich doma, tak sme akurát boli v tom najlepšom, keď došiel jeho brat do bytu (ešte priateľ hovoril, že keď pôjde niekto, budú štekať psy, tak že ak ich budem počuť, mám sa rýchlo obliekať) a psy - zradcovia - boli ticho! Keď došiel brácho do kuchyne (my sme boli stále v izbe, ale už sme sa obliekali), hovorí "však si poďte zapáliť, čo robíte?" a priateľ mu na to "j*beme!" a ja som sa začala smiať, že "ty somár, načo mu to vešáš na nos ?"
Teraz ma nič iné nenapadá
Nerobte to cez umyvadlo!
frajera?? nie ... cim to bude ...
navod?? ti jebe ... na take veci neexistuje navod
zijeme vo svete internetu ... teda mi poslal na ten tutorial link ... a bolo to asi pred 2 rokmi ... taketo picoviny naozaj nezvyknem mat v oblubenych
tiež pravda ...ale bez priateľa to nejde
tak to by bolo krute ... ale v tom pripade by som si to nechala