Cez čo robíte www ? Je tu niekto kto má Adobe ImegeReady....
PLS ! Kto tu robí www cez adobe imageready ? Ja som to skúšala a niečo v tom už viem ale... Nepoznáte niekto na nete nejaký dobrí návod (po slovensky alebo po česky... keby nie môže byť aj po anglicky ??? Kto by mi vedel poradiť ? Mala som Adobe Photo
a naco je vlastne image ready? nechapem... vsak pouzivaj photoshop...myslim, ze image ready je iba doplnkovy progam k photoshopu, nie je plnohodnotny a tym padom nejaka kniha pochybujem ze exsistuje...nevime mozno sa mylim, ja pouzivam iba photoshop
moj nazor je tiez taký... načo image ready?? to je len slabšia verzia photoshopu... vo photoshope je ovela viac funkcii a ja image ready vôbec nepouživam...
@jessiqa v imageready sa daju programovat stranky? Hej? zvlada .php? js? .asp?....
myslim, ze je to iba akysi doplnok k phostoshopu, ktory ti mozno vie zlepit rozrezane casti a urobit z nich html co je ale blbost jak teoreticky tak i prakticky.
Ked chces nauc sa vo photoshope, ked tak dreamweaver a urob si tak stranku.
V zivote som o image ready nepocul ale poztiem to doma mozno to ma aj dake vyuzitie...
Neviem prečo sa škriabeš ľavou nohou za pravým uchom, možno si hadia žena :Đ.
Ja osobne neznášam takéto WYSIWYG aplikácie na tvorbu stránok. PhotoShop ( a/alebo u teba ImageReady ) je dobrý na tvorbu grafiky, ale ten bordel čo to porobí so zdrojákom stránky keď ho vygeneruje. Určite by si ho nechcela upravovať. To si môžeš spraviť stránku rovno v Worde. Dynamicky generované stránky aj tak nevytvoríš bez zásahu do kódu.
Na grafiku používam Inkscape(vektorová gr.) a GIMP(bitmapová gr.) a na kódenie Quanta+. A Samozrejme nesmie chýbať xAMP server.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
myslim, ze je to iba akysi doplnok k phostoshopu, ktory ti mozno vie zlepit rozrezane casti a urobit z nich html co je ale blbost jak teoreticky tak i prakticky.
Ked chces nauc sa vo photoshope, ked tak dreamweaver a urob si tak stranku.
V zivote som o image ready nepocul ale poztiem to doma mozno to ma aj dake vyuzitie...
nauc sa kodovat a mas to
Neviem prečo sa škriabeš ľavou nohou za pravým uchom, možno si hadia žena :Đ.
Ja osobne neznášam takéto WYSIWYG aplikácie na tvorbu stránok. PhotoShop ( a/alebo u teba ImageReady ) je dobrý na tvorbu grafiky, ale ten bordel čo to porobí so zdrojákom stránky keď ho vygeneruje. Určite by si ho nechcela upravovať. To si môžeš spraviť stránku rovno v Worde. Dynamicky generované stránky aj tak nevytvoríš bez zásahu do kódu.
Na grafiku používam Inkscape(vektorová gr.) a GIMP(bitmapová gr.) a na kódenie Quanta+. A Samozrejme nesmie chýbať xAMP server.