axojte, neviem ako vy ale ja zbožnujem citáty a rôzne výroky ktoré majú iečo do seba... aky je váš najobľúbenejší? pre mňa je to napr. strach nás núti k odvahe
este viac xi tak aks a to da hh...ja zasa oblubujem ...nic nie je...a ak by to aj bolo..tak to nemozete pochopit a ak to aj pochopite tak to nemozete vysvetlit niekomu inemu
M1k3: Nesúhlasím s tým druhým Keď som bývala najbližšie ku škole, tak som v zásade meškala... akonáhle som zmenila školu a presťahovala som sa, tak som začala chodiť ráno medzi prvými
why are we killing people which kill people to show them that killing is wrong... dufam ze som to napisala dobre... ale napriklad este ze: Kto sa smeje naposledy, je tesne pred smrtou.
Ked su muz so zenou sami,iste sa nemodlia otcenas.
Neser tigra,co ma mlade, lebo naseres celu dunglu.
co ta nezabije, to sa ta pokusi zabit znova... (hej troska pesymisticke) ale urcit epravdivejsie jak ,,co ta nezabije ot ta posilni" bo ak na to pozerate z fyzickeho hladiska tak ked ta prejde auto ale nezabije.. urcite ta to neposilni xD ale je tu nadej ze ta zrazi znova... viem, moc polemizujem ale je to tam ne? xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nic netrva vecne, ani orgazmus.
Kto neskoro chodí, ďaleko býva.
Keď chceš byť milovaný, miluj!
Ked su muz so zenou sami,iste sa nemodlia otcenas.
Neser tigra,co ma mlade, lebo naseres celu dunglu.
Za zdravie si clovek peniaze nekupi.
Najlepsi sposob ako odolat pokuseniu je podlahnut mu.
Nič nie je také zlé, aby nemohlo byť ešte horšie.
Neber život príliš vážne, aj tak z neho nevyviazneš živý!
nelutuj to,co sa stalo,lebo v tej chvili si si to zelal/chcel,aby to tak bolo...