Áno, ale nemyslím si, že by v OĽANO vedeli vybrať niekoho, kto by z toho nespravil ešte väčšiu frašku. No nejaký lepší kandidát kompatibilný s povedzme, že, hodnotami tejto koalície by sa podľa mňa určite našiel.
@gummidge Možno jednotka z kandidátky víťaznej strany tá Anna Šofranko by mala byť premierkou. Však vyrala voľby!!!
Prípadne reálne možnosti:
- Eduard Heger napríklad
- nejaká nezávislá apolitická osobnosť, ktorá nemusí byť ani člen OĽaNO (ved aj poslancov majú veľa, čo nie sú členmi)
nepoznám stranu a politika, ktorá je v parlemente, ktorý by dokázal tento neskutočný bordel a chaos za ktorým stojí obrovské ožobračovanie národa, dehonestácia Ústavy a úcty s samotnému človeku, dať do "normálu"...
Je mi to uplne jedno. Pokial volba nie je medzi Stalinom a hociakym random politikom typu Matovic, tak na tom aj tak az tak velmi nezalezi kto je vo vlade. Ci bude kradnut Fico, alebo bude na ludoch Matovic robit socialne inzinierstvo je vo vysledku to iste. Nikto z nich nebude znizovat dane, ci inak zmensovat stat aj tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
2. Áno, som za predčasné voľby a nemyslím si, že by bol po nich vo vláde Hlas a Smer
3. Áno, som za predčasné voľby napriek tomu, že by bol pravdepodobne vo vláde Hlas a Smer
4. Nie, síce nie som spokojný so súčasnou vládou, ale nechcem jej pád
5. Nie, som v rámci možností relatívne spokojný so súčasnou vládou a neželám si jej pád
6. Nie, som spokojný so súčasnou vládou a neželám si jej pád
Prípadne reálne možnosti:
- Eduard Heger napríklad
- nejaká nezávislá apolitická osobnosť, ktorá nemusí byť ani člen OĽaNO (ved aj poslancov majú veľa, čo nie sú členmi)
tieto možnosti by neviedli k žiadnemu zlepšeniu.