Neviete mi niekto poradiť? Nemám root a chcem si zazálohovať inštalačky niektorých aplikácií, predovšetkým ktoré nemám z google play. Niektoré som našla na adrese /mnt/asec/, ale nie sú tam všetky, napr. klávesnicu a hudobný prehrávač neviem nikde nájsť a
@darkedtangel neviem, či to pôjde bez rootu, ale nájdeš to (asi) v /system/app, aspoň ja to tak mám. Stačí stiahnuté nejaký file manager a malo by to ísť.. Popr. urob ten root, to ťa nezabije
@dominikp v /system/app mi zobrazuje iba prázdny priečinok (skryté súbory mám samozrejme nastavené, aby mi zobrazovalo)
s tým rootom mám problém, pretože appky na to mi nefungujú (skúšala som ich už dosť), do recoverymodu sa neviem dostať (nefunkčný volume up kláves) a PC k dispozícii nemám prísť o dáta mi nevadí, ale viaceré appky neviem ako inak zohnať, pretože je mám "vytiahnuté" z viacerých custom ROMiek a už si fakt nepamätám, ako sa volali
hentake rucne vytahovanie suborov je zbytocne. resp android/data a android/obb mas iba data k apkam a hram. nie samotne aplikacie..
nejsom si teraz isty ale tusim go backup (myslim ze je aj free) ti dokaze spravit zalozne instalacky (root potrebujes len aby ti vytiahol aj nastavenia+savy z hier) alebo titanium backup..
@kosmiklove v /mnt/obb som mala aj apk súbory, nielen dáta, ale len niektoré aplikácie tam majú priečinok (neviem, podľa akej logiky...)
titanium backup poznám, root required idem pozrieť tú go backup a týka sa to iba niektorých aplikácií (hlavne hudobný prehrávač, ktorý je fakt na úrovni a neviem, z ktorej ROMky som si ho "šlohla" a klávesnicu ICS keyboard, ktorá je na GP iba v free verzii a ja mám, tiež z neznámej ROMky, donation verziu)
keby nie mozem ti ho niekde uploadnut..tiez som zvedavy ci to pomoze. kedysi si som to pouzival ale potom v novej verzii zrusili zalohovanie sms co bolo pre mna dost postatne tak som si to kupil. odvtedy mam pokoj ale neviem na kolko funguje free verzia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
s tým rootom mám problém, pretože appky na to mi nefungujú (skúšala som ich už dosť), do recoverymodu sa neviem dostať (nefunkčný volume up kláves) a PC k dispozícii nemám prísť o dáta mi nevadí, ale viaceré appky neviem ako inak zohnať, pretože je mám "vytiahnuté" z viacerých custom ROMiek a už si fakt nepamätám, ako sa volali
nejsom si teraz isty ale tusim go backup (myslim ze je aj free) ti dokaze spravit zalozne instalacky (root potrebujes len aby ti vytiahol aj nastavenia+savy z hier) alebo titanium backup..
btw o ake konkretne aplikacie ide?
titanium backup poznám, root required idem pozrieť tú go backup a týka sa to iba niektorých aplikácií (hlavne hudobný prehrávač, ktorý je fakt na úrovni a neviem, z ktorej ROMky som si ho "šlohla" a klávesnicu ICS keyboard, ktorá je na GP iba v free verzii a ja mám, tiež z neznámej ROMky, donation verziu)
ale cez go backup by to malo ist...aj ked platene apky neviem. chces si to preniest na iny telefon alebo naco ti to?
@kosmiklove
v správcovi aplikácií ukazuje toto:
sťahovanie toho go backup sa mi prerušilo, idem to skúsiť ešte raz
keby nie mozem ti ho niekde uploadnut..tiez som zvedavy ci to pomoze. kedysi si som to pouzival ale potom v novej verzii zrusili zalohovanie sms co bolo pre mna dost postatne tak som si to kupil. odvtedy mam pokoj ale neviem na kolko funguje free verzia