Je to vec, ktorá ma dosť zaujíma, pretože stále rozmýšľam nad tým, či sa holiť často alebo sa nechávať poriadne zarásť. Na jednej strane mi keď som zarastený ženy vravia ako mužne to pôsobí a ako mi to pristane, no na strane druhej, už len keď sa s nejaký
môj otec hovorieval. že fúzy nosia len dva typy mužov... tí, ktorí chcú vyzerať starší a tí, ktorí chcú vyzerať ešte mlado niečo na tom bude.... len neviem, z akého dôvodu ich nosím ja :happy:
a ked vidim tych typkov s obrovskymi bradami, tak ma strasie, ked si predstavujem, ze by sa ma to (to ochlpenie a nie to clovek) malo dotknut. ale to je moj vkus, no
Mam to rada, kym je to kratke a neohyba sa to, teda strnisko, ktore prijemne skrabka/skriabe.
Neznasam pichajucu bradu, to ma picha vtedy, ked uz su tie chlpy dlhe.
Esteticky sa mi paci oboje, viac strnisko ako brada, ta pristane len niektorym typom. A osobne sa mi velmi nepaci kucerava brada.
kedysi sa mi brada nepáčila a teraz páči teda, bavíme sa o takej brade max 1cm dlhej, aj kratšia... a pichá akurát tak strinisko, teda skoro čerstvo oholená brada, takže tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
sem s nimi
sem s nimiiiiii
a ked vidim tych typkov s obrovskymi bradami, tak ma strasie, ked si predstavujem, ze by sa ma to (to ochlpenie a nie to clovek) malo dotknut. ale to je moj vkus, no
awww
:3
Neznasam pichajucu bradu, to ma picha vtedy, ked uz su tie chlpy dlhe.
Esteticky sa mi paci oboje, viac strnisko ako brada, ta pristane len niektorym typom. A osobne sa mi velmi nepaci kucerava brada.
Ale skôr by sa mi páčila dlhá brada ako strnisko, to pichá ako šľak a nenávidím to
mne sa to nepaci a nemam to rada, lubim ked je chlap oholeny
a po druhe - skriabe to. ani nie tak pri bozkoch na usta, ale inde....ma to fakt skriabe