@anonym0000 ak pouzivas metody z ineho suboru tak je pomerne logicke, ze by mali byt spravne logicke prepojenia medzi tymito subormi, ne ? nemozes si volat metodu hociaku z hocikde O_o
mno googli si o compilatore a celkovo o tom errore
1) skus nazaciatok iba jednu funkciu a jeden prototyp ... neviem totiz zatial kde mam hladat chybu ... takto by si ju vsak mohol najst sam ... ak to nepojde ani s jednou funkciou (najlepsie co najjednoduchsou) tak v tom pripade pokracujme druhou moznostou
2) opis sem ten problem tak ako ho dokazeme riesit a sice
nazov_suboru
kod v subore
.
.
.
nazov druheho suboru
kod druheho suboru
.
.
.
ak je to mozne tak nech ten kod nieje moc dlhy ... naucit sa mozes aj na jednoduchom priklade
ak sem budes nahodou davat ten kod a ten by mal odsahovat > alebo < tak ich sem nepis lebo tu bude chybat zbytok ... radsej napis ze //sipka sipka// alebo pomocou html entit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale "tým" to byť nemôže
mas dobre linknuty kompilator ?
mas dobre headery a includey ?
ako mam dobre linknut kompilator
nviem ci ma dobre headery a includey
nelinkuju sa iba kniznice ? nevim len sa pitam
mno googli si o compilatore a celkovo o tom errore
keby som mal tú schopnosť tak po tamtom tvojom nervovom záchvate na etelu by som zariadil aby ti už v tejto diskusii nikto neodpovedal ani neradil.
1) skus nazaciatok iba jednu funkciu a jeden prototyp ... neviem totiz zatial kde mam hladat chybu ... takto by si ju vsak mohol najst sam ... ak to nepojde ani s jednou funkciou (najlepsie co najjednoduchsou) tak v tom pripade pokracujme druhou moznostou
2) opis sem ten problem tak ako ho dokazeme riesit a sice
nazov_suboru
kod v subore
.
.
.
nazov druheho suboru
kod druheho suboru
.
.
.
ak je to mozne tak nech ten kod nieje moc dlhy ... naucit sa mozes aj na jednoduchom priklade
ak sem budes nahodou davat ten kod a ten by mal odsahovat > alebo < tak ich sem nepis lebo tu bude chybat zbytok ... radsej napis ze //sipka sipka// alebo pomocou html entit
uz ti ide diki