Chodievame on celá partia...A jeden kamoš stále rýpe do kamošky...Drgá do nej, robí jej napriek...Minule na ihrisku sme "tancovali" okolo tyče a kamoška hovorila kamošovi že ešte nemá prax, a ona už hej...A na to sa rozprúdila debata: "kamoška, kamoš, a e
hej chce ju dostať do postele, mať s ňou deti, žiť na krásnom ostrove, byť bohatý, v 30ke ísť do dôchodku a v 40ke-50ke umrieť spolu a mať spoločný hrob, na ktorý budú chodiť ich vnúčatá úplne vážne!
@sugy1 tak toto si pamätám veľmi dobre, Šugy môj milý ( ale neviem prečo mi pri tebe vždy príde na um nejaká ženská, ktorá sa okolo teba obtiera? ale to už dlho...
to, ze do nej rype tymto sposobom moze znamenat tri veci
1. nechce ju, ale "je lahka obet" na robenie si srandy a podrbovania. proste je to z nudy a chalan je strasny primitiv.
2. nechce ju, ale dievca posobi ako nejaka lacna **** a on skusa nieco, co sa mu mozno podari. ale ked ma 12 tak pochybujem, ze vobec uvazuje o tom. proste je to vlastne c. 1 len za inych okolnosti.
a kamoske by som radila prestat sa s vami stykat.
3. nechce ju a dovod preco to robi je uuuplne iny.
nikto normalny by nemal sexulane narazky na 12 rocnu. nieto este nwm jake navrhy ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
WTF?
dnešné detcká prešli teda riadnym brainwashom :/
mohol si tam dať aspoň nejaké mená, bo som z toho v pi...
hej chce ju dostať do postele, mať s ňou deti, žiť na krásnom ostrove, byť bohatý, v 30ke ísť do dôchodku a v 40ke-50ke umrieť spolu a mať spoločný hrob, na ktorý budú chodiť ich vnúčatá úplne vážne!
[a opovaz sa! ]
ale no, na tvoju predchádzajúcu otázku, či si do nich...no, pomlčíme
@nathalicatko ty zas dobre vieš, že moje srdco patrí jedinej babe ale tá je v Amerike a bohvie, či sa ešte stretneme
Chalan je v puberte, akú reakciu ste čakali, keď akože "tancujete okolo tyče"?
A keby ju chcel, tak aj ona ho začne chcieť, alebo čo?
Ach.
tancovanie okolo tyče ? pred kamosmi? ti ebe..
človek by aj dal, že O_____o, ale to "Púchov" všetko vyvsetluje
ak hej
Luník?
ZOBUĎ SA !!
preco chodis von s 12 rocnymi?
preco tancujete okolo tyce?
preco sa do toho staras?
kto preboha robi v night klube v 16?
to, ze do nej rype tymto sposobom moze znamenat tri veci
1. nechce ju, ale "je lahka obet" na robenie si srandy a podrbovania. proste je to z nudy a chalan je strasny primitiv.
2. nechce ju, ale dievca posobi ako nejaka lacna **** a on skusa nieco, co sa mu mozno podari. ale ked ma 12 tak pochybujem, ze vobec uvazuje o tom. proste je to vlastne c. 1 len za inych okolnosti.
a kamoske by som radila prestat sa s vami stykat.
3. nechce ju a dovod preco to robi je uuuplne iny.
nikto normalny by nemal sexulane narazky na 12 rocnu. nieto este nwm jake navrhy ...