@purenarcissism veru ja som tiez mala problem prepisat ten tvoj same ská ale je jasne ze rada pojdem avsak hocikedy len nie v stredu pretoze som do osmej v skole
A ja zase z týchto skupiniek vypadávam :´( Samé vysokoškolské stretká plné rozhľadených múdrych ľudí, na ktorých obdivne pozerám zo svojich stredoškolských lavíc. A navyše ešte opakujem ročník! Ach, ja sa k vám nikdy nedostanem!
@purenarcissism hej, ale z toho čo mi hovorili minulý rok baby bola taká v piatok, že ich žrala pohľadom ... hlavne , že sa mi sťažovala, že bola celé leto sama a takto si vyháňa ľudí ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
a ešte aj spoznať purenarcissism ??? ideeem
@lochnessko tak daj návrh!
@catmartina weeej
ja som za piatok
@catmartina v stredu 3tieho ideš?
piatok nie to cestujem domov
@octoberbutterfly
@ladyfox ja som si myslela, že som ju napísala
komu vyovuje 4.10.?
mne štvrtky moc nevyhovujú, som vkuse od 9:15 do 18tej v škole. :/ a bud. týždeň mám dokonca na druhý deň ráno 7:30 jazdu.
dobre čiže... @lochnessko @ladyfox @octoberbutterfly @catmartina @yasmin @matwejo @soraya @wooler @nemammeno @agrobrat @beaurebelle @mikett @paperdoll vyzerá to na štvrtok, 11.10. ...hodina sa ešte dohodne....takže môžete???
a ešte ozaj @kokinka @ikuto @horsiq ani na vás netreba zabúdať!
soraya príde, ešte upresni hodinu, pjúr
@teriq fňuk tak možno raz v BA! sis
@soraya akú hodinu navrhuješ?
@nemammeno no ja osm chcela dať že na 17tu
inak štvrtok mám jednu hodinu takže aj od rána môžeš prísť mojko
a hen aj môj trt @mcvpn by mohol dojsť na stretko