"Laska je dobra pre tych co zvladaju psychicke pretazenie. Je to ako snazit sa preniest plnu popolnicu na chrbte cez rozburenu rieku staniek" Ch. Bukowski
"To my živíme Dušu sveta, a zeme, kde žijeme, bude lepší alebo horší, podľa toho, akí budeme my. Záleží na sile Lásky , pretože keď milujeme, vždy si prajeme byť lepšími , než sme." - Paolo Coelho.
"Ja som pre teba iba líška podobná stotisícom iných líšok. No ak ma skrotíš, budeme jeden druhého potrebovať. Budeš pre mňa jediný na svete. Ja budem pre teba jediná na svete..." - Exupery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale to už je ako piči... človek chce prezentovať myšlienku iného a aj na to vyhladanie sa nezmôže a chce to okopírovať od iného
(Giovanni Melchior Bosco)
Láska je jediná sila, schopná zmeniť nepriateľa na priateľa.
(Martin Luther King, Jr.)
(Mark Twain)
a o láske @6
Drizzt Do´Urden
"Ja som pre teba iba líška podobná stotisícom iných líšok. No ak ma skrotíš, budeme jeden druhého potrebovať. Budeš pre mňa jediný na svete. Ja budem pre teba jediná na svete..." - Exupery