tarja bola fenomenálna. už som to napísal aj do svojej diskusie s nadpisom tarja bolo to proste úžasné. a ten bubeník! keď hádzali o publika paličky, tak som ju skoro mal! an 5 cm od ruky som ju nmal! kebyťe zvalím toho predomnou, tak ju mám!!
Joooooooj vcera v Ke bolo super, aj ked nebola plna sportova hala, ale atmosfera bola super. Ja som sa nenormalne zabavila Tarja odspievala vyborne, komunikovala, proste bolo vidiet, ze aj ona sa bavi a uziva si Neskutocny bol aj bubenik...
tak tak, koncert bol uzastny, stale nan spomynam a nelutujem uz len spomynam ked si pozeram fotky co som spravil alebo pozeram jej koncert...teda decka ak ste nevedeli tak existuje aj jeden jediny oficialny zaznam koncertu, ak chcete si ho pozriet a omrzeli vas tie nekvalitne videa na youtube tocene mobilom a pod tak si ma najdite na pokeci, nick ako tu a vo videoalbumoch vas caka prekvapko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
prosim Vas neposerte sa z nej
» www.birdz.sk/webka/darklady6...