vyzorovo..hmmm aaby bola sympaticka...aaale povahovo som neviem ci naarocny ale iba malo dievcat mi rezalo (to je metafor) ...musi byt zabavna, ukecana, nemusela by mat vymetene v hlave a hlavne ziadne baby typu : povem rovno : vystrih po picu a sukna asi tiez v takej vyske....sorrka ale niekedy sa hodi take oblecenie..aale chodit tak vonku..too sa mi zda jak lakanie na pasu alebo neviem ako to mam nazvta..noo aa asi ste ani moc nepiochopili coo sa mi na babe paci cize v skratke : mala by to byt moja naj kamaratka ktora mi rozumie, chape ma a podrzi ta v tazkych chvilach..musi nam byt spolu faajn
Mne sa pacia dievcata, co krutia trosku ritkou, maju pekne postavy...boky, zadok, na velkosti prs mi az tak nezalezi, proste ked sa dievca s krasnym usmevom na mna pozrie urcite na jej dekolt nemyslim, pacia sa mi rozne ucesy, kazdej pristane nieco ine, a iny styl obliekania, mam rad sukne,(nie moc dlhe) lebo su sexi a tak zenske, ale aj sexi obtiahnute rifle su super, no je toho vela, hned si vsimam tvaricku, oci, usmev, usta,
Slovensko ma nadherne kocky, myslim,ze sa nemozme stazovat na nic ohladom toho, takze kady si najde nakoniec co hlada
Oroslav...Slovensko ma aj peknych junakov,len je niekedy na skodu ze si to neuvedomuju...a preto su obcas menej aktivni...a preto obcas musime zalovit aj v "inych vodach..."
moc sa to k teme nehodi ale tod moj nazor
...myslim,ze chalanom sa paci ak sa holka usmieva...uprimne...nie daky nauceny uskrn...
čítala som, že krásna žena (dievča respektíve) očarí, inteligentná neviem čo, ale niečo pekné, vtipná zaujme, ale len súcitná chlapa (či chlapca) dostane. tak reku že ideme dostávať chlapov nee
nechapem preco chlai furt cumia iba na krasu,d obre chapem ze by dievca nemalo byt az take spatne ale zase chlapi ktory si babu hladaju iba podla krasy tak su dobry idioti! ked nebude mat nic v hlave iba peknu schranku a kundu tak co?! budete sa bavit o pocassi?!! toto je dobra idiotina _ viete chlapi nemali by ste bahu posudzovat len podla vyzoru!!!
tvaricka zaujme hned na prvy pohlad ale samozrejme aj to co ma v hlave...a mam rad ked dievca fakt ze pekne vonia tie ich vonavky su fajnove nevim sa ich nabazit...a zadocek tak isto sak co po volacom si treba plesknut
hm neviem v prvom rade ak sa vie uprimne pozerat priamo do oci ...a vseobecne ked mam niekoho velmy rad paci sa mi cely teda cela ale tak aj vlasy a pery ... a samozrejme ostatne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a prsia nemusia byt velmi velke
ale o tom pochybujem.... =DDDD
ja len aby bola haluz =DDD
Slovensko ma nadherne kocky, myslim,ze sa nemozme stazovat na nic ohladom toho, takze kady si najde nakoniec co hlada
moc sa to k teme nehodi ale tod moj nazor
...myslim,ze chalanom sa paci ak sa holka usmieva...uprimne...nie daky nauceny uskrn...
NOHY. NOHY. NOHY. NOHY. NOHY.
NOHY.NOHY.NOHY.NOHY.NOHY.NOHY.NOHY.NOHY.NOHY.
Pery naznacuju tvar inej velmi peknej casti zenskeho tela