Depends. Ale bez BBcka resp. Makeupu a spiraly sa snazim nevychadzat ale "namalovat sa" pre mna znamena omnoho viac, takze mi vlastne nesedi ani jedna moznost
nemam problem ist nenamalovana vyniest smeti, so psom alebo niekde na postu ale vacsinou slnecne okuliare mavam vtedy . ale vacsie ,,vychadzky" mi robia problem. i ked, nedavno som bola vonku uplne nenamalovana a nejak som to prezila
teraz mám také naturálne obdobie - dlho som sa nelíčila ... ani na základnej som sa nelíčila až keď som šla na strednú tak vtedy pomerne často... väčšinou ráno v škole som využila ten čas keď som čakala na začatie hodiny... a niekedy som sa hoc aj doma nalíčila pre lepší pocit alebo v škole keď bola nuda a som nemala čo robiť...
Do obchodu, s rodinou, kamarátmi, na chate atď nemám najmenší problém ísť nenamaľovaná. Väčšinou ak niekde treba ísť autobusom, považujem to za príležitosť hodnú líčenia (Moja jediná fotka bez líčenia je síce z kabínky obchodného centra, ale vtedy som tam došla pešo, lebo bol nový rok a jediné otvorené potraviny.)
V škole som bola za posledných asi osem rokov nenamaľovaná asi raz, ale na SŠ som často chodila len s púdrom a obočím a zvyšok som si urobila pred začiatkom vyučovania na wc, lebo inak mi nevychádzal spoj.
ked idem so psom,na poštu tak sa nemalujem a ked idem tak, že na hodku dakde niečo vybaviť tak len make-up lebo neznášam si odličovať oči ale inak sa malujeem vždy
Ja som pred tym nevyšla z domu nenamalovana ale teraz cez leto som začala a musim povedat že je to lepši pocit na treningoch to aj tak nebolo dobre a od kedy sa nemalujem mam lepšiu pleť ale po lete sa určite zase začnem no nie moc
ja ked idem medzi ludi totál bez omietky strašne zle sa cítim normalne sa cítim ako nahá alebo čo... nedokažem sa ani velmi pozerat do oči.. musím mať aspon korektor, spiralu a lesk na perách
@3 , @15 - som tú otázku smerovala na baby, ktoré sa maľujú, tak preto som tam nedala možnosť nie a taktiež som predpokladala, že každá baba sa aspoň na nejakú svadbu, či inú veľkú udalosť namaľuje
aj nenamalovana, pokial to mam na skok od domu ale ked uz sa mam s niekym stretnut alebo niekam ist na dlhsie, vzdy si aspon tu spiralu hodim a puder nech nevyzeram ako zombie
zvládnem aj bez makeupu ísť niekde, ale necítim sa tak dobre moc, síce som teraz bola 5 dni splavovat vodu, takze tam som sa nemalovala, tam by bolo zase divne sa malovat nejak no ale tak aj vyzeraju tie fotky no :/ ako keby mi bolo zle
Kedysi som pomaly ani smeti nešla vysypať aspoň bez trošky niečoho, ale odkedy mi frajir povedal, že ma má najradšej takú rannú rozcuchajú, rozmazanú a rozbitú, tak som akosi stratila motiváciu a zlenivela som
nemalujem sa len na kupalisko, kde sa mi vsetko zmyje tak ci tak...este aj ked mam byt cely den doma si dam trochu makeupu...a ked idem do spolocnosti/skoly/von, tak vzdy sa koplet namalujem aj dekorativnym make upom
make up nepoužívam vôbec takže maximálne linka a špirála.. ale v poslednej dobe sa mi ani to nechce
lebo som lenivá jak voš a keď mi frajer furt hovorí že sa mu najviac páčim prirodzená a tak... no kto bude potom vstávať o 15 minút skorej keď nemusí :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
V škole som bola za posledných asi osem rokov nenamaľovaná asi raz, ale na SŠ som často chodila len s púdrom a obočím a zvyšok som si urobila pred začiatkom vyučovania na wc, lebo inak mi nevychádzal spoj.
....tak že ked uz nemám akné tak sa mi malovať netreba
lebo som lenivá jak voš a keď mi frajer furt hovorí že sa mu najviac páčim prirodzená a tak... no kto bude potom vstávať o 15 minút skorej keď nemusí :/
nabuduce daj aj moznost vobec prosim