O muzoch je zname ze masturbuju skoro stale ale co mi baby ? Je uplne normalne ak zenska citi potrebu masturbovat pomali kazdy den , ci len ja som divna ?
chcel by som skusit byt na jeden den baba a poriadne sa urobit alebo mat sex sam so sebou a posudit ci som dobry by som zobral tych pol metrovych robertkov ako v gta a siel na vec ale iba den...menstruacia a tieto veci ma moc nelakaju
@kokosovyorech@cicinqa viete co ked si to tak znovu preratam tak som spokojny so svojim vercajchom vytiahnem ho kedy chcem,vystim sa kam chcem a urobim sa kedy chcem
@cicinqa tak trochu,skor mam pred nim respekt ked si predstavim ze by som sa mal starat o vsetky tie veci ako tampony,vlozky,antikoncepciu...asi by ma to rychlo preslo
@cicinqa mi sa mame najlepsie,ziadne starosti len si tak bezime zivotom sem tam nejaku babu zbalime jeme spime sem tem sa do skoli a roboty prideme pozriet
Baba ktorá tvrdi ze si to nerobi sama určitě klame, ze si to robis kazdy den neni vada len mas viac energie si proste viac sexualne nabudena, zavidim chlapovi ktorí ta bude mat... v plnej krase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Nie si divná.
získava HLAVNÚ CENU v súťaži VÝROK ROKA (doteraz) 2011.
A myslím, že ho len veľmi ťažko niečo prekoná ...
čau @ma čička @etelnair
TVOJA POZNÁMKA na margo MAGORKY, jej MLČANÍ, jej falošnej predstavy, že je DÁMA a PLNEJ NÁSTENKY(práve JEJ samotnej)
získava HLAVNÚ CENU v súťaži VÝROK ROKA (doteraz) 2011.
A myslím, že ho len veľmi ťažko niečo prekoná ...
@kokosovyorech co by si robila v ten jeden den??