Chodim na zumbu a chce tam zacat chodit moja "kamoska"
chodim na zumbu a chce tam zacat chodit moja "kamoska" ( ona si to mysli ale nie sme kamosky ) ale ja nechcem aby zacala chodit, ako jej to mam vyhovorit ??
mam viac dovodou preco nechcem aby zacala chodit :/
Príď za ňou a povedz jej: "Ahoj. Ty si síce myslíš, že sme kamošky, ale ja si to nemyslím a viem, že plánuješ chodiť na zumbu, kde chodím aj ja, a mám isté osobné dôvody, na základe ktorých mi to bude nepríjemné, preto by som ti týmto chcela oznámiť, že teda jednak, ako som už spomenula, kamošky nie sme a aj keď by som bola rada, keby si tam nechodila, tak sa s tým zmierim, ale rešpektuj prosím to, že nehodlám zdieľať s tebou spoločný priestor a všetky ostatné veci, ktoré by sa od kamošky patrilo, pretože, ako som už niekoľkokrát spomenula, kamošky nie sme."
boze nenito jedno budes jutma ingorovat ci co sa hanbis pred nou tak skakat tancovat zeta bude ohovarat ze horsie tancujes ako ona alebo lepsie! ..(toto ber zo srandy)..alenie vazen ved ju IGNORUJ! alebo ako v @3 podlamna zakazat je to nemozes ale chod inde na umbu alebo jej urob naschval zle. povedz jej ze uz neni miesto zejeto drahe atak D
ja viem ze jej v tom nemozem zabranit ale ona za mnou bude doliezat,bude stat vedla mna, stale mi bude nieco hovorit a ked jeje neodpoviem budee do mna strkat aby na seba upozornila... ( toto mi robi aj v skole ) takze omg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no ak tam chodiť chce tak jej to asi ty nijako nevyhovoríš
tiež mi na zumbu chodia aj nenávidené osoby
možno na nej zapôsobí rada z 3.kommentu
ale ak je úplne osamelá alebo chronická otrava, bude tam chodiť aj tak