Pomerne vela birdzakov sa stazuje na rozlicne nedokonalosti tejto stranky, hlavne nefunkcne pridavanie/vyhadzovanie priatelov a veci okolo toho, zaluzie cez obrazovku a podobne Tomas sere na rozlicne vyzvy, mozno keby sme sa dohodli, ze napr. 3 dni nebudeme na birdzi vobec, tak by to prinieslo nejaku zmenu. Isli by ste do takehoto "strajku"?
Este pre uplnost - mna tieto chyby az tak neseru (niekedy hej, ale vo vseobecnosti mi to az tak nevadi a navyse to ponuka dost materialu pre smiech a radost ), ale keby boli vyhliadky, ze by do toho islo dost ludi, iste by som sa pridal. Okrem toho, par dni bez Birdzu je prospesnych
Som voči tomu skeptická... keď štrajkujú zamestnanci nejakého podniku, podniku unikajú peniaze, potrebuje pracujúcich. Ale nás birdz nepotrebuje, komu bude záležať na tom, aby sme tu boli? Maximálne to niekoho zamrzí, že to došlo až tak ďaleko. Ale ľudia prichádzajú a odchádzajú tak či tak.
@anzu podla mna aj birdz potrebuje userov... nie tak velmi, ako podnik zamestnancov, ale predsa...a keby tu tri dni bolo citelne mrtvejsie ako inokedy, mohlo by to mat efekt - zvlast, keby sme to opakovali v pripade, ze nedojde k naprave. I ked je mi jasne, ze by do toho nesli vsetci...ale keby len o polovicu menej diskusii, stavov, fotiek atd bolo pridanych, tak by to mohlo @tomas -a zamrziet. Neviem no, mozno je to debilina uplna
Nikto by neodisiel, priznajte si to..prestante vymyslat...Tomas je ten co vas ma v hrsti, aj keby teraz odide na rok dakam do prec a necha birdz na pospas internetu, tak ci tak by to tu fungovalo..
@etelnair alebo o tie babiky sa starali. povedz mi, Rudo, uprimne, ides do toho? (keby sa dost ludi nazbieralo)
@b0ng ty čuč! to mas sice uplnu pravdu, ze keby tomas na rok odisiel, fungovalo by to tu takisto ako teraz Napr. ja som minule cely vikend bojkotoval, ked vymazali diskusiu, ktoru som povazoval za neporusujucu pravidla (a nebola moja). Viem, ze to hovno pomohlo ( i ked @tomas ma tajne lubi, takze mozno mu aj bolo luto), len tym chcem povedat, ze mna teda v hrsti rozhodne nema. Odist nie je problem, staci len chciet..
@inequity zatial len zistujem, ci by mal vobec niekto zaujem...uz potom realizaciu dohodneme nejako... mne je to z hladiska datumu uplne jedno, lebo birdz mam len pre zabavu, takze ci si odrieknem tri dni teraz, alebo inokedy, to je mi uplne jedno
priatelia, pouvazujte! Keby sme vsetci sa rozhodli 3 dni tu nebyt (najprv treba zistit, ci tu @tomas vobec chodi momentalne, ak je fakt na tom Balatone, tak nema vyznam robit strajk poza jeho chrbat , mohlo by to mat efekt! Zvlast, keby sa pridali este dalsi (a verim, ze keby bolo vidno, ze tu je menej ludi ako obvykle, cize by bolo jasne, ze mnohi tu naschval nie su na protest, tak by sa pridali aj dalsi), tak by to mohlo tomasom pohnut. Ked nie na prvykrat, tak na niektory z dalsich razov. Dupnite si!
@pubertslatinocelny možno by bolo treba ešte popremýšľať, či je toto najefektívnejšia cesta ako niečo spoločne dosihnuť, alebo či by sa nedalo aj niečo iné, viac úderné
@stenatko to som zavinacoval ludi, ktori mi nejak udreli do oci a pomohol som si aj prezeranim toho "ludia" - cize niektori su tu cisto z hlavy, lebo ich poznam ako aktivnych, alebo som sa s nimi aj bavil dakedy/bavim pravidelne alebo ked som medzi "ludmi" zbadal niekoho o kom viem, ze je pomerne znamy tu, tak som ho zavinacoval, aj ked sa s tym clovekom nepoznam (to si napr. ty.) Mozeme s tebou ratat?
@frez jasne, ved to nejak tak bude...zase spravim o tom forum alebo tak, pozavinacujem vas, aby sa vedelo zatial len zistujem, ci by to malo ake-take vyhliadky na uspech - nadarmo sa traja dohodneme, ze od zajtra strajkujeme...ale ked nas bude viac (zvlast takych aktivnych - napr. si predstav, keby @magorka strajkovala - ved celkovy pocet vsetkych stavov uzivatelov by klesol o 20% hadam ), tak by to mohlo tomasom pohnut...a ked nie to, tak uz fakt neviem
@wladi no ved toto, ze vela ludi bude bojkotovat aj bez vlastneho vedomia taky @prckoo bojkotuje uz hadam aj roky a veru sa aj divim, ze tu este som, ked on tu uz nie je
@cjubou napr. dost slavnostne a pompezne by bolo, keby kazdy strajkujuci napastoval rovnaky oznam tomasovi do odkazovaca, ze zacina strajkovat a do vtedy a vtedy nebude na birdzi, pretoze mu prekazaju dlhodobo neopravene chyby stranky?
už sa k tomu dostávam ľudia... mne je to celé ľúto, ale šlo to žiaľ mimo mňa. ale už som sa nasral, birdz mám rád, birdz má potenciál, birdz je priorita v rámci perexu pre mňa.
@tomas a keby to neslo, pridas sa do strajku? prosim! ty si velke zviera, ty by si mal pre mna v strajku cenu 10-tich
ale nie - trosku aj vazne verim ti, ze ti je to luto a tesim sa, ze sa k tomu dostavas. dufam, ze to teda aj vyjde drzim palce a tesim sa na dalsie roky stravene spolocne na tomto nasom portali
Podľa mňa by bolo dosť úderné zaspamovať mu odkazovač každý deň desiatkami odkazov o tom, ako chceme, aby sa to napravilo už tu malo strašne veľa ľudí, mňa nevynímajúc kopu stavov, fór a podobne o tom, ako tu nefungujú dosť podstatné veci, a bohužiaľ, @tomas nás absolútne ignoroval. Ale keby sme sa do toho obuli celoplošne, možno by to niečo poriešilo!
@sarah_whiteflower možno boli nejaké problémy, ktoré som nevedel žial ovplyvniť. a myslím si, že ak by mi pribudlo 200 vynadaní, tak by ma to len dorazilo... ale povedal som si, že toto bude moja priorita...
@tomas Ja som ti nikdy v živote nenadávala, len som ťa prosila, aby si s tým niečo robil Ak sa naozaj niečo pohne, ja budem len rada, pretože ja nemienim odtiaľto odísť len preto, že tu niečo nejde, ale na druhej strane, naozaj tu nejdú dosť podstatné veci. A možno by nebolo odveci vyhlásiť, že potrebuješ pomoc, ak ju naozaj potrebuješ, a určite by sa našiel niekto ochotný
@smajlicek12 pozor! strajk je jedna vec, za tym si stojim - ak tomas teraz len hovori a nic sa nespravi, tak na strajk dojde...ale to neznamena, ze ked sa ozve a zacina vyjednavat, nemozem byt k nemu priatelsky ved mne ide len o to, aby spravil zmeny - ked aj sam sa kajá a vyzera, ze chce konat (hoci to vyzera hocikedy, to je mi jasne), tak preco by som nebol k nemu mily?
Som tu jediný, kto chyby rád ignoruje? Myslím, že bojkot by nič znateľne nezlepšil....(a to nie pre to, že som neni ochotný sa proti niečomu postaviť, ale preto, že nevidím racionálny dôvod)
@pubertslatinocelny ja by som do toho šiel, ale ako vidíš, nestane sa tak lebo ludia sú skeptický, keby neboli, tak by aj šli a bolo by to , ale oni radšej budú hľadať dôvody prečo nie
@drejka ty si ale trkvas nenechal som sa predsa oblbnut. nedajte sa pomylit tym, ze som @tomas -a privital ako marnotratneho syna, mne je jasne, ze to su len reci a mozno nic nespravi...ale je mi proste prirodzenejsie reagovat na jeho slova o tuzbe po naprave priatelsky. mozeme mat aj postoj "keby si to spravil aj dnes vecer, uz by bolo neskoro", ale to sa mi nepaci...ked prejde nejaky cas a nic sa nestane, pripomenieme sa!
@depropex ved neratam s tym, ze vsetci budu strajkovat...staci, ked to bude dost ludi na to, aby bolo zjavne na stranke, ze to tu je mrtvejsie nez inokedy. navyse hadam aj z tych ludi, co teraz hlasuju, ze nie, by sa niektori pridali, keby doslo na lamanie chleba. uvidime, ci sa nieco aj pohne, alebo predsa dojde na toto (aj ten barak by nezaskodilo vypatrat
@chevro vydrzim bez problemov ak sa to vcas rozhybe (cize nebude strajk potrebny), tak na oslavu toho, ze su bugy uz opravene, budem 3 dni absentovat na birdzi, aby som ti dokazal, ze s tym nemam problem
@drejka no to mi je jasne, ale aj keby trojdnovy strajk zacinal zajtra (o necelu hodinu), tak riziko, ze sa nedozijes jeho konca, by bolo beztak dost vysoke...s tebou sa teda mozeme dohodnut tak, ze ked budes citit, ze sa priblizil tvoj posledny vydych, das si stav na birdzi "bojkotujem to tu a preto odchadzam"
@hluzar@takzvany ok, chapem...vsak ked vas to nesere, bola by blbost, aby ste sa zapajali do takychto aktivit
@92 hej, ale ked mas cloveka, ktoreho aktivity ta nezaujimaju, proti svojej voli v priateloch a vidis jeho prispevky na MB, tak to vadi, zvlast ked je to cisto z dovodu, ze birdz nefunguje spravne.. (to ta nepresviedcam o nicom, len vysvetlujem )
Praveze na FB by mi mohlo byt jedno, ze mam niekoho v priateloch, lebo tam sa da nastavit, co mi zobrazuje na homepage - mozem si vypnut jeho prispevky a ani o nom neviem...tu sa to neda
@pubi Ale to som myslel, že budeš mať málo ľudí, ale účasť je hojná, ako tak pozerám Ale nie no, pravdupovediac neverím, že to niečo ovplyvní, Tomáš už toľkokrát nasľuboval, že to ani porátať neviem a tiež mi tie chyby neprekážajú, lebo jediné, čo tu robím, je pridávanie komentárov, čo zatiaľ funguje, a pridávanie stavov, ktoré je tiež zatiaľ v poriadku, ešte možno sem-tam TSka, do priateľov si nikoho pridať neplánujem, ani odobrať, čiže mi to je jedno, a celkovo na tie nedostatky Birdzu radšej upozorňujem, ako by som nejako extrémne túžil po ich náprave
@lenkaska1 ale tak po prvé, odíde len zlomok ľudí, po druhé plánovali odísť na pár dní, to sa nedá porovnávať so situáciou, kedy sme zrazu bude chodiť len stovka ľudí mesačne toto by bolo skôr niečo ako hromadná dovolenka, to by birdz sotva pocítil.
@pubertslatinocelny myslím že bojkot je posledná možnosť protestu a vzhľadom na virtuálne prostredie s dosť neistým výsledkom. Pravdou je že niektoré veci sú nedotiahnuté a mali by si dať na tom záležať (napríklad pred mesiacmi mi sľúbil že vo fóre bude vidieť najnovšie príspevky a nič) ale až tak ma to netrápi. Ak teda zlyhajú všetky iné možnosti jak dosiahnuť zmenu a bude sa jednať o nejaký konkrétny významný problém tak sa pridám. Ale len tak z princípu to nevidím veľmi ružovo
Vážení a mate vy vôbec predstavu koľko to veštko, vedenie celého portálu birdzu stojí prašuľ a času............???
to ako by ste chceli každy od neho auto a on by sa mohol akurátne hodiť z mosta do Dunaja..........veľa sa toho už zmenilo a postupne sa mení .....
myslím si, že každý má svoju prácu,zábavu a pod. ak vám birdz nesplňa vaše požiadavky na 100 ale 50 % tak je to vždy veľmí dobré, taký USA prezident plní svoje volebné sľuby na 30% a čo taka naša vláda?
na toto všetko je jedno dobre poreklo "Keď nejde o život ide o hovno!!"
no a birdzi asi, ruku na srdce nejde o život!
ja Tomášoví verím, nie je Boh všemohúci, je obyčajny človek ako my všetci a čo sa bude dať postupne všetko spraví k našej spokojnosti..........
na na štrajk my Slováci nemáme, museli by sme sa to naučiť od Nemcov alebo Francúzov.....
je to môj názor, myslite si čo chcete..........filip
pubert, pouvažuj, netušíš prečo je birdz v takom stave akom je, nie je to kvôli tomášovej lenivosti alebo neochote, ide skôr o nedostatok prostriedkov a času, a myslím že ešte ani raz za existenciu birdzu nebolo obdobie keby nebola snaha s ním niečo robiť, opravovať ho, dať ho do poriadku, pretože keby také obdobie bolo, tak by buď vyzeral ešte horšie, alebo už by neexistoval.
tak nehysterči a maj trpezlivosť, trpezliví budú odmenení
@midnight ok, ja beriem tvoj nazor a ciastocne aj suhlasim. Nemyslim si, zeby bol tomas neochotny - ale proste odklada to, uprednostnuje ine veci atd. Jasne, ze nema cas - kto ma cas? Naposledy som mal cas kedysi na strednej skole A vtedy som nim mrhal =/ (ale to je iny pribeh)
Proste ukazat mu, ze sme nasrati, lebo sa tu dlhe mesiace neriesia zavazne veci, ale na somariny sa cas najde, to nie je podla mna na skodu.
Hystercit nehystercim, trpezlivost mam tiez, vsak ja sa neposerem, ked sa s tym nic nespravi - prinajhorsom sa vyserem na birdz, ked budem mat pocit, ze mi to tu nestoji za to... Ale ak mame moznost sposobit, ze tomas si posunie opravu chyb na birdzi vyssie medzi prioritami, takze si na to aj najde cas, preco ju nevyuzit? A viem, ze mu na birdzi zalezi - keby som si myslel, ze mu nezalezi, tak by som ani nepomyslel na takyto prostriedok - nahovorit ludi, aby sem na nejaku dobu nechodili a tym "trestali" tomasa. Ale opakujem - rozumiem, ze mas iny postoj, len som ti podrobnejsie vysvetlil, aky mam ja
Ale toho žmurkáča si nemusel! (hoci tentokrat mi, napodiv, az tak nevadil )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
Este pre uplnost - mna tieto chyby az tak neseru (niekedy hej, ale vo vseobecnosti mi to az tak nevadi a navyse to ponuka dost materialu pre smiech a radost ), ale keby boli vyhliadky, ze by do toho islo dost ludi, iste by som sa pridal. Okrem toho, par dni bez Birdzu je prospesnych
@flussica stand up for your rights!
hádam to pôjde :/
@pubertslatinocelny prežil by som to
@tomas daj toto ako temu dna, prosim ta
beztak tie zvonenia uz nikoho nebavia, ani teba, priznaj si to
@b0ng ty čuč! to mas sice uplnu pravdu, ze keby tomas na rok odisiel, fungovalo by to tu takisto ako teraz Napr. ja som minule cely vikend bojkotoval, ked vymazali diskusiu, ktoru som povazoval za neporusujucu pravidla (a nebola moja). Viem, ze to hovno pomohlo ( i ked @tomas ma tajne lubi, takze mozno mu aj bolo luto), len tym chcem povedat, ze mna teda v hrsti rozhodne nema. Odist nie je problem, staci len chciet..
priatelia, pouvazujte! Keby sme vsetci sa rozhodli 3 dni tu nebyt (najprv treba zistit, ci tu @tomas vobec chodi momentalne, ak je fakt na tom Balatone, tak nema vyznam robit strajk poza jeho chrbat , mohlo by to mat efekt! Zvlast, keby sa pridali este dalsi (a verim, ze keby bolo vidno, ze tu je menej ludi ako obvykle, cize by bolo jasne, ze mnohi tu naschval nie su na protest, tak by sa pridali aj dalsi), tak by to mohlo tomasom pohnut. Ked nie na prvykrat, tak na niektory z dalsich razov. Dupnite si!
@frez jasne, ved to nejak tak bude...zase spravim o tom forum alebo tak, pozavinacujem vas, aby sa vedelo zatial len zistujem, ci by to malo ake-take vyhliadky na uspech - nadarmo sa traja dohodneme, ze od zajtra strajkujeme...ale ked nas bude viac (zvlast takych aktivnych - napr. si predstav, keby @magorka strajkovala - ved celkovy pocet vsetkych stavov uzivatelov by klesol o 20% hadam ), tak by to mohlo tomasom pohnut...a ked nie to, tak uz fakt neviem
Mozeme popremyslat, jasne...i ked mne asi nenapada nic
@husky snad sa to riesi uz pol roka... a kde inde? a preco nepomoze? (nevydrbavam, len sa pytam v ramci diskusie )
neboj nic, za par dni aby som tu nebol aj dlhsie ako 3 dni
ale tak keby sa našlo dosť ochotných ľudí - a ty to slávnostne a pompézne odštartuješ - tak sa pridám
A nejaké spoločné výkriky typu: ,,My chceme Birdz, my sme tu doma?"
ale nie - trosku aj vazne verim ti, ze ti je to luto a tesim sa, ze sa k tomu dostavas. dufam, ze to teda aj vyjde drzim palce a tesim sa na dalsie roky stravene spolocne na tomto nasom portali
podme si naprogramovat vlastnu stranku
Ale ak bude bojkot, dajte vedieť. Pridám sa
A samozrejme, ľúbim puberta
ale na druhu stranu ak su to v @50 len sluby tak to ti potom fakt pubi dojde vymlatit okna a sarah ti necha skolabovat odkazovac
@chevro vydrzim bez problemov ak sa to vcas rozhybe (cize nebude strajk potrebny), tak na oslavu toho, ze su bugy uz opravene, budem 3 dni absentovat na birdzi, aby som ti dokazal, ze s tym nemam problem
@drejka no to mi je jasne, ale aj keby trojdnovy strajk zacinal zajtra (o necelu hodinu), tak riziko, ze sa nedozijes jeho konca, by bolo beztak dost vysoke...s tebou sa teda mozeme dohodnut tak, ze ked budes citit, ze sa priblizil tvoj posledny vydych, das si stav na birdzi "bojkotujem to tu a preto odchadzam"
@tomas
1. ti priatelia ma neskutocne seru. V kanali si pozeram ludi, co tam uz nemam, nejde mi priatelov pridavat ani uberat...
2. neda sa prihlasit natrvalo!!!
3. uvodna stranka po prihlaseni sa obcas nacita jak jebnuta a clovek nic nevidi
4. horna lista je po redesigne zbytocne moc velka a zabera miesto, buttony su jak pre slepych
5. neda sa mi listovat v TSkach
6 pridavanie veci obcas blbne
Ale nic take tu nie je.... no tak si nemozem vymazat priatelov a co ako teraz ? Na tom to tu vobec postavene nie je.... birdz nie je facebook.
Hovorim to preto, ze na fb by ma uz takato nefunkcnost stvala.... ale tu nie.
@92 hej, ale ked mas cloveka, ktoreho aktivity ta nezaujimaju, proti svojej voli v priateloch a vidis jeho prispevky na MB, tak to vadi, zvlast ked je to cisto z dovodu, ze birdz nefunguje spravne.. (to ta nepresviedcam o nicom, len vysvetlujem )
Praveze na FB by mi mohlo byt jedno, ze mam niekoho v priateloch, lebo tam sa da nastavit, co mi zobrazuje na homepage - mozem si vypnut jeho prispevky a ani o nom neviem...tu sa to neda
tym lepsie pre mna vlastne, aspon sa cez teba telefonicky mozem dozvedat, co sa tu deje
ja by som ho nebojkotoval, lebo viem že na to tomáš neserie, a že sa momentálne celý birdz upratuje, opravuje, dorába, atď.
to ako by ste chceli každy od neho auto a on by sa mohol akurátne hodiť z mosta do Dunaja..........veľa sa toho už zmenilo a postupne sa mení .....
myslím si, že každý má svoju prácu,zábavu a pod. ak vám birdz nesplňa vaše požiadavky na 100 ale 50 % tak je to vždy veľmí dobré, taký USA prezident plní svoje volebné sľuby na 30% a čo taka naša vláda?
na toto všetko je jedno dobre poreklo "Keď nejde o život ide o hovno!!"
no a birdzi asi, ruku na srdce nejde o život!
ja Tomášoví verím, nie je Boh všemohúci, je obyčajny človek ako my všetci a čo sa bude dať postupne všetko spraví k našej spokojnosti..........
na na štrajk my Slováci nemáme, museli by sme sa to naučiť od Nemcov alebo Francúzov.....
je to môj názor, myslite si čo chcete..........filip
@piter09 presne podla TČ, preto si aj posledny! (ale nie, ako mi chodili ludia na rozum + ako som ich videl v "ludia" )
@purenarcissism to je len dobre! teraz staci popracovat na tom, aby sa tvoja urazenost premietla do srdu prejaveneho strajkom
pubert, pouvažuj, netušíš prečo je birdz v takom stave akom je, nie je to kvôli tomášovej lenivosti alebo neochote, ide skôr o nedostatok prostriedkov a času, a myslím že ešte ani raz za existenciu birdzu nebolo obdobie keby nebola snaha s ním niečo robiť, opravovať ho, dať ho do poriadku, pretože keby také obdobie bolo, tak by buď vyzeral ešte horšie, alebo už by neexistoval.
tak nehysterči a maj trpezlivosť, trpezliví budú odmenení
Proste ukazat mu, ze sme nasrati, lebo sa tu dlhe mesiace neriesia zavazne veci, ale na somariny sa cas najde, to nie je podla mna na skodu.
Hystercit nehystercim, trpezlivost mam tiez, vsak ja sa neposerem, ked sa s tym nic nespravi - prinajhorsom sa vyserem na birdz, ked budem mat pocit, ze mi to tu nestoji za to... Ale ak mame moznost sposobit, ze tomas si posunie opravu chyb na birdzi vyssie medzi prioritami, takze si na to aj najde cas, preco ju nevyuzit? A viem, ze mu na birdzi zalezi - keby som si myslel, ze mu nezalezi, tak by som ani nepomyslel na takyto prostriedok - nahovorit ludi, aby sem na nejaku dobu nechodili a tym "trestali" tomasa. Ale opakujem - rozumiem, ze mas iny postoj, len som ti podrobnejsie vysvetlil, aky mam ja
Ale toho žmurkáča si nemusel! (hoci tentokrat mi, napodiv, az tak nevadil )