Máte aj vy niekedy problém, že keď sa niečoho najete je vám z toho zle? Nehovorím o nejakom jedle, čo vám nechutí. Proste mne sa to deje už asi 2 týždne, zjem nejaké malé sústo jedla a je mi zle. Potom vôbec nie som hladná, takže dlho nejem a keď zase nie
presne toto mám aj ja... Niekedy mi príde uprostred noci tak zle, že zvraciam a to nikdy nejem nič ťažké na večer... Cez deň zase keď zjem čokoľvek malé, tak mi je tiež nenormálne zle, no keď som sa začala teraz cez sviatky prejedať, tak som vpohode absolútne nechápem čo sa to so mnou deje...
Takže, máš žalúdočné problémy už 2 týždne a namiesto toho, aby si s tým šla k lekárke si sedela celý ten čas na riti doma. Potom si prišla sem a čakáš, že ti povieme diagnózu?
Ako nič v zlom, nechcem byť "bitchy", ale tak čo teraz čakáš?
Keď dlho nič neješ alebo iba málo, tak máš žalúdok citlivejší aj na malé sústa. Treba začať jesť pravidelne po malých znesiteľných kúskoch, aj keď nie si hladná, inak nedostaneš žalúdok do pôvodnej formy. Aj ja som to už párkrát zažila.
@kikushenka Ja som ju neodpalkovala, len mi nešlo do hlavy, keď je jej dva týždne zle po každom jedle alebo ani neje, tak nechápem čo za tou lekárkou nešla, znesiteľné či nie, stále je to problém a keď je tam niečo zle, tak sa to asi musí nejako dať dokopy. A teraz príde na Birdz a čaká, že dostane odborné poradenstvo. Nikto jej nevie povedať čo to je, každý môže len odporučiť, dať tip čo by to asi mohlo byť, ale v konečnom dôsledku jej to aj tak nepomôže, takže nechápem celú pointu takýchto diskusií.
@lexiblack ties som mala ale teras je to uz viacmenej v poriadku ale sesternica mala to iste vola sa to helikobakter alebo tak nejak a to prestala jest schudla,mala22rokov a vazila 45 kil musela chodit na vyplachy niekolko krat do tyzna a ja som si myslela ze som mnou to ties tak bude tak som zacala jest po vecsich davkach a je to zatial v poriadku..hlavne nedietuj ...ale nemusis to mat
moja zlata ja som mala take tazkosti zo zaludkom ze som sa trapila asi 2 tyzdne a ak ti mozem poradit ako po 1. prestan sa prezierat lebo zaludok moze konzumovat stravu aj z minuleho tyzdna.....2 najviac drazdi zaludok Alkohol Cigarety!!!!!!!!!!takze ak fajcis tak okamzite to vyrad!!!! 3.,daj si zavazok ze po 6 hodine uz nebudes jest tazke jedla ziadne mastne vypecene alebo sladke jedla , praveze lahke jedla na ukludnenie zaludka netreba zatazovat zaludok!!!!!!4 .ak pijes kavu zdaj sa jej Kofein je najvecia svina tak ako aj cigarety a alkohol!!!! po 5. ziadne sladke malinovky (coca cola) energy drink nic take cista voda a ani nijaka perliva!!!!!!!!,,,,,,,,,,,,,,,,a ak ti mozem poradit pekne si uvat zemiak roztlac si ho a zjedz lebo skrob robi zazraky!!!!,,,rob teple obklady (beed flasa je super) a jogurt ACTIVIA je super!!!!!!!!,,ak to nepomaha po 4-5 dnoch navstiv lekara a antibiotika ta vyliecu, zabiju vsetky nahromadene bacterie v tvojom zaludku )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ako nič v zlom, nechcem byť "bitchy", ale tak čo teraz čakáš?
tu je teraz tusim nejaka moda odpalkovat ludi, ked sa pytaju.
a potom neskor sa zase bude picovat, ze si ludia nechavaju veci pre seba.