no uzasne zaujmave a potrebne ankety tu suu ale zase mi tu chyba ten rozptyl ja ho mam co sa tyka velkosti celkom vlekyyy ma okolo 26 cm noo takze by osm tam dal.tych este aspon 25 cm....noooo i ked je to uz na skodu taka velksot no co uz
@13 na velkosti az tak nezalezi velki sa moc dobre fajcit neda, a to sa nemesti tak naco mat velky ked je ti nanic akurat na honenie a sebafajcenie je to dobre
@14 ze sa velky neda fajcit dobre tak to nesuhlasim... keby bol tak 25 tak hej, to je cudo ale tak ked je priemer udavany ako 16cm a aj tu na BIRDZ sex to nejak tak vyslo tak za nadpriemer povazujem 17cm+ ... a takych 18cm si nemyslim ze je vela... skor tak dobre
to su mi veci ... nejako sa tym mladsim zmensuje velkost penisu ... myslim tym co sa narodili okolo rou 1986 a vyssie ... Zistoval uz niekto statisticky, vplyv radiacie na embrio v zavislosti k naslednej velkosti penisu ?
malo by to byt normovane nie ? kto je dobry a ma dobru postavu dostane aj dobry penis podla tabulky a kto sa o seba nestara, je tucny a zly tak by mal maleho... mozno by sme tym docielili precistenie ludskej rasy od prizivnikov spolocnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
najviac je chalanov so 17cm ktori maju dokopy vyse 1,5 metrov penisu
dokopy zo zucastnenych chalanov mame zetial 5,38 metrov penisu
a priemer vysiel 16,812cm takze je len na vas ako pravdivo ste hlasovali... ale myslim ze to neje az tak skreslene
@stephan v pokoji a v erekcii mame rovnake "hodnoty"
to su mi veci ... nejako sa tym mladsim zmensuje velkost penisu ... myslim tym co sa narodili okolo rou 1986 a vyssie ... Zistoval uz niekto statisticky, vplyv radiacie na embrio v zavislosti k naslednej velkosti penisu ?