Tak, priatelia, je to síce ešte ďaleko, ale všetci sa pýtate a pýtate, tak nech sa páči
Po myslím si, že celkom vydarenom košickom stretku by som vás rada pozvala na birdzácke stretko do Bratislavy. Stretnutie sa uskutoční 10.12.2011, což je sobo
príliš masová udalosť a napriek tomu som zatiaľ nepostrehol človeka, na ktorého by som bol zvedavý.. a ani žiadneho takého, ktorý by mal byť zvedavý na mňa
@kikushenka Ani ja nemienim piť, ale kto chce, nech si dá .. Veď nebudeš jediný nepiják, noo.. A možno ukecám ešte niekoho a ten tiež nepije, tak už tam budeme minimálne 4ks (*ja, Ty, "ona" a ani Pumaamravec určite nepije). A mm47 dával v podstate len tip, čo viem, sám sa toho veľkého stretka neúčastní .
Čo do tej soboty a školy - prečo nie? Veď nie sme na ZŠ či SŠ .
@flussica ale aj tak,19 neznamych ludi.a hned by bolo kazdemu jasne,ze ta tuliaca sa kopa k Flussice je B. (a zvlast po tomto komentari,kt.si kazdy precita a zafixuje v hlave ).
@bizbilio Ty blázen. Veď ja tiež nemusím priznať identitu 8).. (Hoci mám dojem, že moju fotku s ukulele už videl asi úplne každý a keď vravíš, že som podľa nej rozoznateľná, tak neviem teda, hm..
..a ak ju nevidel každý, tak po tomto komentári si ju môže pozrieť aj zvyšok každého a "zafixovať v hlave" .)
@bizbilio Krucinál a čo hovoríš, že tam nikoho nepoznáš? Ak prídu všetci vyššie zalinkovaní, tak už odtiaľ máš známych aspoň troch (včetne mňa, ale to nevynímam, aby to vyzeralo početnejšie).
@smajdalf .. počuj ... ako ideš? .. ja musím zistiť ako sa dostať z hlavnej stanice k divadlu ... a prespať ak nič nemáš ešte tak sa môžem dohodnúť s fotrom
@snehovavlocka Vidíš, tak to sme dve ! Ale už som Ti vysvetlila svoj pravý, čistý a prozaický dôvod, takže dúfam, že si už prekvapená o niečo menej.
Resp. predstav si to tak: Dôjdem tam, popýtam sa všetkých, odkiaľ sú, či nemajú doma voľno tak na meter kubický čistého objemu a záujem mať z času na čas milú spoločnosť (žiadne nekalé úmysly!!!) a keď povyzvedám, čo potrebujem, utekám zas domov na Birdz, oznámiť Ti potrebné novinky a spať .
@kikushenka To uvidím, ešte je príliš skoro, aby som Ti vedela dopredu povedať. Možno sa mi podarí ukecať mamu, aby ma pustila do BA aj len tak, beztrestne, za nejakými divnými ľuďmi z internätu .
@vast Podla mna ked zacneme tak sa prida niekto a ked uz par ludi bude v nalade tak sa to rozbehne ked ostatni nebudu chciet nebyt v nalade a nehanbit sa
@apprentice no tak sem tiež kooopec ľudí sa nahlási, že príde, a je jasné, že príde tak polka, ale to nevadí je úplne jedno koľko ľudí príde... a 5 nás bude určite keby niečo, tak to stačí
@vladis222 aj ja by som šla, a prave preto, ze by som asi určite bola najmladsia, nepojdem btw ak ešte zoženiem nejakeho birdzaka v mojom veku, išla by som..
Tak deťúrence, zozbierala som vás snáď všetkých, čo ste sa tu vo fóre, alebo mimo neho vyjadrili, žeby sme možno prišli, a stretko sa pomalinky blíži, tak s kým teda môžem rátať?
@chevro@majo pôjdeme niekam sadnúť, fluss sa rozhodla priniesť gitaru, tak ja neviem, ako to celé bude vyzerať ak si donesiete človeče, tak sa hrajte, nezakazujem
@h8u ináč 90 percent tých ľudí som si v živote tu nepozeral a ani sa mi nechce teraz tak neviem čo mám čakať.. iba jednu viem že som si kukal a všetci stále vypisujú jaká je pekná tak chcem zistiť či je to pravda, snáď pôjde
@chevro uggla, že? ja som si vždy myslela že vyzerá jak taká mužatka čo sa o seba nestará proste, netuším prečo, a raz tu všetci písali aká je pekná tak som si pozrela jej fotky a odpadla som o__O strašne pekná
a inak ani ja tam skoro nikoho nepoznám, preto chcem aby si išiel
@h8u@soraya@majo nie, ja som myslel @ridiculousnotion .. buď mám len ja to šťastie že vidím akurát keď jej niekto komentuje fotky, alebo je to proste tak.. ja som si ich ešte zatiaľ nepozeral, ale z tých pár čo som videl mi to prišlo tak že by to mohla byť pravda...
pravdupovediac @uggla tiež moc neviem ako vyzerá a jak som jej tak teraz vbehol do albumu tak som sa zas tak moc nedozvedel...
Mhm fajn, najprv že teda prídem šak čo sranda A potom čítam a zisťujem že bude odhalená pravda o mojej identite vlastne a celá moja existencia na birdzi založená na mojich fotkách je v prdeli
Ale nie, ak nájdem niekoho u koho prespím, alebo kto ma odvezie domov tak prídem
"Mhm, toto je Vast, tamto bude Soraya, to, čo sa k nej túli, je Hovado, v rožku kdesi sa uškŕňa Ladyfox, s Kikushenkou mám síce predbežne naplánovanú cestu domov, ale nemám tuša, ako vyzerá a Puma sa bude zoširoka usmievať a nepiť alkohol, takže tú možno tiež spoznám. Side3 si síce z fotiek vybavujem, hoci skôr možno jej stojan na CDčka, takže ak to nebude mať so sebou, je dosť možné, že som stratená. Zvyšok už veľmi nevylúčim, lebo nemám z čoho, aľe Ňevaďí..!
A som zvedavá, kto ma prvý pozdraví !)
Hej? Hej? Čo ťa presvedčilo :o?
No, keby si zavolala skôr, čo len o 15 minút skôr, ešte by si ma stihla vo fáze "Jeeej, no jasné, aj tak nemám momentálne čo robiť, lebo... (som debil zábudlivý), tak prídem za Tebou?"
Che, che, to je sranda - aj ja som sa uliala zo školy, vlastne . (Ale opodstatnene .) Ale aspoň som si zašoférovala O_o!
A ako by neboli dôležití ? Všetci sú tak isto dôležití, predsa ! Len Ty si dôležitejšia, ale Teba tam nerátam, lebo Teba už trošičku poznám, tak zas nemôžeš mať všetky výsady .
Z ďalších dvoch riadkov mám pocit, že je jedna z nás na mol. Lebo nerozumiem .
Povedala si "ehm" a dala za tým dva také smajlíky, čo nevravia, že jednoznačne nie.. Tak sorry, ak som to zle odhadla, teda .
Akože k čomu (odhodlávala)?
(Jj, to sa tak robí, že si zabudneš kľúčik od skrinky, kde máš všetky rozrobené práce alebo predlohy k vytiahnutým rozrobeným prácam a potom nemáš čo robiť, tak ideš domov a nahováraš si, že budeš napr. rysovať alebo robiť niečo iné užitočné do školy. Len neviem, či to sa aj u Vás, na tých normálnych školách, tak dá .)
Ee, to som bola práve v električke (a som Ťa nepočula, áno . Keď šoférujem, netelefonujem, predsa ! Ale ptm sa mi podarilo .
@vladis222 nemám tam s kým ist :/ som sa pytala dakych birdzakov čo mám aj na škole a tak...no nikto nemá čas..poood tám D D potom ti ani nebudem musiet vraviet ako bbolo
o____________________O a to ich chces vidiet? nepochopitelne!
nie,len stupnicu tu na mnanevybaluj,lebo zacnem j as niecim,ale neviem s cim,nakolko moj volnokonickovy zaber je i tvojim skolopovinnym predmetom a ja by som nemala cim machrovat!
lebo som sa rozhodovala,ci pojdem/nepojdem na hodiny no a ked som si povedala,nejdem,zavolam Flu,co a ako,urcite sa poihrame,tak som vytocila (cislo) a ty na ceste dom!
ja som vedela,ze si v prostriedku,ja som to pocula,ten such a ruch mestskeho dopravneho prostriedku dopravy mesta Bratislava
teta @flussica vám odkazuje, že donesie gitaru, takže ak niekto máte, doneste akordy, aby bolo čo hrať, ak sa bude. A teda, ak niekto hráte, rovno si môžete doniesť i gitaru
a ja za seba by som sa rada spýtať, či niekto neprichýli na noc dvojo birdzákov (a)
a ešte mm a puma, ako to je s nami, stretneme sa skôr, či ee?
@soraya Ked to bude v tej co navrhol Vast alebo v 75% na obochodnej tak pravdepoddobne niekto pride a jebne tomu kto bude hrat na gitare aby bol ticho.
A inak aj tak to nebude pocut si myslim lebo vsade tam byva hluk od ludi a aj od hudby co tam pustaju
Ja som bol zatial asi 3 krat v jednej kde sice hrala hudba ale nie tak nahlas a bolo tam tak 5 ludi , pritom je dost velka. Preto som ju navrhol. Ta co som pisal na zaciatku
@soraya neviem kde by sme chceli poriesit tu gitaru ale, tieto veci vacsinou su v pohode cez leto, ked je teplo a otvorena medicka, tam sa da.. no ked prideme do nejakeho vyfajceneho pajzlu, je to dost nakkt.
ikea neni zla, ale proste neda sa tam toho moc vykuzlit..
ako je spomenuté vyššie neviem či bude kde hrať ... a vonku keby sme hrali začnú nám hádzať drobné ... prinajhoršom sa presunieme hromadne do Ma tam je podnik kde by sa mohlo
@majo tak ja fakt neviem ako u vás, u nás sa dá nájsť kopa podnikov, kde sa také dá praktizovať, ale ak nie, tak nie, ale to už konzultujte s flussicou, bol to jej nápad, jej gitara, ja som len sprostredkovala info....
a nakoniec aj keby, niekde je nie písaný, či by sme sa nakoniec k tej gitare vôbec dostali....
@smajdalf a robíš toto isté čo ostatní, že s tým hučíš do mňa. Moja gitara? nie. moje rozhodnutie či bude gitara, alebo nebude? zase nie. (to má človek za dobrú vôľu)
@soraya ale wewuš ja nehovorím že ty máš brať gitaru Len som vyjadril svoj názor, že gitara je dobrá vec, a určite by sa uživila... Ja som vôbec rád, že si sa dala na to, to zorganizovať všetko...
@soraya na obchodnej je jedna čajovňa v ktorej keď sme boli ako banda sme mali v kruhu aj gitaru a úplne v pohode, dokonca v tej čajovni majú aj gitaru,ktorú požičiavajú len teraz si asi nespomeniem na názov čajovne a bohvie či by sme sa tam aj natrepali všetci ale tak...nom
Pozrite, prioritou by malo byť ísť do niečoho veľkého, pokiaľ možno s lacným alkoholom, gitary ako chcete, ale myslite na to že vo väčšine podnikov vám budú nanič.
a kam sa pôjde neviem, a pre všetkých, čo sa ma to chcú pýtať ešte desaťkrát osobne, neviem kam sa pôjde, buď sa dohodneme na mieste, alebo niečo nájdem v BA predtým než sa stretneme.
@soraya no, myslel som len tak, že či plánuješ ísť si opekať, prechádzať po meste, ísť do galérie, alebo na pivo.. nie konkrétne úplne No a neviem, tak skoro som dávno nevychádzal z domu..
@chevro no ono, to že pôjdeme niekam sadnúť sa vie už dosť dávno, ak si všimneš hneď prvý príspevok v tomtom fóre, tak to tam je napísané....
a niektorí z nás nemajú spanie v BA a musia ešte cestovať, tak aby sme zas stihli aj pokecať, alebo čo, ak trebárs o ôsmej, deviatej budeme musieť ísť niektorí preč....
@soraya hej hej, ale riešili sa tu rôzne veci ako ikea, gitary a neviem čo, tak sa preto pýtam... no a o ôsmej snáď nikto nepôjde preč, treba skôr potiahnuť až do rána..
@chervo gitary boli v rámci posedenia, len vám milým západniarom to nejde do hlavy, ako sa dá skombinovať sedenie v krčme s hrou na gitaru tak sa gitara zrušila. a čo sa ikei týka, nikdy som v žiadnej nebola, neviem, čo od toho mám čakať. znie to na mňa príliš.... slušácky
a ak by sa našiel niekto, kto poskytne ubytovanie v BA, tak sa dá zostať dokedy sa chce. ale keďže nikto ochotní nebol a napr ja budem musieť bežať na vlak, tak sa inak nedá. a keďže v nedeľu som viac menej v práci, tak nemôžem zas do šiestej rána flámovať.
no škoda... ikea je super hračky z ikea sú super tie hotdogy a bezodné nápoje sú super losos so zeleninou je super káva zadarmo je super švédi sú super
ale prišlo mi to ako celkom funny predstava... stádo birdzákov v ikei
@nicmanenapada áno, bolo fajn (až na záver, keď milému čašníkovi preplo a prišiel nás vyhadzovať, ale to by nebola Bratislava, keby sa niečo takéto nenašlo )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
365 komentov
a rada pridem, len akurat vtedy som v praci, takze potom ak tak sa ozvem dakomu kto tam pojde a moznoze pridem
@soraya btw netusim kde je to divadlo
@hetfield to neviem posudit...nepoznam ho
@kosmiklove ved ja sa pytam a nie, ty by si ma az na tolko neodradil.
vodka 1.5e
@uggla prid
ja prehodnocujem moj prichod. vid @28 . nemam moc chut chodit do chlastajucej spolocnosti.
Čo do tej soboty a školy - prečo nie? Veď nie sme na ZŠ či SŠ .
@soraya sprav také tabuľky s logom birdz a šípkami, od žel. stanice až po divadlo
Pit nemusis a hlavne je rozdiel chlastat a dat si jden pripitok
@uggla Sice podla mna by si nesla ale mohla by si
@18miki18 hmm
Horšie je to s prenocovaním... nu uvidím, či ma niekto uchýli.
@18miki18 aj ostatni (ehm,ja) by sa museli prekonavat
@18miki18 mozno.
..a ak ju nevidel každý, tak po tomto komentári si ju môže pozrieť aj zvyšok každého a "zafixovať v hlave" .)
@62 aspon troch?kdes u dalsi dvaja,resp.jeden?
@18miki18 hm.dobre,pouvazujem o tom.
No počítala som seba, Vast-a a Ladyfox (hoci sa mi úplne nechce veriť, že tá príde AŽ do BA, keď to má prakticky odvšadiaľ "od ruky").
@uggla To zas nie , ale vselico sa da ine ...
@kikushenka Vidíš, vidíš! Už sú tu dvaja nedočkaví jedinci, čo dúfajú, že prídeš (@93 )!
@ladyfox Všakže prídeš?
(..a keď, tak teraz aj ja už asi fakt musím, lebo budeš mať právo sa na mňa naštvať, ak sa tam nezjavím, čo.) A čo ten autobus?
Nestíhaš byť ma ôsmu doma
(Veď ja oné, ehm.. sa len snažím pre Teba pozískavať nenápadné kontakty, aby si mala kde bývať, keď prídeš pracovať do Bratislavy !)
ale už to tam neni...
@heatrow ešte neviem či idem, ale asi si spravím čas zatiaľ som si nedohadoval nič, takže je to otvorené...
(veľká vďaka, že to robíš vlastne kvôli mne 8) )
Resp. predstav si to tak: Dôjdem tam, popýtam sa všetkých, odkiaľ sú, či nemajú doma voľno tak na meter kubický čistého objemu a záujem mať z času na čas milú spoločnosť (žiadne nekalé úmysly!!!) a keď povyzvedám, čo potrebujem, utekám zas domov na Birdz, oznámiť Ti potrebné novinky a spať .
@kikushenka To uvidím, ešte je príliš skoro, aby som Ti vedela dopredu povedať. Možno sa mi podarí ukecať mamu, aby ma pustila do BA aj len tak, beztrestne, za nejakými divnými ľuďmi z internätu .
Ale akože... čakala by som, že mi budeš odtiaľ priamo volať. Aspoň.
@matheusko Aké trhy?
Ehm, má niekto podobný problém ako ja (@122 )?
» www.vianocnetrhy.sk/...
@vast Pit bude kto potom vsetko , ja ty a heatrow akurat si myslim
@hajzelodkosti nebuď vzťahovačný
inak, ja som tušila že som aspoň jeden nick pokašlala! @flyingislife
Takže si túžobne očakávaná.
@owad vezmi i @piotra a pridam sa
@flussica No dobre no.
inak voľakoho bohviekoho nepoznám, čiže na 20 percent pôjdem. ( )
nevedel by niekto uchýliť doma malinké zvieratko? také malé hovadko?
@pumaamravec @mm47 @flussica @smajdalf @side3 @ladyfox @popolcek @gothicpoethic @johnysheek @h8u @acvd43xa7w @kosmiklove @kikushenka @nathalicatko @noha05 @bejak @uggla @bizbilio @vast @heatrow @magorka @nataly005 @nicmanenapada @apprentice @lojla @vampiresister666 @michelangelo89 @18miki18 @teriq @prodigy1 @ridiculousnotion
ale rozmýšlam že sa na ňu vyjebem, nechce sa mi moc riešiť ju zrovna ten víkend
takže by som šla, aj keď mám z toho strach, čo sa dpč robí na takých mega stretkách?
@chevro nepojdeš so mnooou? ak by to bolo hrozné, mám istotu že tam bude niekto kto je skvelý a spĺňa podmienku že je z birdzu!!
alebo ak by to bolo hrozné, môžeme sa zobrať a ísť sa opiť xD
@mm47 koho nemáš rád? ja ti tam takého dotiahnem, len si povedz
@vast čo tak pozrieť prvý koment fóra? 10.12 o 16tej pred divadlom
@nicmanenapada tak bojuj!
@chevro pridi na aute, dame si nahanacku
@soraya som moc lenivy,prepac ale so mnou mozes ratat, vyhovuje mi t
@majo mám fiestu krpatú, to by si musel tlačiť aby som mal šancu
o_________________________________O
ved v podstate o nic strasne nejde
a inak ani ja tam skoro nikoho nepoznám, preto chcem aby si išiel
pravdupovediac @uggla tiež moc neviem ako vyzerá a jak som jej tak teraz vbehol do albumu tak som sa zas tak moc nedozvedel...
A @h8u stále si nezareagovala na to človečko!
Ale nie, ak nájdem niekoho u koho prespím, alebo kto ma odvezie domov tak prídem
@h8u tebe vrátim cigaretu
@bizbilio Čo sa stalo? Kde ?
@18miki18 tak i alebo nei?
a aby som nezabudla: @nathalicatko ty prides?
A Ty prečo si tam zatagovaná? Dôjdeš teda nakoniec?
A sorry ten dnešok - fakt už som bola na [(p)o]kraji Bratislavy, mrzí ma to .
ehm... ...
ale ved nic,mala som zavolat skor nic sa nedeje,len som sa uliala zo skoly a chcela som ten volny cas vyuzit produktivne
Páni. Už som bola všetko, ale mužatka nie.
"Mhm, toto je Vast, tamto bude Soraya, to, čo sa k nej túli, je Hovado, v rožku kdesi sa uškŕňa Ladyfox, s Kikushenkou mám síce predbežne naplánovanú cestu domov, ale nemám tuša, ako vyzerá a Puma sa bude zoširoka usmievať a nepiť alkohol, takže tú možno tiež spoznám. Side3 si síce z fotiek vybavujem, hoci skôr možno jej stojan na CDčka, takže ak to nebude mať so sebou, je dosť možné, že som stratená. Zvyšok už veľmi nevylúčim, lebo nemám z čoho, aľe Ňevaďí..!
A som zvedavá, kto ma prvý pozdraví !)
Hej? Hej? Čo ťa presvedčilo :o?
No, keby si zavolala skôr, čo len o 15 minút skôr, ešte by si ma stihla vo fáze "Jeeej, no jasné, aj tak nemám momentálne čo robiť, lebo... (som debil zábudlivý), tak prídem za Tebou?"
Che, che, to je sranda - aj ja som sa uliala zo školy, vlastne . (Ale opodstatnene .) Ale aspoň som si zašoférovala O_o!
a,on ide aj hovado?) (a hod sa mi vytratila vtipna notka v zalohe,takze neviem vratiti vtipnu prupovidkovu smecu nazad... .
kde,prosim ta,vidis,ze pridem?kde som to povedala?
:/ ked ja som sa asi polhodinu odhodlavala,sakra!
(o__O vyparit sa zo skoly odovodnene?ako sa to robi?nauc ma nieco?). hej?mne sa nezdalo,ze bys i soferovala,ked som ti volala.
A ako by neboli dôležití ? Všetci sú tak isto dôležití, predsa ! Len Ty si dôležitejšia, ale Teba tam nerátam, lebo Teba už trošičku poznám, tak zas nemôžeš mať všetky výsady .
Z ďalších dvoch riadkov mám pocit, že je jedna z nás na mol. Lebo nerozumiem .
Povedala si "ehm" a dala za tým dva také smajlíky, čo nevravia, že jednoznačne nie.. Tak sorry, ak som to zle odhadla, teda .
Akože k čomu (odhodlávala)?
(Jj, to sa tak robí, že si zabudneš kľúčik od skrinky, kde máš všetky rozrobené práce alebo predlohy k vytiahnutým rozrobeným prácam a potom nemáš čo robiť, tak ideš domov a nahováraš si, že budeš napr. rysovať alebo robiť niečo iné užitočné do školy. Len neviem, či to sa aj u Vás, na tých normálnych školách, tak dá .)
Ee, to som bola práve v električke (a som Ťa nepočula, áno . Keď šoférujem, netelefonujem, predsa ! Ale ptm sa mi podarilo .
ked su taki doleziti,akoto,ze nevies,ako vyzeraju? a samozrejme,ze ja som ta naj_dolezitejsia
sme obe na mol nooo,ja som myslela,ze tym tvojim riadkom to beries tak,ze tam idem na stopercent,tak som to len dementovala .
akoze k tomu,aby som ti zavolala a spytala sa,ci mas cas
(dammit,prave minuly tyzden nam odmontovali skrinky!kurnik!) a ja som si vravela,ze preco opakujes "halo,halo?"
Čoby len to, ani som si s niektorými jedinú správu, reakciu, obrázok, ľúbezné slovo nevymenila! Naj .. (Dobre, ticho mlčím .)
No ba, ešte na dur aby sme boli.. [Dnes je počasie na mol(ové tóniny .)]
Aha.
Prečo si sa, prosímťa, pol hodinu odhodlávala mi zavolať? Veď ja nekúšem, teda, cez telefón nie ..
Nuž, tak to sa nedá nič robiť - bez skriniek sa už neuleješ .
Jj, to preto ..! (A čo si si, prosímťa, iného myslela ?)
o____________________O a to ich chces vidiet? nepochopitelne!
nie,len stupnicu tu na mnanevybaluj,lebo zacnem j as niecim,ale neviem s cim,nakolko moj volnokonickovy zaber je i tvojim skolopovinnym predmetom a ja by som nemala cim machrovat!
lebo som sa rozhodovala,ci pojdem/nepojdem na hodiny no a ked som si povedala,nejdem,zavolam Flu,co a ako,urcite sa poihrame,tak som vytocila (cislo) a ty na ceste dom!
ja som vedela,ze si v prostriedku,ja som to pocula,ten such a ruch mestskeho dopravneho prostriedku dopravy mesta Bratislava
@nathalicatko si pis,ze ta to prejde!
Nemám tam ísť preto, že poznám len nadpolovičnú väčšinu, ale nie všetkých ?
Neboj, nemám v úmysle rebríčkovať.
Jaj tak to hej . Prepáč ešte raz.
@vast čo? kde? kedy? ako?
ale nemas zac .
Prosíííím
teta @flussica vám odkazuje, že donesie gitaru, takže ak niekto máte, doneste akordy, aby bolo čo hrať, ak sa bude. A teda, ak niekto hráte, rovno si môžete doniesť i gitaru
a ja za seba by som sa rada spýtať, či niekto neprichýli na noc dvojo birdzákov (a)
a ešte mm a puma, ako to je s nami, stretneme sa skôr, či ee?
K tomu zaveru , ja s tym ratam
A inak aj tak to nebude pocut si myslim lebo vsade tam byva hluk od ludi a aj od hudby co tam pustaju
Ja som bol zatial asi 3 krat v jednej kde sice hrala hudba ale nie tak nahlas a bolo tam tak 5 ludi , pritom je dost velka. Preto som ju navrhol. Ta co som pisal na zaciatku
@mm47 no práve keď to je krčma a je tam hluk, prečo by tam niekomu mala vadiť gitara?
ikea neni zla, ale proste neda sa tam toho moc vykuzlit..
Proste je to prostredie uplne nevhodne na to , ako pise @296
Ale sak skusit to mozme
a nakoniec aj keby, niekde je nie písaný, či by sme sa nakoniec k tej gitare vôbec dostali....
a tiež nie je isté, či budem mať voľný deň, pretože december mám dosť preplnený ..
a zjavne by som tam bol jediný, kto nikoho nepozná a jediný, koho nikto nepozná
ja som na tom ale o dosť horšie
@262
a kam sa pôjde neviem, a pre všetkých, čo sa ma to chcú pýtať ešte desaťkrát osobne, neviem kam sa pôjde, buď sa dohodneme na mieste, alebo niečo nájdem v BA predtým než sa stretneme.
a niektorí z nás nemajú spanie v BA a musia ešte cestovať, tak aby sme zas stihli aj pokecať, alebo čo, ak trebárs o ôsmej, deviatej budeme musieť ísť niektorí preč....
pojdem nenapadne okolo a poprezeram si vas
a ak by sa našiel niekto, kto poskytne ubytovanie v BA, tak sa dá zostať dokedy sa chce. ale keďže nikto ochotní nebol a napr ja budem musieť bežať na vlak, tak sa inak nedá. a keďže v nedeľu som viac menej v práci, tak nemôžem zas do šiestej rána flámovať.
@piter09 veeľmi zlý prístup
@pumaamravec teším sa
dajte mi vedieť prosím, čo môže stáť ale lístok vlakom z BA do Viedne...
IKEA SA ZAMIETA
no škoda... ikea je super hračky z ikea sú super tie hotdogy a bezodné nápoje sú super losos so zeleninou je super káva zadarmo je super švédi sú super
ale prišlo mi to ako celkom funny predstava... stádo birdzákov v ikei
tam nemajú hotdogy, a tam si dávajú stretko iba socky bez domova
vôbec nemáš pochopenie pre severský dizajn a originalitu
tak keď už ikea padla, tak opúšťam toto fórum... už ma tu nič nedrží
trochu čítať poprosím, aspoň príspevky odomňa v tomto fóre
ta ja neviem, ešte ma tam nikto nepozval na obed..
fuck... tak niečo na tom bude, že si zle vyberám...
@nicmanenapada akože také dačo nestíhať