hmm? vobec nie na pokec ti chodia aj deti aj 70 rocny a toto je hlavne pre teenedzerov no a na pokeci nemozes zakladat diskusie, ankety, pisat blogy, nemas tam casak...proste Birdz je lepsi
Birdz ti dovolí byť kreatívnejším a to je lepšie. dá sa to tu prispôsobiť viac na vlastný obraz a dajú sa tu komentovať fotky a pod.Môžeš si dať fotku svojho bicykla a nemusíš tam mať svoju tvár spredu a neupravenú.Môžeš písať články a niekto to aj číta Birdz je oveľa lepší navyše sa snaží viac vyhovieť potrebám užívateľov Som tu oveľa radšej ako na pokeci.Tam sa nudím.
@17 tak naco sem chodis ak su tu pre teba len deti? ty si asi vazne naruseny. aj ty si bol dieta a si asi aj doteraz ,ked mas 23 a zaoberas sa takymito vecami
@nie birdz je ovela lepši je to tu skorej o nazoroch a rozvijani sa mladych ludi na pokeci je to skorej o rp ktore vecsinou aj tak nejdu a ked si chces pozriet stare rp musis este aj zaplatit na pokeci to večšinou konči temou ako sa mas čo robis a stale dokola no tu sa daju riešit aj normalnejsie problemy o ktorych mozes diskutovat zakladat ankety či pisat blogy ..birdz sa prisposobuje potrebam uživatelov a je jednoznačne lepši ako pokec
väčší drist som ešte nepočula.. to je také isté akoby si začal porovnávať bielu a čiernu farbu.. ja medzi týmy farbami nevidím žiaden rozdiel.. inteligent..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
tak naco sem chodis ked sa ti tu neluubi zeby preto lebo si drbnutyy kua na tebe sa vzdy super nasmejem ako ostatnych vyprovokujes
este si rypni do ivanky
a @14 to vystihol
k teme: nie birdz nie je ako pokec, su dva rozdielne svety
birdz = pokec - beries drogy, atd, atd..
som registrovaný na oboch.
ak by bol birdz to isté ako pokec, tak by som na oboje chodil rovnako často.
na birdzi som denne. na pokec chodím len keď si asi tak raz za mesiac spomeniem, že by som si mohol skontrolovať maily/správy.
pokec je hromada ľudí, a môžeš sa medzi nimi tak maximálne prehrabovať a písať si s nimi správy. primárne použitie pokecu je vlastne na štýl zoznamky.
birdz sú primárne články/blogy/fóra. primárne použitie birdzu je výmena názorov.
Ale zaujimalo by ma podla coho autor temy usudil, ze birdz je v podstate to iste ako pokec (aj ked mozno viem).