"Môžte charakterizovať svoju osobu jedným slovom?".........."NIE"
Človek, čo má radosť z toho, ak mašíruje v zástupe a šíku pri vyhrávaní hudby, je hodný opovrhovania: Dostal omylom svoj veľký mozog, miecha by mu bola celkom stačila.
A.Einstein
@greendgirl Vidíš veci a hovoríš:"Prečo?"ale JA snívam o veciach nevídaných a hovorím:"prečo nie?".
Som nežný, som krutý, ale som život. Plačeš? Aj v slzách je sila. Tak choď a ži!
John Lennon
A ešte mám rada citát:
Nikdy som nepřišla na to, čo je feminizmus. Viem iba, že ma ľudia nazývajú feministkou, keď prejavím svoje city, které ma odlišují od rohožky pred dverami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Čo z toho, že zajtra bude lepšie, keď vždy, keď sa ráno zobudím, je dnes.
"Môžte charakterizovať svoju osobu jedným slovom?".........."NIE"
Človek, čo má radosť z toho, ak mašíruje v zástupe a šíku pri vyhrávaní hudby, je hodný opovrhovania: Dostal omylom svoj veľký mozog, miecha by mu bola celkom stačila.
A.Einstein
@greendgirl Vidíš veci a hovoríš:"Prečo?"ale JA snívam o veciach nevídaných a hovorím:"prečo nie?".
To bol Robert Kennedy, či?
,,kto víno má, a nepije
kto hrozny má a nejí je
kto ženu má a nelíba
kto zábavě se vyhýbá
na toho vemte bič a hůl,
to není člověk, to je vůl!"
John Lennon
A ešte mám rada citát:
Nikdy som nepřišla na to, čo je feminizmus. Viem iba, že ma ľudia nazývajú feministkou, keď prejavím svoje city, které ma odlišují od rohožky pred dverami.
Rebecca West
Keď muž ide na rande, tak rozmýšľa nad tým, či sa mu dnes pošťastí. Žena rozmýšľať nemusí, ona to už vie. Frederike Ryder
"Nevěř nikomu s kým si ješte bečku soli nevyjedl"
.
.
Hľadať lásku? „Nezmysel“ -hovorí rozum, „Smiešne“ -hovorí hrdosť , „Riskantné“ -bráni skúsenosť … „ ale samota ťa zabíja“ -šepká srdce.
Najrpv ho namotaj, potom ho ignoruj.
(obcas sa to zadari aj nechtiac)
SSDD = Same Shit Different Day
Old Habits Die Hard
alebo: snívať je krásne pokiaľ máš šancu že sa ti tie sny splnia.Ak šancu stratíš,snívať nemá zmysel.
a:nedávaj si falošné nádeje
Bez snov a ideálov nemôže byť človek človekom.
Všetko je ľahšie, keď sme zlí..
PRAVDA! platí hlavne na ľudí
Šťastie sa nezakladá na peniazoch , ale vždy je lepšie plakať v limuzíne ako v autobuse