Stretla by som sa zo všetkými na kt. mi záleží povedala im to Aj keď by to už vedeli ..
A robila všetko čo ma za posledné roky najviac napĺňalo .. ae nikdy by ti nezostával jediný deň .. lekári ti môžu dať tak týždeň/mesiac/pár rokov .. ae to etik neznamená že to bude presne ten stanovený čas
by som napísal že chcem byť darcom orgánov a strávil fajn deň zo svojou priateľkou...a asi si išiel skočiť bunge jumping, privstal by som si aby som si pozrel východ slnka a išiel sa prejsť do lesa
No co ja viem.. Ja b y som to asi prilis neriskovala . Ved co ak to je chytak a nebol by to posledny den a ja by som narobila hluposti a potom to cele zehlit? Neblaha predstava
Ja by som objala čo najviac ľudí, na ktorých mi záleží. Povedala by som im, ako ich mám všetkých rada, a teda ešte niečo pekne od srdca. Snažila by som sa užiť si to. Urobiť pár drobností, i keď by ma asi nič moc nenapadlo, tráviť čas s ľuďmi. Viac by som vnímala svet okolo seba.
No jo, a tiež by som chcela skúsiť bungee jumping alebo skok z lietadla alebo niečo adrenalínové, pri čom človek môže mať skvelý pocit že lieta
A možno ak by som mala stanovený dátum smrti, nastúpila by som do lietadla a prekonala dátumovú hranicu s naivnou myšlienkou že mi to možno pridá trochu času, a tiež navštívim iné krajiny...
lenže to by chcelo peniaze a neviem kde by som ich z ničoho nič nabrala
hm... stretla by som sa s ludmi na ktorych mi zalezalo, povedala.. istemu cloveku nieco, a zistila na com som a uhm... dala by som si cokoladu, nejaky liker (A) sak posledny dne preco ne, a sla spat..
Chodil by som po autobuse a objimal ludi, ktory by sa mi zdali smutny, najme mlade pekne baby, isiel by som do posilky, najazdil co najviac km na mojej felde. Potom by som mrkol nejaky film, dal si ganju, a vecer by som siel do kostola a poprosil najlepsieho kamosa nech ma zahrabe niekde v lese
Išla by som za nemenovanou osobou, povedala by som tej osobe úplne všetko čo si myslím..keďže teraz to neni možné nakoľko nechcem byť zase tá, čo robí prvá krok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A robila všetko čo ma za posledné roky najviac napĺňalo .. ae nikdy by ti nezostával jediný deň .. lekári ti môžu dať tak týždeň/mesiac/pár rokov .. ae to etik neznamená že to bude presne ten stanovený čas
Alebo nebodaj dnes ... Je mi ťa ptm ľúto
... to je ale otázka.
No jo, a tiež by som chcela skúsiť bungee jumping alebo skok z lietadla alebo niečo adrenalínové, pri čom človek môže mať skvelý pocit že lieta
A možno ak by som mala stanovený dátum smrti, nastúpila by som do lietadla a prekonala dátumovú hranicu s naivnou myšlienkou že mi to možno pridá trochu času, a tiež navštívim iné krajiny...
lenže to by chcelo peniaze a neviem kde by som ich z ničoho nič nabrala