ZIVOTNE SKUSENOSTI MI UKAZALI ZE ASI 80 % ZENSKEJ CASTI POPULACIE SA SPYTA PRECO PISES VELKYM PISMOM PRECO SI NEVYPNES CAPS LOCK ZAUJIMAVE ZE U MUZSKEJ CASTI SOM NEMAL ANI JEDEN TAKY ARGUMENT CIM TO JE
mne osobne to je jedno ide mi o pointu o text ako o to ci je to napisane cpas lockom alebo klasicky. Skor by som napisal, ze pointa obsah je dolezitejsi. Uz su len urcite "idivida" ktorim proste vadi aj koza v nose.
CAPS LOCK SI NEVYPINAM A NEPOUZIVAM DIAKRITIKU A GRAMATIKU ABY SOM VAS VSETKYCH NASRAL TU VYDNO AKO LUDOM VADIA UPLNE BLBOSTI A PODSTATNE VECI IM UNIKAJU
AJ TAK NIKTO MOJ STYL PISMA NEZMENI NACO ASPON KED SA POZRIEM TAK VYDIM CO SOM PISAL JA A CO NIE ASPON TROCHA ANARCHIE DO TOHTO DEMOKRATICKEHO SVETA PLNEHO PRAVIDIEL
tak sa uvedom, caps lock je v pocitacovej komunikacii chapany ako krik ako to uz bolo spomenute, a vyzera to otrasne, a celkovo je tato diskusia VIDITELNE nezmyselna
V POCITACOVEJ KOMUNIKACII POD TYMTO POJMOM SI PREDSTAVIM 1010100010111010101010101010101010100011010101011010101011010101011011010000101010101011101010101010101011111001101010110001010110101011110101010
charonsro prepáč že ti to musím povedať práve ja ale ty si dobrý kkt. Najprv sa pýtaš prečo to ľudom vadí a keď ti odpovedia tak sa tváriš akokeby do teba niekto naschvál rýpal.
Inak začínam veľmi vážne uvažovať, že pokiaľ bude niekto takto naozaj nevhodne používať Caps Lock, tak budem jeho príspevky ignorovať. Mám z toho pocit že dotyčný na mňa kričí a navyše je to vrcholne nečitateľné a ja nemám práve chuť sústrediť sa na čítanie takýchto príspevkov (ktoré tiež čosi hovoria o ich pisateľovi, najmä keď sú navyše plné gramatických chýb a nie sú v nich ani znamienka ako bodka, čiarka a podobne, takže človek musí navyše lúštiť kde končí veta a kde začína...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A PISEME TU SECI CAPSLOCKOM, ABY SA VIDELO, AKE JE TO PEKNE
TAK PREČO SI NEVYPNEŠ TEN BLBÝ CAPS-LOCK? :p:d
pozri ako ta kazdy zvozil
Už len jedna vec: "Vtáka poznáš po perí, človeka po reči a charonsro po písme..."
btw, te kapsace sa mi citaju ako telegram...jednoducho ma to nuti slabikovat
Inak začínam veľmi vážne uvažovať, že pokiaľ bude niekto takto naozaj nevhodne používať Caps Lock, tak budem jeho príspevky ignorovať. Mám z toho pocit že dotyčný na mňa kričí a navyše je to vrcholne nečitateľné a ja nemám práve chuť sústrediť sa na čítanie takýchto príspevkov (ktoré tiež čosi hovoria o ich pisateľovi, najmä keď sú navyše plné gramatických chýb a nie sú v nich ani znamienka ako bodka, čiarka a podobne, takže človek musí navyše lúštiť kde končí veta a kde začína...)