Máte radšej, keď ste s nejakým chalanom dlho alebo iba také tie rýchlovky? Ja osobne som už dlhšiu dobu sama a neprekáža mi to. Keď to má prísť, príde to nie? .
ja som mala jedno aj druhé - a ani jedno nie je zlé je krásne mať vážny vzťah, ale ak si dlhšie sama ani rýchlovka (ja tomu radšej hovorím aférka alebo románik) môže byť fajn
Bože, noačo že mám 14. Prečo každý posudzuje niekoho podľa veku? Vek je len číslo. Niekedy môže byť 14 ročné decko rozumnejšie ako dospelý človek. Viem, že to vyznelo trochu blbo, že už som dlhšie sama, ale myslela som to tak, že si ani nikoho nehľadám. I keď by som mohla mať, proste nechcem. A dlhý vzťah považujem najmenej rok. Moja spolužiačka chodí so spolužiakom už 3 roky! To je láska s L! Takže, nevyjadrujte sa k môjmu veku
... neviem, vazny vztah som zatial nemala, vlastne neviem, ci som mala vobec nejaky vztah .. asi si radsej uzivam alebo som jednoducho nenatrafila na niekoho vynimocneho.. uvidime, mam len 16 preboha
Prečo mám len pocit, že človek "tak vyspelý" ako ty, by si "toho pravého" vlastne ani nevšimol, aj keď by stál vedľa teba? A ešte poučuje o láske. O tej si nedovolím hovoriť ani ja, od teba to teda radšej beriem ako nevedomosť. Ale na dobre som sa pobavil na noc
aj ja som uz dlhsiu dobu bez chalana a poviem ti ide to trochu na nervy niekedy by som sa proste chcela vybozkavat s niekym, ale zase niekedy je mi fajn takto.. no davam prednost dlhodobemu vztahu
sklon k rychlovkam mi pripada trochu ako lack of self respect, ti ludia nie su psychicky vyrovnani a nevedia co chcu. len si to myslia praveze je umenie vyspat sa len s tym pravym a ostat s nim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Clovek nabehne do stereotypu, na svoj vlastny svet a prestane spoznavat, snazit sa chapat.....
Lenze ten svet sa medzitym meni a vyvija
Dosledkom toho je vela adolescentov mentalne vyspelejsich ako su starsi ludia... no rozhodne to nemozno tvrdit o kazdom.