Dosiel Twilight a zrazu same "temne" pozer decko -.-?
ako kua to nemate co napraci? nepoviem ked sa niekto zaujima vampirizmom ako takym dlhsiu dobu , ale nie teraz dojde Sumrak a kazdy je tu zrazu upir kazdemu chuti krv atd ... Vampirizmus je zcasti uz aj psychopatizmus, a co sa tyka novodobo "temnych" ludi je mi z toho zle , jeden sprosty film ci kniha a uz sa kazdy na nieco hra aby bol zaujimavy, vzchopte sa a zite svoje zivoty ... nie pretvarka ...
@ooooo súhlas, Hiphop znicily, upirou znicia, ale my si metal nedamáme ako spieva MANoWAR: "FOR HEAVY METAL WE WILL DIE!!!"
A inac necel by som byt upirom lebo vlkodlaci su lepsi
@ooooo kazda hudba je komercna a deti su coraz vacsi anarchysti cize niet divu , ukaz mi firmu ktora nejde k zarobku cez najlahsie ovplyvnitelne deti ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Robí z detí zombie
Dosiel Twilight a zrazu same "temne" pozer decko -.-?
ako kua to nemate co napraci? nepoviem ked sa niekto zaujima vampirizmom ako takym dlhsiu dobu , ale nie teraz dojde Sumrak a kazdy je tu zrazu upir kazdemu chuti krv atd ... Vampirizmus je zcasti uz aj psychopatizmus, a co sa tyka novodobo "temnych" ludi je mi z toho zle , jeden sprosty film ci kniha a uz sa kazdy na nieco hra aby bol zaujimavy, vzchopte sa a zite svoje zivoty ... nie pretvarka ...
A inac necel by som byt upirom lebo vlkodlaci su lepsi
@nightillusion Dakujem ^_^
@nightillusion tak tak
hadajte sa tu