vyspala by som sa s niekym , nafarbila hlavu na zeleno, dala dredy kúpila si tie obrovské lodičky na tej platforme, šla na konské dostihy kde by som si ukradla kona a išla by som sním naprieč krajinou, potom by som sa vlupala do parlamentua ukazala im riť...silyn protest, a ja neviem urobila by som všetky blíznivé veci čo ma teraz nenapadajú ale scem ich spraviť
vykradla by som najmenej tri banky, zhabala toľko peňazí, koľko by sa mi do tašiek zmestilo, zobrala sa na letisko a odletela by som za hviezdami The vampire diaries a Twilightu
v blízkosti mi teraz niekto zomrel, tak som presne nad týmto uvažovala....a viac-menej asi viem.....ale to sa ťažko hovorí, keď teraz sa do toho tak neviem vžiť.
určite by som však všetkým ľuďom ktorých mám rada, povedala....."mám ťa rada" a len tak bez vysvetlenia,bez toho aby vedeli, že zomriem
je toho strašne veľa ...asi by som konečne išla za mužom ktorého milujem od ôsmich a povedala mu to skocila by som z lietalda samozrejme s padákom a kopu sialenych veci ktoré som nikdy nevyskusala a každému by som povedala ako ho vidím a čo mi priniesol do života a mnoho dalších veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
... táto téma tu je snáď každý deň, trápne
Prípadne v posledný deň by som si urobila kvalitný warpaint, nech nezomriem Satanovou korčuľou na zastávke.
určite by som však všetkým ľuďom ktorých mám rada, povedala....."mám ťa rada" a len tak bez vysvetlenia,bez toho aby vedeli, že zomriem