ja som ho videla...velmisa mi pacil....hned ako prve ma uputala hudba ktora vazne stala za to....a pribeh ktory k nom je opisuje zivot taky aky je...aj z tej tmavej stranky...ktoru si vacsina filmov nevsima alebo skor nechce vsimat....pacil sa mi o to viac ze su tam herci a spevaci ktorych poznam aj z inych serialov a postav....tento film ma velmi zaujal a urcite by mi neoriblo problem vidiet ho este mnohokrat...som rada ze na slovensku sa tocia v poslednej dobe tak prepracovane, zaujimave snimky....vazne vyborny film odporucam...
riadna blbosť. ja v tom, čo napísala @christiana vidím skôr negatívum, ako pozitívum toho filmu. BAfilm sa strašne násilne snaží ukázať, o čom život v BA je...a ja túto problematiku vnímam inak, ako je prezentovaná. Ak niekto vpadne do drog, dlhov apod., jeho problém. Potom jasné, že má prúser. Ak niekto žije pokojne bez takýchto nezmyslov, nič také ako je v BAfilm nezažije.
A strašne strašne strašne mi vadilo "Banánovo" vystupovanie ako herca v kontraste s tými, ktorí pred kamerou boli prvýkrát. Vraj tam mali byť zámerne, aby ich bratislavská reč bola autentická. No neviem, či to bol vydarený ťah.
a co je ba?! hm?! aha...mesto..hm......hlavne mesto?! z 430 000 ludmi tomu vravite velke mesto?! a co potom vieden, alebo budapest?! hm?! podla mna take filmi su onicom....ukazka ako sa nejake v podstate bezvyznamne mesto v bezvyznamnej krajine snazi robit zo seba MESTO. ale v skutocnosti je to len male bezvyznamne mesto v bezvyznamnej vychodoeuropskej postkomunistickej krajine. nic viacej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A strašne strašne strašne mi vadilo "Banánovo" vystupovanie ako herca v kontraste s tými, ktorí pred kamerou boli prvýkrát. Vraj tam mali byť zámerne, aby ich bratislavská reč bola autentická. No neviem, či to bol vydarený ťah.