hmm mám rada čiernu.. ale kedysi som sa snažila len v čiernom chodiť.. a už ma to prestalo baviť.. čiže oblečenie mám radšej farebnejšie.. ale čierna farba sa mi stále páči
@6 obtiahnute oblecenie? fuj... teda nemam rada ani o pat cisel vacsie, ale oblecenie treba mat pekne na mieru, ani o pat cisel vacsie ani mensie, lebo potom je vysledok dost neesteticky
Cmukinka Podľa nej je to morbídne. A aj bežné cintoríny sú vraj morbídne. Len sa normálne spomenie cintorín a už začne pindať (teda aj keď pindanie je jej bežný stav).
@10 nehovorim nerealisticke, ale neesteticke...jednoducho ked je cosi moc tesne, tak to vyzera divno a okrem toho to musi byt hrozne nepohodlne...jedine co ma byt obtiahnute, su pancuchy
neestetické nie nerealistické... nieje to bohoviečo keď si dievčatko dá nohavice z pred desiatich rokov a 15 kilov potom sa ti to obtiahnuté až tak pekné nezdá aspoň nie to čo je vytláčané nad opasok
@16 čo tu preboha splietaš od témy o starom oblečení? jeden moj príspevok a kolkých to tu vyvedie z miery neviem prečo má skoro každý tú blbú tendenciu všetko zavádzať do extrémov, ja mám rada oblečenie ktoré na mne nevysí, na telo, neviem kde tu vidíte zmienku o nohaviciach o pár čísel menších než sa hodia...
@mayo - karička v črievku? to jediné ma v tejto diskusii upútalo
a áno, milujem čiernu - keď som bola mladšia mala som divoké obdobie kedy som ju nosila len preto, aby som naštvala babku a mamu...ale postupne sa mi vážne začala páčiť!
Samozrejme v súčasnom veku to s ňou nepreháňam, nemusím vyzerať ako na pohrebe, ale realita je, že mnoho vecí proste nikdy nemôže vyzerať tak úžasne, ako keď sú v čiernej.
A v poslednej dobe absolútne zbožňujem kombináciu čiernej so sviežou bielou, milujem to!
Ja nemam rad ciernu, vsetky ostatne farby ano. V satniku nemam ani jednu ciernu vec. Preco? cierna podla mna ani nie je farba, pretoze neodraza ziadne svetlo, pohlcuje energiu, nepôsobi stimulacne na zaidnu cakru...aj v prirode jej nie je az tak vela.
cierna je welmi pekna pre mna ze si ju mozem hocikedy k hocicomu zobrat a mi je w nej dobre uzasna farba...a podla mna by farby nemali patrit do nejakych skupin ze EMO a thak ..sak si ju moz edat hocikto ..a je aj elegantna a proste wow
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
práveže vidno toho najviac a keď je to ešte tesnejšie než karička v črievku vidíš realitu ešte lepšie
neestetické nie nerealistické... nieje to bohoviečo keď si dievčatko dá nohavice z pred desiatich rokov a 15 kilov potom sa ti to obtiahnuté až tak pekné nezdá aspoň nie to čo je vytláčané nad opasok
A ak máš pocit, že to je o tebe, tak počítaj s tým, že sú znechutení z teba
ne, nie som ghotic, ani emo, ani vdova...
a áno, milujem čiernu - keď som bola mladšia mala som divoké obdobie kedy som ju nosila len preto, aby som naštvala babku a mamu...ale postupne sa mi vážne začala páčiť!
Samozrejme v súčasnom veku to s ňou nepreháňam, nemusím vyzerať ako na pohrebe, ale realita je, že mnoho vecí proste nikdy nemôže vyzerať tak úžasne, ako keď sú v čiernej.
A v poslednej dobe absolútne zbožňujem kombináciu čiernej so sviežou bielou, milujem to!
ono cierna je pekna ale ked je jej moc tak je jej moc a ked uz tmave tak uprednostnim radsej fialovuuuu
ale väčšina ľudí vraví,že buď človek ktorý má rád čiernu a nosí ju,že je buď posadnutí satanom/diablom alebo že je psychicky narušený a pod..
ale ako ja ju mám rada,ani neviem prečo..a predtým som ju nenávidela ale teraz mám pár čiernych tričiek ale nechodím každý deň v čiernom..
neznasam ciernu mne sa hnusi ta farba a vobec ziadne oblecenie nemam cierne ani som nikdy nemal,neznasam ciernu
a preco? ano prave preto
Momentálne mám akési tmavomodré a tmavofialové obdobie, ale inak rozoznávam jedenásť čiernych tričiek v skrini výlučne podľa hmatu.