Modny doplnok. Ak to nie su uz spominane "popolniky". Teraz su uz pekne okuliare. Takze je to v pohodicke. ako keby si mala slnecne okuliare. A po vedsinou ani nezbadam, ze ich doticna ma. Lebo je to tak robene, aby to vyzeralo tak ako kebe ich nemala.
Aio: Ano ja nad tým rozmýšlam nad kontaktnýma šošovkama,ale nemám komplexy s okulirov to by som ich inak nenosila,ale llen tak ma to zaujímalo lebo sa mi zdá že aj ked som niekde na diskotéke tak chalani pozerajú viac po babách čo ich nemajú
Ja som nosila okuliare dva roky, a nezdalo sa mi, ze by to chalanom vadilo...........Sice teraz nosim asi 4 mesiace sosovky, ale to je cisto z praktickych dovodov.Okulire su v pohode, pokial sa ti nezarosia, alebo neplavas a tak.........
Kedysi som nechcel babu s okiliarmi. Ani neviem rpečo, prsote nechcel som taku. Moja prva holka nosi okuliare a aj ta terajšia nosi a som si zvykol. Vobec mi to neprekáža, je to v pohodke
ak sa jedna o predpisane okuliare, nic proti nim.dievca vyzera inteligentnejsie, ale pisem len "vyzera". ak ma na sebe slnecne okuliare, tak sa neda divat do oci, zeny sa chcu skryvat a zaroven vyuzivat pohodlie pohladu do oci druheho.
no ja som dievča a mám nosiť okuliare, ale mám šosovky, už viac ako 2 roky a je to úplne super. Podľa mňa je lepšie, ked más sosovky, lebo predsa okuliare sú niečo naviac, ja by som sa teraz za ne už aj hanbila. Ale zas určite by som nechcela takého chalana, čo by to odsudzoval, ak sa ti dobre nosia, prečo nie? Ved ide o tvoj zivot a prvoradé je, ako sa v nich cítiš. A niektorým ľudom sa tiez hodia, bez nich by to neboli proste oni.
Nina100: no mozno zo zaciatku, ale treba si na ne zvyknut. a hlavne treba najst take co ti budu sediet, pretoze sa moze stat ze s niektorymi nevydrzis ani 2 hodiny... ide o to aby mali vysoku priepustnost kyslika. oplati sa investovat do kvalitnej znacky.
najhorsie to bolo zo zaciatku, kedsom si ich vobec nevedel davat ale ked ich uz mas tak v pohode. Netreba ich nosit ani prilis dlho tak 10 hodin maximalne za den. potom ta budu zbytocne len boliet oci a budes ich mat cervene...
a hlavne treba dodrziavat hygienu, t.j. umyvat si DOKLADNE ruky pred aj potom ako si ich vyberas.
to je asi setko ak ste daco ces vediet kludne sa opytaj
Presne tak, okuliare vobec nevadia. Skor ako modny doplnok, ale ako aio povedal, treba si vediet vybrat, okuliare su v dnesnej dobe modny doplnok. Tj ak si holka vybere tie spravne, je vo vecsine pripadov krajsia ako bez nich. Takze asi tak.
preco sa vobec pytas ze ci im to vadi...je to len a len tvoja vec ci mas alebo nemas okuliare..a ked mas a dakemu sracovi to vadi tha ho kopni vies kde..a zdrhaj od neho...
taaka vec sa ani neoplati riesit...too je asi ako otazka: chalani co si myslite o dievcatach s hnedymi ocami.....??? mno blby priklad aale hadam niekto z vas pochopii co tym chcel basnik povedat
zlata moja tak nos sosovky su uplne super to ti hovorim z vlastnej skusenosti...a potom....ti chalani co sa na diskotekach otacaju za babami co nemaju okluiare budto maju iny vkus alebo su to kurevnici a hladaju baby podobneho razu tak ti poviem
To ozaj uz 17 rocna baba nedokaze pochopit ze je to u kazdej baby individualne ? No osobne sa mi nepaci keby nejaka misska behala s desinami popolnikmi na ococh do pice.
Skus formulovat otazku normalne a ne jak jebnut apubertacka.
Skus sa opytat, co hovorite na mna v okuliaroch ? Ako v nich vyzeraM ? to by stacilo
Nina100: ako si hovorila, ze chalani na diskoteke sa viac pozeraju po dievcatach bez okuliarov.. tak ja ti poviem, ze taki chalani ta nemusia vobec zaujimat.. ale vobec vyberat si podla toho ci mas alebo nemas okuliare, to je znamka detskosti a tuposti
Tak ja nosim okuliare uz bohuzial od tretej triedy zs... a bez nich to nesom proste ja... ja sa za ne nehambim skor sa hambim viac bez nich ale cem sosovky, lebo dost casto sa mi aj zidu... a tebe staci vymenit ram bo ten tvoj mi pride taky staromodny ale tebe sekne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale ak ty mas z toho nejake komplexy tak skus nosit kontaktne sosovky. ak ohladom nich potrebujes nejaku radu, alebo co kludne napis.
ja ich uz nosim viac ako rok a som spokojny.
a ak ces okuliare, tak skus zmenit ram za nejaky pritazlivejsi, potom sa po tebe budu viac obzerat
najhorsie to bolo zo zaciatku, kedsom si ich vobec nevedel davat ale ked ich uz mas tak v pohode. Netreba ich nosit ani prilis dlho tak 10 hodin maximalne za den. potom ta budu zbytocne len boliet oci a budes ich mat cervene...
a hlavne treba dodrziavat hygienu, t.j. umyvat si DOKLADNE ruky pred aj potom ako si ich vyberas.
to je asi setko ak ste daco ces vediet kludne sa opytaj
Ale nie zas hen 13tky skla
Ked ta bude chalan lubit, nebude to preto, že nenosis okuliare.
To ozaj uz 17 rocna baba nedokaze pochopit ze je to u kazdej baby individualne ? No osobne sa mi nepaci keby nejaka misska behala s desinami popolnikmi na ococh do pice.
Skus formulovat otazku normalne a ne jak jebnut apubertacka.
Skus sa opytat, co hovorite na mna v okuliaroch ? Ako v nich vyzeraM ? to by stacilo
Nina100: ako si hovorila, ze chalani na diskoteke sa viac pozeraju po dievcatach bez okuliarov.. tak ja ti poviem, ze taki chalani ta nemusia vobec zaujimat.. ale vobec vyberat si podla toho ci mas alebo nemas okuliare, to je znamka detskosti a tuposti