Negativny
Kracam si do fabriky na odber a idem okolo odberneho miesa, tak reku sa opytam vojaka, ze ci beru aj neregistrovanych. A on, ze tu sa postavte., O minutku, no podte .a ti objednani tam cakali dalej az ked som odchadzal, tak pustil toho co tam stal v rade ako prvy
Ja som bola raz, podla vlastneho uvazenia, a bola som, pozitivna. Na antigeny na prikaz chodit nemienim. Zvlast ked sa vysledkom treba ohanat tyzden po testovani.
Načo sa pôjdem teraz testovať, keď nikam nechodím a nepotrebujem chodiť. Pôjdem keď tak až v druhom kole... keď budem musieť isť alebo môcť ísť na brigádu ešte...
btw. nie som priaznivcom priblblych konspiracii a kadejakych primitivnych hoaxov, ale kto rozumie anglicky... odporucam precitat si toto a tie clanky na odkazoch...
v skratke - premier "zapredal" Slovensko, mozno aj z toho prameni jeho chorobna fixacia na celoplosne testovanie napriek tvrdeniam vacsiny odbornikov (na SK aj v zahranici), ze je to blbost...
@18sweetcat18 slovenske media sledujem minimalne, ale udajne sa v tomto duchu vyjadril sam minister zdravotnictva... a prave testovanie spolahlivosti AG testov
@Chirurg citaj pozornejsie, co presne som vyssie napisal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Kracam si do fabriky na odber a idem okolo odberneho miesa, tak reku sa opytam vojaka, ze ci beru aj neregistrovanych. A on, ze tu sa postavte., O minutku, no podte .a ti objednani tam cakali dalej az ked som odchadzal, tak pustil toho co tam stal v rade ako prvy
v skratke - premier "zapredal" Slovensko, mozno aj z toho prameni jeho chorobna fixacia na celoplosne testovanie napriek tvrdeniam vacsiny odbornikov (na SK aj v zahranici), ze je to blbost...
» akw.sk/covid-19/ucastn...
@Chirurg citaj pozornejsie, co presne som vyssie napisal