Predstavte si, že by vám niekto povedal že je posledný deň vášho života. Čo by ste spravili? Alebo komu by ste čo povedali? Chceli by ste vôbec vedieť že konies sa blíži??
Posledni den meho zivota bych stravila urcite s moji rodinou (vcetne s pritelem, ale ten je moje rodina, takze proste s rodinou) abych si ho naplno uzila ked je ten posledni.
riadne by som si uzila..24hodinovka v nejakom bare..alkohol,sex,drogy a este predtym nejake tie nakupy..a tak ci tak,ked uz zomriem,tak nic nebudem vnimat a uz mi bude jedno,ci som sa s niekym porozpravala alebo nie..a ine osoby by som fakt trapit nechcela..radsej zomriem tak,ze o tom nikto vediet nebude
takze o 00:00 by som siel za laskou mojou a bol by som snou do nejakej 6:00 potom by som si siel zaplávat do jazera 9:00 by som siel doposilky naposledy si zacvicit a o 10:00 by som sa osprchoval isiel naobed s frajerkou :po obede o 13:00 by som siel azrodinou pozdravil atd. o 15:00 by som sa siel previest na ukradnutej motorke cross a jednu cestnú by som ukradol by som va vozil do 18:00 potom zase vecera s priatelkou potom by som ukradol lietadlo a nakoniec by som vyskocil bez padáku
vybehol by som do slovenskeho raja, vycapil sa na luku, pocuval metal, naposledy by som si nieco dobre zajedol, vypil pivecko a zapalil, nadychol by som sa a zaspal
@johnysheek Nie je to taka hlupost zas podla mna. Keby si vojensky zajatec a pride za tebou niekto kto ti oznami ze ta dnes o 20:00 popravia, tak je to obrovsky psychicky tlak ktory ludia casto nemusia zvladnut a preto si zivot z toho nekonecneho tlaku a napatia vezmu sami.
@johnysheek Alebo ludia odsudeni na popravu..preco sa podla teba napriklad Hermann Goring zabil prehltnutim kyanidovej kapsule niekolko hodin predtym nez mal byt popraveny? Pretoze to bude nezvladol, alebo citil ze nema kontrolu nad svojim zivotom a chcel rozhodnut aspon o case svojej smrti sam....tento priklad davam preto lebo je asi najznamejsi (aspon mne)
Asi by som napísala nejaké rozlúčkové listy s veselou rozlúčkou, ako ich mám všetkých rada, a spálila môj denník- nech sa adresáti listov nedozvedia, ako je to naozaj
najprv by som neuverila. najskor, zasmiala by som sa a sla dalej. potom by som sa tym pravdepodobne zacala zaoberat a nedalo by mi to pokoj. snazila by som sa ten den prezit najlepsie ako viem, bez ohladu na to, ci pride dalsi alebo nie. alebo...keby som mala uz fakt 100% iste, ze umriem, povedala by som vsetkym, ktorych lubim, ze ich lubim, nech si to pamataju. a inym by som zas povedala vsetko, co si o nich myslim. alebo by som cely den zabila pisanim listov tymto ludom. a prefarbila by som si vlasy na nejaku crazy farbu, nech vyzeram pred smrtou zaujimavo
Tak asi by som si pozrela vsetky videea z dectva, fotky a tak potom asi napisala poslednu stranu do dennika vytrhla ju a dala do vacku=D a bola s rodinou do posledne chvile...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
(Mám menší zoznam)
a potom sa predávkovať.
@zajko30
ono i z logickeho hladiska.. ak mam umriet dnes o 20 tak potom hoc i chcem, tak sa proste nezabijem.. nie skor..
takze o 00:00 by som siel za laskou mojou a bol by som snou do nejakej 6:00 potom by som si siel zaplávat do jazera 9:00 by som siel doposilky naposledy si zacvicit a o 10:00 by som sa osprchoval isiel naobed s frajerkou :po obede o 13:00 by som siel azrodinou pozdravil atd. o 15:00 by som sa siel previest na ukradnutej motorke cross a jednu cestnú by som ukradol by som va vozil do 18:00 potom zase vecera s priatelkou potom by som ukradol lietadlo a nakoniec by som vyskocil bez padáku
mozno by som prelezala v posteli, mozno by som sa niekam ponahlala, mozno by som bola v skole..
ja som to pochopil v zmysle.. cas tvojej smrti je dnes o 20.00 //objektivny realny.. proste ti to povie niekto, kto vie ze vtedy umries.. //
to znaci ze skor umriet nemozes..
a dalsia vec.. niekto ti povei.. dnes umries.. neuveris mu zijes si stastne dalej.. umries a vsetko je ok..
uveris mu a zabijes sa, lebo to nezvladnes.. avsak.. co ked klamal?