@11 jaj cicá, perfektne bol s wewom bolo, somnou bolo, s tomášom bolo, edom bolo, s ondrom (nikdy si nepamätám jeho nick... ), s tesai bolo, s jaynee36 bolo, a s ešte nejakými ľuďmi...
@21 tu som písal nicky (teda ktoré si pamätám... ) @14 a dokopy nás bolo 10?11? tak nejak a čo ste robili v košiciach? vraj sú košičania čo sa zábavy týka blázni
@23 to my Ďakujeme našim organizátorom, čo zas odišli nejak veľmi skoro, ale nevadí, aspoň sme sa dobre zabavili a strávili super deň (teda aspoň ja určite )
ty kokso, ja že jakú maťu top nenávidíš a to ty máš na mysli mätu
najprv sme asi 15 minut cakali ci sa objavi nejaky opozdilec a potom sme sli na pizzu kde sme kecali a kecali a jedli ju a potom cajovna a vodna fajka .. uplne perfis bolo.. a take frky padali ze sa zosulate ked to budete citat .. hlavne zipporah .. sak zajtra mate o tom blog .. a dufam ze aj vy o tom neco napisete
@27 no, tutok fero s peťu niečo isto zbúchajú ináč, vy výchdniari po nás opakujete! to my sme začalai s čajovňami! jáj, ale aj tie naše vianočáky, fotenie sa na pódiu...
@30 ale my sme mali aj vodnu fajku .. no ale tak my sme natacali aj videoblog mensi .. sak zajtra uvidite .. hovorim.. usulate sa od smiechu .. a tie fotky
@65 no, ty super hrdino si začni ešte dávať slipy na oblečenie, zalízať si vlasy do zadu a budeš jak superman, čo ochraňuje ženy aj tak by si sa mi mal poďakovať, že som ju dotiahol!
@nemamprachy pise do jedneho komentu viac reakcii...cislo ktore je na zaciatku znači, na ktory koment reagoval ..reagoval na dva odlisne komenty a preto tie dve vety nic nemaju spolocne
Nom supiš..ja som musela kupovať darčeky..mozem to srat uz sa mi nič nedari..nemozete aspon nieco zle nanho povedat? nech mi to nie je tak luto...alebo urobit dalsie koli Deniske
ale nie, bolo super tešili sme sa na Tomasa ale tak sa na nas vy... : ja som sa tesil aj na neway a chifladu ci ako.. ale nemohli :/
pizza bola super, cajovňa a vodna fajka taktiez (najlepsie boli lacne dvojzmyslene otazky tipu : "kolko stoji fajka?" , alebo "takze ta nepresvedcim na fajku? " s toho som nemohol.. :!)
@107 ano to je tu typicke...ked tu jaynee nie je tak sa diskutuje ako keby sa platilo za kazdy prispevok a ked konecne dorazim na net tak su vsetci umreti...ach jo
@95 vies co ja by som aj urobila ale na moje stretko by nikto nedosiel
@98 za toto tvrdenie aspon 10x kliknem n tvoju webku nech si uz hviezdicka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
@2 ale fajnovo bolo, škoda že si neprišla ináč, wewo hovoril, že si ma niekde videla, no absolútne netuším kde...
@3 no davaj, ako sa bavili východňári!
@4 JA HER GENERAL!
@5 a kde sme boli o pol štvrtej?
Zajtra sa asi dockate reportu z mojej a petinej ( @darklady666 ) strany
Fakt bolo super ... a zacinam nenavidiet matu ... vsade ju mam ...
ty kokso, ja že jakú maťu top nenávidíš a to ty máš na mysli mätu
@tesai
@ed
@nemamprachy
@feerinko
@darklady666
@christie
@jaynee36
@tomas
@wewo
@stanik
------------
pak si nespominam
@29 áá, diki, diki
sice este @stefan ci @stephan ci aky mal nick
@35 tak to sa teším, to so zvedavý na to! ináč, aj ed natáčal naše tanečky s the.wall
@38 jak to?:d nevieš o čo prichádzaš!
@45 top si bol ty?! ty špina, ja ju dotiahnem na stretko a ty takto?
@48 , ale to isto nebudéš sme tu predsa od toho, aby sme pomáhali bližbím svojim atď. blá blá
@55 nále, snáď by si nežiarlil! však s tebou je furt, tak nechaj aj ostatných dotknúť sa...
@56 dikí! mňa zas celkom potešilo, že konečne niekto, kto sa zauíjmá o autá!
@57 jediná, ktorú som poznal bola len darklady, ktorá mi vlastne pvoedala, abych prišiel na to stretko. ale ani s ňou som sa nikdy v živote nevidel
@62 mno, takto šľachetne sa postarala o jedného zblúdilého, pomaly chápajúceho vtedy nováčila na birdzi
@63 ale celkom milé by to od neho bolo... ináč, jak to, že si ju išiel odprevadiť?
a to heslo by bodlo
a mno peta je dobra dusa
STACIII? xD
..tak dobre, závidím... ale ja závidím všetko každému, tak to sa neráta...
@70 chyba divča, chyba!
@75 tak skoro? ty máš nejakú slabú výdrž
rad som vas poznal.idem aj ja zalahnut ...
@ed dik za foto este raz
@78 teraz myslíš ktorú? či zas nemyslíš na nejakú úchyláreň..
tieto dve vety mi nejako nejdu dokopy
" @75 tak skoro? ty máš nejakú slabú výdrž " čo má spoločné uploadovanie fotiek a moja výdrž ?
@95 pršalo
@50 nepovedala by som ...
to Košicania nic?.. :d mne sa nechce moc rozpravat, spal som v noci 2 hodky. Inac sa nedalo....
pizza bola super, cajovňa a vodna fajka taktiez (najlepsie boli lacne dvojzmyslene otazky tipu : "kolko stoji fajka?" , alebo "takze ta nepresvedcim na fajku? " s toho som nemohol.. :!)
REPORT...
ale inak bolo supeeer
@95 vies co ja by som aj urobila ale na moje stretko by nikto nedosiel
@98 za toto tvrdenie aspon 10x kliknem n tvoju webku nech si uz hviezdicka
@103 tak vam teda gratulujem
no a to je asi tak vsetko k comu sa momentale vyjadrujem
dôvod: neccem mať v priateľoch niekoho, kto ma zaň nepovažuje your choise)