celkom demokraticky som odpovedala presne tak ako som chcela ...takze proti takejto demokracii (ktora je mimochodom praktizovana uplne bezne) nic nemam
Ak by som ti mohol poradiť - voľ radšej Kotlebu. Ak mu dáš hlas, tak bude pravdepodobnejšie, že sa dostane do parlamentu. Alebo ak si veľmi národne orientovaný volič, daj hlas obom stranám, potešia sa.
1.chces vojnu proti madarsku???si nacionalista???su v EU tak ako mi a musime sa navzajom tolerovat... madari su v takom srabe ze nas nijako nemozu ohrozit...
2.Neprivatizuje statne podniky ...hmm a take nieco ako tender ci nieco hovori... statny podnik sice nesprivatizuje ale napr. zakazky ktore su v zaujme statu dostane robit firma ktora zazracne vyhra tender a spravi to 10x drahsie ako je to v skutocnosti...cize sa tym okrada stat a zaraba na tom vlada.Ministri su biele kone ktore len vyhasia tender a miliardy prejdu na sukromnu firmu cim sa okradne stat a su to tie peniaze co ludia zaplatia v podobe dani...
3.Efektivne presuva statny rozpocet do ruk sukromnych firiem za velmi nevyhodny podmienok...efektivne rozhadzuje statny rozpocet na ciganov a inu drubes
Prečo ľudia čo nič nechápu a sami sú slepí, hovoria,,Preber sa"! Ja som zobudená už 19 rokov, odkedy ma sem dopravila moja mama a nikto mi ešte nepovedal, že by som chodila so zatvorenými očami.
@swen- môžeš uviesť nejaké príklady toho efektívneho narábania s rozpočtom, lebo mňa pravidelne vytáča jeho neefektivita(všimni si ako sa to píše), som teda zvedavá.
Návod pre voličov ľavice: Zalepenú obálku s hlasovacím lístkom vhoďte do hlasovacej urny umiestnenej v najbližšej budove v miestnosti označenej ako Wolebná Cabína (WC). Ďakujeme.
Naplno prejavene demokratiscké myslenie mladého, soplavého, dementného buzerantíka, ktorého neznáša Fico, práve pre takéto názory, aké su tu prezentované!
@fleshleecat neviem ci si vsimla, ale klucova v tom obrazku je veta "vlozte aspon dva hlasovacie listky do obalky". Zamyslime sa: co sa stane ked vlozis dva listky do obalky?
@40aguri500 najlepšia obrana je útok, a Maďari nás chcú obsadiť a jediný kto nepôjde s Maďarmi do vládi je Smer a preto ho budem voliť. Ver mi že vojna SR vs Hungary nastane !!!
Tie tendre nerobil Smer ale SNS ale to by si vedel keby si sa troška zaujímal o politiku a nie len čýtal to čo popýšu médiá
@james144 ty si vážne taký blbý alebo sa na takého len hráš ? Zadlžuje nás lebo je VHP aká tu nebola 80 rokov !! Keby nebolo Smeru tak SR by už dávno skrachovalo a hovorilo by sa tu po Maďarsky.
Ty keď prídeš o prácu tak si vezmeš pôžičky? Normálny človek začne šetriť nie sa zadlžovať. Žeby skrachovalo? A jak? Veď dostal do vienka dokonale rozbehnutú ekonomiku. Gréci sa tam kde sú dostali za 20 rokov my sme si našliapli rozhodne lepšie. A k tomu tvojmu Maďarsku SMK bolo vo vláde 8 rokov to som bol na ZŠ, SŠ a po maďarsky neviem a rovnako 90% občanov SR. Takže si kľudne ži vo svojom fantasmagorickom svete ale netvár sa že má niečo spoločné z tým skutočným.
@sven jo aj taký tender na elektronické mýto-Sky troll? Počiatek na jahte J&T pred oznámením konverzného kurzu? príkladov je milión a aj keby nie Fico za to nesie plnú zodpovednosť pretože on je premiér a keď vzal Slotu a Mečiara do vlády vedel do čoho ide.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Aspoň sa nauč písať ako slovák, pán národno-sociálny vlastenec
Ak by som ti mohol poradiť - voľ radšej Kotlebu. Ak mu dáš hlas, tak bude pravdepodobnejšie, že sa dostane do parlamentu. Alebo ak si veľmi národne orientovaný volič, daj hlas obom stranám, potešia sa.
@pernik práveže to je výhoda.
@aguri500 práveže takých vymetencov ako si ty je v SR až 50%.Otvor si oči a preber sa !!!
1. Pretože je proti MaĎarom a ten má u mňa hneď veľkú podporu.
2. Neprivatizuje štátne podniky.
3. Vie narábať efektývne so štátnym rozpočtom.
4. Neberie peniaze invalidom a tým ktorý to najviac potrebujú.
1.chces vojnu proti madarsku???si nacionalista???su v EU tak ako mi a musime sa navzajom tolerovat... madari su v takom srabe ze nas nijako nemozu ohrozit...
2.Neprivatizuje statne podniky ...hmm a take nieco ako tender ci nieco hovori... statny podnik sice nesprivatizuje ale napr. zakazky ktore su v zaujme statu dostane robit firma ktora zazracne vyhra tender a spravi to 10x drahsie ako je to v skutocnosti...cize sa tym okrada stat a zaraba na tom vlada.Ministri su biele kone ktore len vyhasia tender a miliardy prejdu na sukromnu firmu cim sa okradne stat a su to tie peniaze co ludia zaplatia v podobe dani...
3.Efektivne presuva statny rozpocet do ruk sukromnych firiem za velmi nevyhodny podmienok...efektivne rozhadzuje statny rozpocet na ciganov a inu drubes
4. s tym suhlasim...
Fico odobril privatizáciu teplárne v Prešove - » spravy.pravda.sk/fico-odobril-pr...
@swen- môžeš uviesť nejaké príklady toho efektívneho narábania s rozpočtom, lebo mňa pravidelne vytáča jeho neefektivita(všimni si ako sa to píše), som teda zvedavá.
Naplno prejavene demokratiscké myslenie mladého, soplavého, dementného buzerantíka, ktorého neznáša Fico, práve pre takéto názory, aké su tu prezentované!
1. Zrušil ministerstvo životného prostredia
2. Tají výšku štátneho deficitu aj keď je podľa odhadov už trojnásobný za 1/2 roka
3. Tvrdil že sa slovenska kríza nedotkne a nič neurobil preto aby ľudia o prácu neprišli
4. Rozpredáva slovensko J&T
5. Zadlžuje nás
6. Klame
Mám pokračovať?
reagovala som na tu divnu radu KOHO volit...nie AKO
Tie tendre nerobil Smer ale SNS ale to by si vedel keby si sa troška zaujímal o politiku a nie len čýtal to čo popýšu médiá
@james144 ty si vážne taký blbý alebo sa na takého len hráš ? Zadlžuje nás lebo je VHP aká tu nebola 80 rokov !! Keby nebolo Smeru tak SR by už dávno skrachovalo a hovorilo by sa tu po Maďarsky.
Ty keď prídeš o prácu tak si vezmeš pôžičky? Normálny človek začne šetriť nie sa zadlžovať. Žeby skrachovalo? A jak? Veď dostal do vienka dokonale rozbehnutú ekonomiku. Gréci sa tam kde sú dostali za 20 rokov my sme si našliapli rozhodne lepšie. A k tomu tvojmu Maďarsku SMK bolo vo vláde 8 rokov to som bol na ZŠ, SŠ a po maďarsky neviem a rovnako 90% občanov SR. Takže si kľudne ži vo svojom fantasmagorickom svete ale netvár sa že má niečo spoločné z tým skutočným.
btw: Nenechajte sa očipovať...