Pozeráte teraz niekto správy na jojke? Sú o dievčatách, ktoré istý chlap zabíjal, lebo to oni chceli... neviem, nevidela som to celé, len som zbadala, že sa tam objavila stránka birdz, kde dievča písalo o smrti.... čo to presne bolo, neviete?
No deju sa take veci...... ale ze by to zalezalo od charakteru nejakej socialnej siete si nemyslim. Vyber je nahodily , pripadne orientovany podla toho kam chodi vela ludi..... psychopati v skutocnosti nezvyknu vsetko premysliet do detailov, tak ako to pozname z filmov
Choré je to, že umre dievča a vy sa tu idete pojebať z toho, že mala Birdz a že óóó Birdz bol v telke. Keby nemala Birdz, ani po nej nešteknete, pokrytci.
...Podla mna to je cele blud... To urcite tak spisovne a super slovensky spolu komunikovali...To napisal len nejaky novinar popripade zaplateny pisalek...
Akurat dnes sme s kolegom o tom debatili... Bol to jeho kolega z predosleho zamestnania a ked boli predvcerom chlapi na pive, tak samozrejme drbali aj o tejto zalezitosti...
Vacsina sa zhodla na tom, ze sa chlapik dostal k dovernym informaciam...
Bol to totiz programator a mozmem si dovolit tvrdit , ze aj hacker... Zda sa ze sa napojil na nejaku databazu a kedze zrazu sekol s dobre platenym Jobom... Je viac, ako pravdepodobne, ze nejakeho papalasika z SIS alebo inej supervladnej institucie zacal vydierat...
Podla mna papalasi nakoniec dali hlavy dokopy a policia ho jednoducho popravila...
Nakoniec im velmi dobre sluzi chlapik mrtvy, kedze na jeho konto teraz mozu hadza neobjasnene vrazdy ...A za dobre vykonanu pracu si samozrejme naordinovat slusne odmeny. Ved dokonca usetrili peniaze danovych poplatnikov kedze "vrah" nemusi do vezenia ...
A 99,999 % uzivatelov Birdzu ma teraz posle husy past, ale ja mam na tuto vec takyto nazor...
dokelu a volala o pomoc, ale nik ju nevypocul. aj ja som tu uz bol zaregistrovany, ale nevsimol som si to vobec... vacsinou na take stavy reagujem. je mi nanic
Ale jedna vec je na tom hroziva.... nie prijebanost ludi na tu som zvyknuty, ale to, ze s takym clovekom si mozno podavate ruky v praci/skole , zda sa vam na pohlad uplne normalny a v sukromi premysla (v horsom pripade aj realizuje) nad takymito vecami........
mala za nim dojst aj s policajtmi, to by bol jaky pwn
to by nebola odveci robota vydavat sa na nete za dakych pandrlakov co sa chcu nechat zabit a za hentakymi potom posielat policiu a nechat si platit od policie
"Musíš si to ale rozmyslieť. si trochu ďaleko a musela by si prestupovať."
dopice tam ked sa idem zabit tak posledny problem co riesim ze budem musiet prestupovat to clovek aby sa na slovensku ani zabijat nechodil ked mu nejde priamy spoj do lesa xD
@etelnair ono by to teoreticky mohol byt jeden z tahov na upevnenie dovery.... uz len tym , ze to napisal dal najavo, ze mu na nej zalezi a chce pre nu to ''najlepsie'' .
Je to pekne napisany rozhovor.
Ale policia by v skutocnosti nic take nezverejnila..... ved sa zdrahaju oznamit verejnosti aj uplne banality.......
yup..tym, ze sa jej snazil zistit spoje, etc jej dal najavo ze mu moze doverovat a byt si ista ze ju chce fakt zakatovat..mna len zaujima ako k nemu dosla..napisala na pokeci: all: nejaky vrah, co by mal chut zabit ma?..sak to je chore omg
@sandy114 ...Neviem kde to v tom clanku opisuju ake mal povolanie no v tej firme vytvaraju rozne riadiace systemy, on sa tiez podielal na vyvoji takeho systemu z coho usudzujem, ze programator bol... Kolega je tiez (dot)Net -ak... Okrem ineho tam programuju aj rozne automaty aj vselijake plosne spoje montuju. Ludia co tam makaju vystudovali Kybernetiku minimalne ci Telekomunikacie... Vsetko odbornici
Inac ked vezmeme do uvahy aj taku hlupost ako je to cierne korenie...
Ked sa robi zabijacka na take prasa sa pouzije aj 6-8 balickov cierneho korenia... A pes to maso aj tak zaciti... A policia nam bude tvrdit, ze chlapik si zobral 2 ubohe sacky aby zakryl pach mrtvoly pred policajnym psom... Psom ktory je cviceny aby nasiel drogy a co ja viem co aj nekde v stoke ci prdeli nejakeho imigranta ?! ...Takeho profesionalneho psa by mala odplasit hrst pepru ?
Mohli podsunut tie dokazy aj inteligentnejsim sposobom
@nobile no to už neviem, nejak extrémne to nesledujem, prečítala som si dokopy možno dve články (ten čo sa objavil teraz v tomto fóre a ten čo som tu linkla)... nikde neopisujú, aké mal povolanie, len jeho manželka tvrdí, že nebol žiaden počítačový expert
Ani manzelka Andreja Cikatila - cloveka, co zabil, zjedol 50 ludi, prevazne deti - roky nevedela o tom, co jej muz robi a po tom co ho cirou nahodou zatkli tomu nevedela uverit, takze tu jej vypoved by som nebral az tak vazne. Faktom je, ze ak sa nejaky clovek ide stretnut s niekym uplne cudzim "len tak" (pokial uverime tomu, ze ho Curko naozaj nesiel zabit a zjest), tak si so sebou nezoberie zbran a nezacne po chvili utekat a strielat na policajtov. Ak chcel nieco "vysvetlit" mal sa nechat zatknut a nie hrat sa na Jamesa Bonda.
@porygon ...Kolegovci hovorili, ze Curko velmi casto debatil o tom, aby ludia mohli nosit a pouzivat strelnu zbran na svoju obranu... Vraj uz nejaky cas pred tym ako podal vypoved nosil bezne pri sebe zbran... Co taktiez zapada do skladacky, teorie, ze niekoho vysoko postaveneho vydieral... A zbran nosil so sebou preto, ze bol paranoidny... Ved predsa ked stupis na kurie oko velkemu zvieratu, urcite mas aj strach z nasledkov...
Podla mna do toho kysaku siell po prachy a ten kto mu mal doniest prachy mal byt nejaky ten papalasik...
No namiesto tucnej obalocky prisli chlpati a Curko uz vedel ktora bije...
No samozrejme je mozne ze ten chlap bol naozaj ludozrut...
...No nejako mi to nesedi, hlavne tie dvokazy a to cele okolo toho...
No tak s tohto som s prepáčením v prdeli ... to je hrôza ... človek príde domo a zrazu sa dozvedá o tomto ... no keď ma mráz aspoň 5x neprešiel po chrbte tak neviem ... dievčatá prídu o život dajakým psychopatom ale hlavne riešime , že birdz bol v TV ... dievčatá neviem vás pochopiť prečo poniektoré z vás majú také psychické stavy ,že chcete ukončiť život ... však je krásny a vždy sa nájde niekto na koho sa dá usmiať ... a zosnulým R.I.P , dúfam, že ste aspoň našli pokoj čo ste hľadali ...
Ehm a to, ze sa v Kysaku nie velmi daleko od miesta cinu, nasli zakopane tela dvoch dalsich dievcat (obe so samovrazednymi sklonmi) je tiez uplna nahoda, ze?
@nobile Pri všetkej úcte niekto kto navrhuje riadiace systémy...a to robím aj ja...síce je programátor ale v širokom ponímaní. Neznámená to automaticky že je hacker. To že vydieral niekoho z tajnej služby a polícia ho popravila pričom ho označia za kanibala a urobia z toho mediálnu "bombu" a ešte to urobili tak nešikovne že si ani nezistili že má zbraň a takmer zabije jedného policajta. Pričom po tom čo je mŕtvy mu narafičia ďalšie dve vraždy dievčat ktoré chceli zomrieť je aj na mňa fanúšika sci-fi dosť silná káva.
btw Čo sa týka korenia tak to tam sotva dával kvôli policajným psom podľa mňa skôr preto že telo by mohla nájsť a vyhrabať zver a policajných psov by som tiež nepreceňoval.
Nieco mi tu nesedi, spominane dievca ma byt podla tohto novinoveho titulku nezvestne od 19. augusta 2010:
29-ročná Elena Gudjáková z Oravského Veselého je nezvestná od 19. augusta 2010, kedy bez udania dôvodu odišla z miesta pobytu na doposiaľ neznáme miesto. Je 177 cm vysoká, chudej postavy. Má hnedé oči a krátke tmavohnedé vlasy. Je tichej a utiahnutej povahy.
@tomas Pockaj, nefunguje to tak, ze ked sa clovek raz prihlasi tak mu na webke ostava ten isty datum az pokial neklikne na "krizik" a neprihlasi sa (zada meno a heslo) opat? Teda ak by sa neodhlasila (zostala by prihlasna), datum prihlasenia by mal byt stale rovnaky bez ohladu na to, ci tu bol niekto po nej. Ak to tak nie je tak ma oprav, ale plno ludi tu ma datum prihlasenia hoc aj tyzden dozadu, pricom su teraz online (neodhlasili sa, zostali prihlaseni).
Inac to iste plati aj o tom druhom zmiznutom dievcati. Curko ju mal zabit 3. septembra 2009, pricom jej posledne prihlasenie na Pokeci nesie datum 22. 9. 2009.
@cocca-colla Nie je to len o slovensku. Je to všade s malými odchýlkami podla mentality obyvateľov daného štátu... Ale nedá sa nevšimnúť, že slovenské média v poslednej dobe súdržne nafukujú, zahmlievajú, alebo prifarbujú rôzne prípady...
sa idú všetci posrať z toho že ju zabil kanibal či "iba vrah"... nieje to jedno ? čo sa nad tým vzrušujete a hráte sa na vážnych, upozorňujete ostatných že ako môžu toto hento... jebe vám.
Nepoznali ste ju, môžete akurát ako ja skonštatovať že médiá sú sračky a ona to má za sebou.
to že ľudia zomierajú rukou iných sa stáva bežné. zvykajte si.
možno ja som nekrofil a nejakú birdzáčku mám vyhliadnutú ako svoju obeť... už sa teším ako sa jej budú plaziť červíčky z nosa a ja si šprtnem do hnijúceho mäska ňom ňom
a teraz do mňa, nech sa nenudím ! vynadajte mi, ale z duše !
a zabudol som ešte napísať k predošlému komentu že tým som chcel povedať, že neviete kto je kto ani keď ho poznáte. Ak vás má niekto zjesť alebo zomriete na starobu v 120 rokoch, je to "osud"
Lucia: "To by sa mi dosť páčilo, ale príliš neverím, že by si niečo takého naozaj urobil. Raz som sa s jedným týpkom dohovorila, že sa pôjdeme zabiť a on na mňa zavolal policajtov."
Dokelu, tak toto uz je aj na mna dost. Vlastne, nie. Keby to nebola pravda, tak sa na tom smejem a hodnotim to, ako vtipne.
Čurko: "Tak môžeme v Kysaku. Pozriem sa ti na spoje. Tak zo Sniny ti ide vlak o 4:28. V Humennom je 5:26 a z Košíc ti ide vlak o 7:21 a v Kysaku si o 7:38. Takže najneskôr okolo deviatej by si bola ukončená. V Kysaku potom pôjdeme necelú hodinku peši lesom. Zober si vhodnú obuv"
@depropex toto ti nemám dôvod veriť ani náhodou, nad tým som sa ani nezamýšľala udivilo ma skôr toto
"sa idú všetci posrať z toho že ju zabil kanibal či "iba vrah"... nieje to jedno ? čo sa nad tým vzrušujete a hráte sa na vážnych, upozorňujete ostatných že ako môžu toto hento... jebe vám."
a totálne si to zabil týmto
"a teraz do mňa, nech sa nenudím ! (smajlík) vynadajte mi, ale z duše ! (smajlík)"
@flussica tá vhodná obuv ma dostala.... riešiť pohodlnú obuv, keď sa idem zabiť?? :/možno som ja divná, ale....
A aby ste pochopili, ten názov, že :"birdz je v jojke" to som videla v telke to a zbadala som len, že ukázali profil z birdzu a akurát som bola na nete tak som dala názov a tak som počula, keď ďalej hovorili čo sa stalo, že ten názov je dosť nevhodný ale všimla som si to až po založení fóra... to aby ste si nemysleli, že ma viac zaujíma birdz na jojke ako ľudský život...
@nikol545 Ale.. jejda, Tebe clovek musi vsetko po lopate vysvetlovat ... To nemohol, pretoze by to vzbudilo podozrenie. A on bol predsa inteligent a vsetko mal do detailu premyslene, tak si musel zachovat styl gentlemana, nie?
tak ako gentlman by som napísala: "vezmi si pohodlnú obuv, tie predchádzajúce obete mali obyčajné číňany a boleli ich v tom lese nohy a nechcem aby sa aj tvoje vzácne nôžky trápili, najlepšie by bolo, ak by si vzala nejaké.. no, kvalitnejšie, nike sú spoko, aj ja ich nosím"
@flussica tak ako gentlman by som napísala: "vezmi si pohodlnú obuv, tie predchádzajúce obete mali obyčajné číňany a boleli ich v tom lese nohy a nechcem aby sa aj tvoje vzácne nôžky trápili, najlepšie by bolo, ak by si vzala nejaké.. no, kvalitnejšie, nike sú spoko, aj ja ich nosím"
@idea práve mne príde úbohé robiť z toho super haló, že ju zabil kanibal. Akože dobre, nieje to dobré ani nič podobné, nevravím že to máme brať ako samozrejmosť. To zvykajte si som myslel ironicky .
Ale už všetci preháňajú tie svoje akože "empatie." lebo keď vidím ako sa správajú bežne a keď niekto zomrie, idú roniť slzičky.
Tá posledná veta mala znamenať moju túžbu po tom aby si na mne niekto vylial svoje komplexy nepochopenia
@idea tým že niekomu jebe som myslel to ako sa vzrušujú nad reakciami že je niekomu zaujímavejší birdz ako ludsky život. Jasné že nieje, len niekto nevie pochopiť že prirodzená ludská reakcia je , že sa zaujíma o to čo mu je známejšie . v tomto prípade je mi určite viac známy birdz. A tak ďalej a podobne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
@pstros 213 si ma potešil
» www.joj.sk/noviny-special/...
Sa zamyslite nad sebou.
asi to bude zniet strasne j*bnuto, ale chcel by som v spolupraci s policiou sa s nejakym takym vrahom skontaktovat.
..hm asi pozeram moc vela trhakov zo stastnym koncom :/
dobru noc
@hluzar tento to mal očividne dobre premyslené
Zaujímalo by ma, čo sa takým ľuďom honí hlavou. Prečo radšej nezájdu k psychológovi. Hrozné, no je to ich voľba
Akurat dnes sme s kolegom o tom debatili... Bol to jeho kolega z predosleho zamestnania a ked boli predvcerom chlapi na pive, tak samozrejme drbali aj o tejto zalezitosti...
Vacsina sa zhodla na tom, ze sa chlapik dostal k dovernym informaciam...
Bol to totiz programator a mozmem si dovolit tvrdit , ze aj hacker... Zda sa ze sa napojil na nejaku databazu a kedze zrazu sekol s dobre platenym Jobom... Je viac, ako pravdepodobne, ze nejakeho papalasika z SIS alebo inej supervladnej institucie zacal vydierat...
Podla mna papalasi nakoniec dali hlavy dokopy a policia ho jednoducho popravila...
Nakoniec im velmi dobre sluzi chlapik mrtvy, kedze na jeho konto teraz mozu hadza neobjasnene vrazdy ...A za dobre vykonanu pracu si samozrejme naordinovat slusne odmeny. Ved dokonca usetrili peniaze danovych poplatnikov kedze "vrah" nemusi do vezenia ...
A 99,999 % uzivatelov Birdzu ma teraz posle husy past, ale ja mam na tuto vec takyto nazor...
to by nebola odveci robota vydavat sa na nete za dakych pandrlakov co sa chcu nechat zabit a za hentakymi potom posielat policiu a nechat si platit od policie
1.) nechcel ísť do cudzieho prostredia.
2.) človek s jeho počítačovými schopnosťami je cez internet nevystopovateľný.
Čo sa nakoniec potvrdilo i pri jeho chytaní kde nevedeli zistiť odkial píše a museli si dohovoriť stretnutie.
"Musíš si to ale rozmyslieť. si trochu ďaleko a musela by si prestupovať."
dopice tam ked sa idem zabit tak posledny problem co riesim ze budem musiet prestupovat to clovek aby sa na slovensku ani zabijat nechodil ked mu nejde priamy spoj do lesa xD
určite nespáchali samovraždu a nezakopali sa... a ak ich nezabil on, tak je tu stále behá niekto, kto ich zabil
Je to pekne napisany rozhovor.
Ale policia by v skutocnosti nic take nezverejnila..... ved sa zdrahaju oznamit verejnosti aj uplne banality.......
» korzar.sme.sk/c/5899454/curko...
zas, sa tu objavil jeden múdrc vševediaci, čo by sa mohol prihlásiť do serialu Kosti.........
filip
Pravdou však stále ostáva. Že človek ktorý je trochu viac znalí počítača je cez internet nevystopovateľný.
Inac ked vezmeme do uvahy aj taku hlupost ako je to cierne korenie...
Ked sa robi zabijacka na take prasa sa pouzije aj 6-8 balickov cierneho korenia... A pes to maso aj tak zaciti... A policia nam bude tvrdit, ze chlapik si zobral 2 ubohe sacky aby zakryl pach mrtvoly pred policajnym psom... Psom ktory je cviceny aby nasiel drogy a co ja viem co aj nekde v stoke ci prdeli nejakeho imigranta ?! ...Takeho profesionalneho psa by mala odplasit hrst pepru ?
Mohli podsunut tie dokazy aj inteligentnejsim sposobom
...Amateri
Ani manzelka Andreja Cikatila - cloveka, co zabil, zjedol 50 ludi, prevazne deti - roky nevedela o tom, co jej muz robi a po tom co ho cirou nahodou zatkli tomu nevedela uverit, takze tu jej vypoved by som nebral az tak vazne. Faktom je, ze ak sa nejaky clovek ide stretnut s niekym uplne cudzim "len tak" (pokial uverime tomu, ze ho Curko naozaj nesiel zabit a zjest), tak si so sebou nezoberie zbran a nezacne po chvili utekat a strielat na policajtov. Ak chcel nieco "vysvetlit" mal sa nechat zatknut a nie hrat sa na Jamesa Bonda.
Podla mna do toho kysaku siell po prachy a ten kto mu mal doniest prachy mal byt nejaky ten papalasik...
No namiesto tucnej obalocky prisli chlpati a Curko uz vedel ktora bije...
No samozrejme je mozne ze ten chlap bol naozaj ludozrut...
...No nejako mi to nesedi, hlavne tie dvokazy a to cele okolo toho...
Ehm a to, ze sa v Kysaku nie velmi daleko od miesta cinu, nasli zakopane tela dvoch dalsich dievcat (obe so samovrazednymi sklonmi) je tiez uplna nahoda, ze?
29-ročná Elena Gudjáková z Oravského Veselého je nezvestná od 19. augusta 2010, kedy bez udania dôvodu odišla z miesta pobytu na doposiaľ neznáme miesto. Je 177 cm vysoká, chudej postavy. Má hnedé oči a krátke tmavohnedé vlasy. Je tichej a utiahnutej povahy.
» krimi.noviny.sk/hladane-osoby/1...
Avsak jej posledne prihlasenie tu na birdz.sk nesie podla webky datum 14. oktober 2010:
40x prihlásená
Prihlásená 14. októbra 2010 o 09:51
» www.birdz.sk/webka/ela789/...
Zeby jej heslo poznal aj niekto iny?
treba sa schopiť bude raz lepšie
» pokec.azet.sk/arwentina...
Reklama je reklama no čo chcete
Ale táto nebol moc v dobrom
Ja súhlasím, zväčša máš pravdu..
M"že to tak byť, i keď to trochu znie ako sci-fi
Nepoznali ste ju, môžete akurát ako ja skonštatovať že médiá sú sračky a ona to má za sebou.
to že ľudia zomierajú rukou iných sa stáva bežné. zvykajte si.
možno ja som nekrofil a nejakú birdzáčku mám vyhliadnutú ako svoju obeť... už sa teším ako sa jej budú plaziť červíčky z nosa a ja si šprtnem do hnijúceho mäska ňom ňom
a teraz do mňa, nech sa nenudím ! vynadajte mi, ale z duše !
dneska som chcela skončiť zo svojim životom viem bolo to hlupe
...Uplne nezavrhujem moznost, ze to on ich pozabijal...
No zda sa mi, ze skutocny vrah stale beha po slobode
@james144 ...Na to, aby si bol hackrom nemusis byt ani programator.
Do nejakeho systemu sa kludne dostanes aj bez znalosti niektoreho z programovacich jazykov...
Staci byt intuitivny...
No to je uz velky extrem , aj ked mnoho vladnych databaz a systemov ma podla mna take "extra secure" hesla, ako "NBU123" alebo ine podobne
A na zaver... Urcite to je silna kava.
No za totality StB robila podobne svinstva...
Myslite, ze pri tych komunistoch vo vlade sa situacia uplne zmenila ?
Prosim Vas ...
...Najskor som naozaj vybajil teoriu, ktora je na hony vzdialena od pravdy.
No stat a media ma na 100% nepresvedcili, ze sa az tak velmi mylim...
S uctou,
-Nobile-
Dokelu, tak toto uz je aj na mna dost. Vlastne, nie. Keby to nebola pravda, tak sa na tom smejem a hodnotim to, ako vtipne.
"sa idú všetci posrať z toho že ju zabil kanibal či "iba vrah"... nieje to jedno ? čo sa nad tým vzrušujete a hráte sa na vážnych, upozorňujete ostatných že ako môžu toto hento... jebe vám."
a totálne si to zabil týmto
"a teraz do mňa, nech sa nenudím ! (smajlík) vynadajte mi, ale z duše ! (smajlík)"
trošku cynické, trápne a úbohé, nemyslíš?
A aby ste pochopili, ten názov, že :"birdz je v jojke" to som videla v telke to a zbadala som len, že ukázali profil z birdzu a akurát som bola na nete tak som dala názov a tak som počula, keď ďalej hovorili čo sa stalo, že ten názov je dosť nevhodný ale všimla som si to až po založení fóra... to aby ste si nemysleli, že ma viac zaujíma birdz na jojke ako ľudský život...
@nikol545 Hej. Vhodná obuv bola nonšaláns - pár exeléns . Podľa mňa chcel predať ďalej. Veď nech už z toho aj niečo má, keď riskoval basu...
Ale už všetci preháňajú tie svoje akože "empatie." lebo keď vidím ako sa správajú bežne a keď niekto zomrie, idú roniť slzičky.
Tá posledná veta mala znamenať moju túžbu po tom aby si na mne niekto vylial svoje komplexy nepochopenia