BIRDZ umožňuje od dnes hlasovať o kvalite blogu alebo fóra
Zatiaľ sa len na hlavnej stránke www.birdz.sk zobrazuje filter s najnovšími, najnavštevovanejšími, resp. najkvalitnejšími (tými čo najviac zaujali, čiže najviac ohviezdičkované) blogy alebo fóra za posledný deň... Čiže, blog, za ktorý dnes najviac zahlasu
@tomas bravúrne! Bál som sa, ako sa to bude s použiteľnosťou, ale nesklamal si, je to fakt, že použiteľné, minimalistické a v jednoduchosti k detailom spracované.
Čo by som naozaj ja uvítal v blogoch? Editor, Texy - » texy.info/... alebo nejaké grafické klikátko pre formátovanie textu, ľahké a rýchle vkladanie obrázkov. Čo by bolo fajn by mohla byť implementácia náhľadov na linky (mohlo by to ísť zapnúť aj vypnúť jednotlivo). Ďalej nejakú to nadstavu aby sa to dalo používať napr. s Windows Live Writerom » windowslivewriter.spaces.live.com/.... Ešte maličkosť, ak chcem písať priamo do birdz blogu, hodil by sa autosave pravidelné /áno...ako to je na blog.sme.sk /.
Mohli by tu vzniknúť odmeny naozaj kvalitným autorom a dáke súťaže. Karma by bola naozaj fajn, len vymyslieť použiteľnejší vzorec, než čo majú na blog.sme.sk.
Ešte... hodilo by sa zatriedenie v tom stĺpci, podľa hviezdičiek, aby som si mohol kliknúť a ono by to prehadzovalo od počtu hviezdičiek aj tu na fóre. Čo by sa ešte hodilo sú tuto v typoch znaky pre všetky birdz smaily, lebo sa používaju len asi 3 najčastejšie a vyzerájú skoro ako jeden a ten istý smail. @mayo nič proti ním, sú cool ale sused sa ma pýtal, že prečo má birdz len jedného smaila
Teraz ma napadá, skôr by som som šiel smerom k tým hviezdám, miesto čísla karmy by mal užívatel hviezdičky Podľa hodnotení článkov za hviezdy by bol aj hviezdny blogger
@3 xcorpi, s tymi hviezdickami a udajmi co vdaka tomu vzniknu mame este vela planov, napr. rebricky a podobne. Ale snad chapete, ze ked to hviezdickovanie je tu nejake 1-2 dni, ze este tyzdenne rebricky a mesacne rebricky alebo karmu autora (ktora sa nesmie volat karma, lebo ja sa bojim indickych slov) sa este z toho mala hlasov neda az tak dobre vyratat...
ale tesi ma kazdy napad, spolu si robime svoj spolocny birdz, nech kazdy kto sem chodi tu ma to co chce a potrebuje k zivotu
mňa napadla taká celkom hlúpa otázka, koľko Birzdákov sa už nepovažuje za "málo Bidzákov"? Nejako som to nestihla odsledovať pri blogoch, ktoré som doteraz napísala alebo prečítala, takže som dezorientovaná.
A uvítala by som priemer aj pri menej bodovaných blogoch, pretože ľuďom sa ani tie pekné veľmi bodovať nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Čo by som naozaj ja uvítal v blogoch? Editor, Texy - » texy.info/... alebo nejaké grafické klikátko pre formátovanie textu, ľahké a rýchle vkladanie obrázkov. Čo by bolo fajn by mohla byť implementácia náhľadov na linky (mohlo by to ísť zapnúť aj vypnúť jednotlivo). Ďalej nejakú to nadstavu aby sa to dalo používať napr. s Windows Live Writerom » windowslivewriter.spaces.live.com/.... Ešte maličkosť, ak chcem písať priamo do birdz blogu, hodil by sa autosave pravidelné /áno...ako to je na blog.sme.sk /.
Mohli by tu vzniknúť odmeny naozaj kvalitným autorom a dáke súťaže. Karma by bola naozaj fajn, len vymyslieť použiteľnejší vzorec, než čo majú na blog.sme.sk.
ale som rada, ze pribudlo to hviezdickovanie a ze budu aj tie vypisy
A bola by som aj zato, žeby tu bolo niečo také ako karma, len to inak nazvať, lebo to slovo je fakt hrozné
Ale žeby sa "karma" dávala za celkové pôsobenie na birdzi, nie len za blogy, ale aj za príspevku vo fore a tak
lebo ak hej, tak je to vyborny napad
ale tesi ma kazdy napad, spolu si robime svoj spolocny birdz, nech kazdy kto sem chodi tu ma to co chce a potrebuje k zivotu
A uvítala by som priemer aj pri menej bodovaných blogoch, pretože ľuďom sa ani tie pekné veľmi bodovať nechce