oláá
a k tvojej otázke, tak ja tu napríklad strácam čas komentovaním fotiek, statusov, blogov a hocičoho čo tu je, sledovaním flamewars pod fotkami a ako si už povedal, spoznávaním super ľudí
taktiež isto pridávaj svoju tvorbu, alebo hocičo čo sa ti páči alebo ťa rozosmialo, nech sa aj my zasmejeme
napr.
ako sa to vezme, podla toho cim by si inac ten cas tu straveny nahradil, ked facebookom, alebo pokecom, tak oplati , ale myslim ze vsetky ostatne cinnost od masturbacie, cez sport az po studium bude lepsie straveny cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@bangbangboom ale to hadam nie skor by som tu chcel spoznat skvelych ludi
@bangbangboom tak teda spoznam aspon vela cudesnych ludi
@coleshepter jeee cauko kakauko !
@piter09 to je to tu az tak zle ? no ale vpodstate kamarat ma tlacil ze pod pod bude sranda
a k tvojej otázke, tak ja tu napríklad strácam čas komentovaním fotiek, statusov, blogov a hocičoho čo tu je, sledovaním flamewars pod fotkami a ako si už povedal, spoznávaním super ľudí
taktiež isto pridávaj svoju tvorbu, alebo hocičo čo sa ti páči alebo ťa rozosmialo, nech sa aj my zasmejeme
napr.
nie vtipné? nevadí
@sasuke stále môžeš
@coleshepter obcas si ta premrknem
inak vitaj
@anitchka aha som zvedavy teda ake mam ja komplexy
@sixteen naaa pockaj pozriem sa do zrkadla ano som to ja a vitaaam vdaka
@method @23 tak ja to beriem ako tak zabavku medzi studovanim aby som sa z neho nezblaznil uz
@p01nt tak dufam ze len tych dobrych spoznam vitam
@subarnica tak aspon na pol zivota
@dannyd14 a cim ?
@18miki18 ale sak hadam su tu aj nejaky normalny ludia nie ? ci ?