Chcela by som vás poprosiť, aby ste sem napísali váš obľúbený citát (popípade aj viacero obľúbených) a ak viete tak aj autora....velmi by ma to potešilo...diky.
Nie som si isty ze to je presne takto ale podstata zostane nezmenena:
"The impossible we do immediately, miracles takes 3 days" (nemozne robime na pockanie, zazraky nam zaberu 3 dni) nejaka inzinierska jednotka pocas 2 svetovej
“The best reason for carrying a handgun is so you can fight your way back to the rifle that you should have had in the first place.”- John Farnam (najlepsi dovod na nosenie zbrane je ze si mozte prestrielat cestu spat k puske ktoru ste mali mat v prvom rade)
Free people own guns. Slaves dont.
Peace through superior firepower.
Per aspera ad astra. RAF (cez tazkosti ku hviezdam)
"In generals terms we belive that many of the world problems can be solved by high explosives or well aimed bullet" (Vo vseobwcnosti verim ze vacsina svetovych problem moze byt vyriesena vybusninami alebodobre mierenou gulkou) motto SEALs
a este jeden
dum spiro spero (pokial dycham dufam) moto 601. skss
There are two great tragedys in life. One is not getting the object of hearts desire and the other is getting the object of our hearts desire...GB Shaw
- vždy je lepšie tváriť sa hlúpo a byť múdry, ako tváriť sa múdro a byť hlúpy
-Život je pes! Ale žiť je psina
- V živote je lepšie stratiť okamih, ako za okamih stratiť život.
- Dobrá nálada možno všetko nevyrieši,ale nasere toľko ľudí,že stojí za to si ju udržať.
- Nikdy nie je tak zle, aby nebolo horšie
- Umenie žiť spočíva v tom, vedieť sa rozhodnúť na čo sa vysrať skôr.
- Mám dve ruky,jednou držím tých, s ktorými kráčam a druhouh tých, ktorí padajú!
- Čím viac toho človek vie, tým menej tomu rozumie.
-Väčšina ľudí sa tak bojí smrti, že ani nezačnú žiť...
- ... Viem, že musím zomrieť, takže moja pomsta je žiť šťastne...
- Všetci mi vravia mlč, keď veta ešte neskončila. Všetci mi vravia stoj, keď ešte vládzem ísť. Všetci mi vravia miluj, keď ma už nikto nemá rád. Raz rozkážu mi žiť a ja už budem umierať.
- . Keď si sa narodil/a plakala a kričala si na celý svet a každý sa smial. Ži preto tak, aby keď ty budeš odchádzať plakali Tí ktorých budeš opúšťať. --- toto je moje naj
-Idealizmus je schopnosť vidieť ľudí takých, akými by mohli byť, keby neboli takí, akí sú
"Správny chlap, by sa nemal báť ísť ráno kúpiť dámske vložky pre svoju ženu a s úsmevom povedať - ešte som na ne vybavil zlavu!" (moja učiteľka ADK-čka) vesela to kopa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
"The impossible we do immediately, miracles takes 3 days" (nemozne robime na pockanie, zazraky nam zaberu 3 dni) nejaka inzinierska jednotka pocas 2 svetovej
“The best reason for carrying a handgun is so you can fight your way back to the rifle that you should have had in the first place.”- John Farnam (najlepsi dovod na nosenie zbrane je ze si mozte prestrielat cestu spat k puske ktoru ste mali mat v prvom rade)
Free people own guns. Slaves dont.
Peace through superior firepower.
Per aspera ad astra. RAF (cez tazkosti ku hviezdam)
"In generals terms we belive that many of the world problems can be solved by high explosives or well aimed bullet" (Vo vseobwcnosti verim ze vacsina svetovych problem moze byt vyriesena vybusninami alebodobre mierenou gulkou) motto SEALs
a este jeden
dum spiro spero (pokial dycham dufam) moto 601. skss
Kocky sú hodené..male my hráme KARTY!
Nikto neni dokonalý...i hovno má svoje muchy!
Alkohol je metla ludstva...a zametať sa predsa musí! .. anonym
Je lepšie byť nenávideny pre to čo si, než byť milovaný pre to čo niesi
"Neprehrám, lebo sa nikdy nevzdám, preto zvíťazím."
Byť zamilovaný sám do seba, to je románik na celý život. (Wilde)
Človek, to znie hrdo. Ale nie z každých úst. (Janovic)
The future belongs to those, who believe in beauty of their dreams..(E. Rooswelt)
Nepotrebujem priateľa, ktorý prikyvuje na všetko, čo poviem. Môj tieň kýva presnejšie. (Plutarchos)
ked sa ti nieco nepaci zmen to, nie si strom
it is better to regrett something you have done, than something you haven't
Le théâtre est la seule chose sérieuse qui existe. Tout le reste n'est que du théâtre.
,,Je len jediný cenný majetok, a to je čas." Mária Terézia
,,Prvým nezvestným vo vojne je - pravda." George G. Bylon
,,Výsledkom myslenia nemá byť pocit, ale čin." Vincent van Gogh
,,Keby som vedel, čo je umenie, nikdy by som sa tým netajil." Pablo Picasso
,,V jazyku je naša národnosť." Josef Jungman
,,Keď ľudia nemajú chlieb, tak nech jedia koláče!" Mária Antoinetta - toto je moje obľúbené
,,Práca je zdrojom všetkých duchovných i svetských hodnôt." Jean B. Colbert
,,Ľahko je byť spravodlivý vo veci, ktorá nás nebolí." Denis Diderot
,,So svojimi deťmi som žil ako so svojimi priateľmi." Charles Montesquie
- Keď Ťa niekto sklame raz, je to jeho chyba..keď Ťa sklame druhý krát, to už je chyba tvoja..
- ŽIVOT je román, ktorý si píše každý sám!
- Kto ma za chrbtom ohovára, ten sa ma bojí, ale kto ma chváli do očí, ten mnou opovrhuje.
- Každý študent je ako Robinson. Čaká kým príde piatok.
- Škola by ma najviac osvietila vtedy, keby začala horieť
- Nikdy never svetlu v očiach muža, to len svetlo priesvitá cez jeho dutú hlavu!!!
- Kto sa smeje zo mňa, ten sa smeje naposledy
- Život je konár a žiť ja haluz!
- Osud mieša karty, ale kartami hráš TY!
"Najlepšie vidíme srdcom. To hlavné je očiam neviditeľné."
A nápodobne Pán Prsteňov:
"All we have to decide is what to do with the time that is given to us."
Moje najobľúbenejšie, myslím, že pravdivé, a v mojich očiach stúpajú o to viac, že pochádzajú z mojich obľúbených príbehov
-Život je pes! Ale žiť je psina
- V živote je lepšie stratiť okamih, ako za okamih stratiť život.
- Dobrá nálada možno všetko nevyrieši,ale nasere toľko ľudí,že stojí za to si ju udržať.
- Nikdy nie je tak zle, aby nebolo horšie
- Umenie žiť spočíva v tom, vedieť sa rozhodnúť na čo sa vysrať skôr.
- Mám dve ruky,jednou držím tých, s ktorými kráčam a druhouh tých, ktorí padajú!
- Čím viac toho človek vie, tým menej tomu rozumie.
-Väčšina ľudí sa tak bojí smrti, že ani nezačnú žiť...
- ... Viem, že musím zomrieť, takže moja pomsta je žiť šťastne...
- Všetci mi vravia mlč, keď veta ešte neskončila. Všetci mi vravia stoj, keď ešte vládzem ísť. Všetci mi vravia miluj, keď ma už nikto nemá rád. Raz rozkážu mi žiť a ja už budem umierať.
- . Keď si sa narodil/a plakala a kričala si na celý svet a každý sa smial. Ži preto tak, aby keď ty budeš odchádzať plakali Tí ktorých budeš opúšťať. --- toto je moje naj
-Idealizmus je schopnosť vidieť ľudí takých, akými by mohli byť, keby neboli takí, akí sú
a este ma napadlo take pekne:
Antonyho princip sily - nenamahajte sa, pouzite vacsie kladivo.
a jedno pekne (aj ked to nie je motto):
Chcete sa presadit? Kupte si kvetinac
Život je niečo, čo sa deje, keď nemôžete zaspať.
Veselý večer vykúpi raňajšia bolesť. Cítiť je také prirodzené ako dýchať. A bez toho, bez lásky, bez hnevu, bez smútku, dýchanie je len tikot hodín.
(Equilibrium vladne
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace- Ked sila lasky prekona lasku k sile, vtedy svet spozna mier...
ja som počula jeden dobrý citát nedávno : Vesmír je osada mieru... by tužidlo
Krajšie znie: Alkohol je metla ľudstva ... a ... Každý nech si zametie pred vlastným prahom ...
Ale len tak je to pekne povedané, nie že by som tú myšlienku aplikoval v praxi