No čo myslíte...Čo považujete za najlepší chat na nete....Ja určite icq je to niečo geniálne aj skype je fajn....ale potom ej to určite birdz.. birdz je nieco velmi super....a pokec?? tak tam uz je taka nuda ako nwm co
ludia pochopte to....pokeec je nudaa....takze tam chatovat nepojdem....
4...jaaj moj zlaty ja pokec nezhadzujem...zato ze napisem ze je to nuda?? chod sa dat liecit radsej...a jasne ze navstevnost mi o 500 nestupne...staci o 100
icq je najvacsia blbost ja to mam len kvoli tomu ze vela znamych to ma... inak by som sral na to, su s tym neustale problemy (autorizacia a tak) a navyse maju na hovno licenciu (oni si vyhradzuju majetne pravo na vsetky data odoslane uzivatelmi, tzn ze oni v podstate mozu vase rozhovory zverejnit). proste msn alebo jabber su iste lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A co sa tyka zakladatelky: zlata moja, status ti neskoci o 500 hore len koli tomu, ze nadavas a zhadzujes pokec...
btw @4 vies co je zhadzovat? ... tak veta ze na pokeci je nuda mi totalne vobec nezneje ako zhadzovanie
A ešte twitter a jaiku - ale to sa veľmi četom nazvať nedá!
4...jaaj moj zlaty ja pokec nezhadzujem...zato ze napisem ze je to nuda?? chod sa dat liecit radsej...a jasne ze navstevnost mi o 500 nestupne...staci o 100
@5 je to mozne, ze som tam to slovicko vsunul nevhodne - dakujem za pripomienku...
ja mam rad icq 6 a kto mi kupi DELISU???