@10 dovody? ze si mlady, zdravy, mas rodinu, atd... tieto hodnoty musis vo svojom zivote najst sam, musis si vybrat medzi tym, ci budes hladat vsimat si a vyvisovat vo sovjom zivote pozitivne, alebo negativne - ci budes stastny, alebo smutny... ja som sa rozhodol byt stastny, pretoze som vo svojom zivote po dlhsej uvahe objavil dovody na to, resp. neobjavil dovody na to byt smutny, a ked uz, tak tie argumenty Proti boli silnejsie
kazdy clovek je iny, sam by si sa mal rozhodnut, myslim, ze taketo uvahy by si mal mat uz za sebou, alebo.. zeby si na ne nemal cas?
Prosím ťa, ty nečakaj, ty choď za ňou. A ver tomu, že ťa pošle späť, lebo takého.... hrocha ako si ty by nechcela ani smrť. Určite by umrela od nudy keby si jej začal rozprávať tieto pseudodepkárske reči
kua chlapci....ved mate 19 a 21 rokov...cely zivot pred sebou....sa spametajte.....niektory by dali vsetko zato aby mali taky zivot ako vy...ked ste na dne tak sa odtial skuste dostat... a nepisat taketo kraviny....
@30 ja sem chodim rad...vies ako ma minule potesilo ked mi ista tazko optimisticka osoba napisala, ze po precitani mojich pesimistickych komentov ma vzdy horsi den
pre niekoho je mozno smrt vykupenim a nechcem du davat take ze teste sa z malickost bla bla...ale fakt...plno ludi ma zivot ovela horsi a su tiez stastny, tak sa to asi da...nechcem poucovat, kedze som riadne mladsia, ale skuste trocha porozmyslajte...ak chcete zmenit svoj zivot, tak prosim zacnite TERAZ...a nestazujte sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ou happy day...
@6 a? ani ja.. ale ty mozes ist na kolajnice, ked chces
kazdy clovek je iny, sam by si sa mal rozhodnut, myslim, ze taketo uvahy by si mal mat uz za sebou, alebo.. zeby si na ne nemal cas?
i keď by som rada vedela čo tým zakladateľ diskusie myslel..
ale škandinávia si robí nejaké vtipy, dosť slabééé
""Není hanba upadnout, ale příliš dlouho ležet""
clovek by nemal zit pre smrt
tak preto sem uz nebudem chodit