@1 ja nepišem o sebe len tak konštatujem xD strašne vela ludi sa na tom pohoršuje..napr moje dve tety maju mužov o 2 roky mladšicha klape im to... a zasa dalšia teta ma muža o 10 rokov strašieho a ten sa strašne moc nad nu povyšuje !!! debko
ak mas na mysli baby v tvojom veku, je to chore mat napr. 15 rocneho, teda ak ten vztah nie je iba o sexe...dospeli tak po 25,30ke s par rocnym rozdielom je uz nieco ine
OOOOOO no toto je téma presne pre mňa....mne to nerobí problém...mojim problémom sú rodičia...síce moj chalan je odo mňa mladší iba o 3 mesiace oni s tým majú neskutočné problémy...že vraj chalan má byť mladší, pretože chalani pomalšie dospievajú ako baby...ale tak čo s tým mám spraviť keď sa mi páčia práve mladší?????
moj dedko mal 18 a moja babka (jeho manželka pre pomalších) sa prave narodila
moma mama je od otca strasia o 3 roky , my s bratom mame furt starsie holky...mame to v rodine... je moja mama chora?(moj subjektivny nazor je nepodstatny ... boli nase priatelky chore???
toto fakt neni o veku kym je to rozumnych medziach
chore ako chore... ja by som nikdy nechodila s mladsim.. vzdy sa mi pacili tak o 5 rokov starsi chalani... moj priatel je starsi o 3,5 roka a velmi dobre si rozumieme
ale zas na druhej strane su zeny ktore vyhladavaju spolocnost mladsich muzov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
moj dedko mal 18 a moja babka (jeho manželka pre pomalších) sa prave narodila
moma mama je od otca strasia o 3 roky , my s bratom mame furt starsie holky...mame to v rodine... je moja mama chora?(moj subjektivny nazor je nepodstatny ... boli nase priatelky chore???
toto fakt neni o veku kym je to rozumnych medziach
ale zas na druhej strane su zeny ktore vyhladavaju spolocnost mladsich muzov