Takze dnes som si vsimol ze je Gangstar vegas v google play zadarmo a tak som sj chcel ho stiahnut. Lenze dokopy mam pamet 4 gb a volnych asi 1.25gb a ked to dam stahovat tak pise ze malj pamete (ten gangster ma 2.15gb). Takze pravdepodobne mj to stahuje
4.4.2? to uz je kitkat nie? ten ma myslim ze zablokovane presuvanie appiek a hier na kartu. takze ti neostava nic ine len vyprazdnit miesto v pamati telefonu
akurat teda teraz neviem. niektore zariadenia to maju asi v systeme povolene. napr samsungy. ja pouzivam cyanogenmod a tam to nejde. preco to spravili to neviem. a ako docielit aby to slo...to sa mi zatial nepodarilo a ani to uz neriesim. udajne v novom androide to uz zase ide. takze si pockam na aktualizaciu
@kosmiklove ok no dik a este nevies preco ked son stiahol apk potom som stahol data a tie som vlozil do sdcard/android/obb poton nainstaloval apk a spustil ju a ukazalo mi logo Gameloft potom ze data boli uspesne najdene a potom to padne a napise ze gangster vegas prestal pracovat
@kosmiklove takze a nestane sa mi ze bg sa mi uz mobil nespistil? A ako mam ten root urobit akyn sposobom? Nemusin pred rootom robit factory reset? Akg program to potrebujem ? Mam Samsung galaxy core 2
malo by to povolit systemu zapisovat na kartu. cize ak neni v systeme moznost presuvat hry na kartu tak rucne by to malo ist? staci data alebo obb subor presunut na kartu d prislusnej zlozky a pojde to?
@kosmiklove Obmedzenie v KitKate okolo pamäťových kariet spočíva v tom, že aplikácie môžu zapisovať/čítať údaje ale iba do adresára, ktorý im patrí ... Väčšinou však majú odoprený prístup pri zápise ... Trebárs taký Sygic s tým má veľké problémy.
Pomocou tej aplikácie SDFix (vyžaduje samozrejme ROOT) majú aplikácie plné právo zápisu na SD kartu kam chcú...
Možnosť presúvať aplikácie na pamäťovú kartu závisí od výrobcu/použitej ROM... Mne to na Samsung Note 2 (zatiaľ oficiálna ROMka - Android 4.4.2) fungovalo aj bez rootu. Priamo v nastaveniach mám takú možnosť.
@77hanes77@kosmiklove a ten supersu je co? Da sa to urobit aj a moj fon? A ake este vyhody ma root co vsetko tam mozem robit ?lebo kvoli tej jednej veci sa mi to nechce robit
@vachtlik SuperSu je superuser to je aplikacia ktora povoluje aplikaciam root pokial nevies na co je tak to nerob lebo ked ti tu zacnem menovat co vsetko sa da robit tak bud to nepochopis alebo zacnes spekulovat a nieco dojebes
@kosmiklove a to co si mi dal v @15 vyzera lahko. Ked to urobim pojde mi mobil ze? Zapne sa v pohode? A da sa urobit unroot ked si spravim root? @77hanes77
@kosmiklove a co znamenaTransfer the downloaded .zip file to root of your external memory i.e. not inside any folder. Takze sracj stiahnut ten zip hodit na sdcard ist do recovery apply update pockat a potom vytahnut aterku spet ju vlozit zapnut a bude rutnuty?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ono kitkat ma zablokovane zapisovanie na kartu. cize data to najst mohlo ale akonahle sa tam mozno nieco snazil zapisat tak to padlo.
je na to soft ktory to dokaze povolit ale mne osobne to nejak nepomohlo
» play.google.com/store/apps/deta...
rizika to urcite ma ale pokial sa nebudes zbytocne hrabat v systeme a spekupovat tak sa myslim ze nemas coho bat
mozes skusit
» www.phonehorn.com/2014/10/easily-...
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 Mini
Samsung Galaxy S5 Active
Samsung Galaxy S5 Sport
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Active
Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S4 GPE
Samsung Galaxy Grand Prime
Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy TabPro 8.4
Samsung Galaxy TabPro 10.1
Samsung Galaxy TabPro 12.2
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy A3
Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3 Neo
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy Note 2
» www.cyanogenmod.org
telefon to samozrejme utiahne. a ci bude stacit 2gb? to ti uplne zmeni cely telefon. cize aj vsetko vymaze (budes musiet zalohovat)
ja mam samsung p3100 coz je 7 palcovy tablet na sim karty
Mám to a funguje to bez chyby ...
malo by to povolit systemu zapisovat na kartu. cize ak neni v systeme moznost presuvat hry na kartu tak rucne by to malo ist? staci data alebo obb subor presunut na kartu d prislusnej zlozky a pojde to?
Pomocou tej aplikácie SDFix (vyžaduje samozrejme ROOT) majú aplikácie plné právo zápisu na SD kartu kam chcú...
Možnosť presúvať aplikácie na pamäťovú kartu závisí od výrobcu/použitej ROM... Mne to na Samsung Note 2 (zatiaľ oficiálna ROMka - Android 4.4.2) fungovalo aj bez rootu. Priamo v nastaveniach mám takú možnosť.
Ak to tam nemá, stačí mať ROOT a stiahnúť si AppMove2SD
» play.google.com/store/apps/deta...
a hentu appku som skusal. ked dam presunut na kartu tak ma odkaze do tych nastaveni a tym zase koncim :/
a da sa potom urobit aj unroot
ja pouzivam len titanium backup, go backup, lore a tusim este master cleaner vyuziva root
@kosmiklove Mimochodom S3 neodstane Android 5.0 ... Veď nedostala ani KitKat ...
Potvrdila to Fínska pobočka Samsung-u
» www.sammobile.com/2014/12/23/sams...
» www.samsung.com/fi/info/update....