@mayo Nečakal som, že fajnšmeker ako Ty označí ten brak tak, ako si to označil. Osobne nevidím rozdiel medzi týmto "filmom" a Mafstory a podobnými pokusmi o humor
videla som to, vcelku sa mi to pacilo, aj ked mi to prislo miestami chaoticke a celkovo nejake nedotiahnute.... aha a este mi tam absolutne nesedela battanyho postava v tej komickej polohe, ked to bolo vlastne vazne... z toho som bola vcelku emocne zmatena
videl som... myslim ze v niektorych castiach bola ta "skutocna bratislavska realita" prehnana, vobec mi tam nesedel Batthany... jeho postava mi pripadala ako uplne prenesena z Mafstory... pri tych "mafianskych scenkach" som mal pocit ze su okopirovane z Mafstory a pripadalo mi to dost komicke na to ze to bola celkovo vazna drama... cize suhlasim s @20 a co sa tyka Kronera tak je to podobne... uplne mi pripomenul Milana z Profesionalov a dokonca aj v tom filme sa volal Milan...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Teším sa na to..
Sa mi lúbi tá reklama: Ja mám Eurotel:....
Prepáč, senilita si nevyberá
Ale inak, ja si ho aj pôjdem pozrieť. Na Slovensku sa produkuje toho tak málo, že som zvedavý, či sa im to oplatí.