Ja sa preto pýtam, pretože napríklad ja práve kvôli tomu používam iba staré fórum. Aj keď nové sa mi páči viac, ale ten systém čo sa tohto týka bol podľa mňa oveľa lepší. V novom fóre sú diskusie zoradené len podľa dátumu, ale keď niekto zareaguje na 3 mesiace starú diskusiu, tak si to vôbec ani nevšimnem, jedine že by reagoval priamo na mňa. Naopak v starom fóre to bolo vyriešené tak, že keď niekto reagoval na diskusiu, kde máte aj vy nejaký svoj príspevok, tak sa vám tá diskusia automaticky dostane nahor a vy ju hneď zbadáte. Osobne sa mi to zdá ako najlepšia funkcia na fóre, ale škoda že iba na starom, tak by ma zaujímal váš názor Snáď som to napísala zrozumiteľne.
A ešte si myslím, že diskusie by takto mohli oveľa dlhšie zostať aktuálne, alebo by sa mohli znovu stať aktuálne o rok neskôr napríklad, viac by sa možno využívalo vyhľadávanie atď.
Asi som nemala túto anketu ani zakladať Celý čas tu bolo staré fórum a v zápätí ako založím anketu o tom, že tam bolo niečo možno lepšie, tak zmizne? Mne sa asi sníva. Ale tak ďakujem za názory a hlasy. Aj tak sme len štyria čo sa nám to páčilo Jediné čo ma teraz mrzí je to, že už si vôbec nemôžem prekliknúť na starý dizajn... To som celá ja, že pokazím snáď úplne všetko.
Alebo možnože predsa sa nakoniec plánuje zmena, to by bolo fajn Ako ja naozaj nechcem byť nevďačná ani nič podobné, len ako toto si vážne neviem vysvetliť.
Bolo by super, keby sa znovu vrátlia možnosť prekliknutia na starý dizajn, veď doteraz to tu vôbec nevadilo...
@galinka@tunidlo Mňa to vážne mrzí a jediné čo dúfam je, že som to nespôsobila ja touto anketou... Chcela som ju založiť už dávno, no len včera ma to nejak znovu napadlo. Už sa rašej nebudem nikdy miešať do takýchto vecí. Keď ja som to naozaj myslela len v dobrom.
@galinka Tak to áno, snáď máš pravdu Len keď celé mesiace (neviem presne) to tu bolo a keď sa k tomu vyjadrím, tak to zrazu zmizne Vôbec som si to v tej chvíli nevedela vysvetliť.
@azizi zákon schválnosti ale tiež si myslím, že by bolo fajn, ak by sa na toto novšie fórum pridala funkcia na zobrazenie novokomentovaných diskusií...aspoň tých, kde som už prispela ja, tak ako to bolo predtým. kedysi som to aj využívala, no v poslednom čase už ani nie, ani mi totiž nenapadlo prepínať na staré fórum :p čas ukáže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Alebo možnože predsa sa nakoniec plánuje zmena, to by bolo fajn Ako ja naozaj nechcem byť nevďačná ani nič podobné, len ako toto si vážne neviem vysvetliť.
Bolo by super, keby sa znovu vrátlia možnosť prekliknutia na starý dizajn, veď doteraz to tu vôbec nevadilo...
Ale teraz refreshnem a ono to zmizne, no super
Pritom podľa mňa naozaj praktická funkcia, jednoznačne ...
@tomas ako to teraz bude s mojimi komentmi, keď staré fórum zmizlo a v novom nič podobné nevidím?
Keď som potom zistila že sa viem dostať na staré a tam to stále funguje, bola som spokojná, k životu mi to stačilo.
Ale to, že teraz staré fórum zmizlo úplne beriem ako taký nejaký podraz (aj keď teda v kútiku duše dúfam, že sa to stalo len nejakým nedopatrením)
Pravdepodobne by to staré fórum zmizlo aj keby si túto anketu nezaložila