Kebyže som bola chlapec a moja holka mi toto urobi určite by ma to naštvalo, a poznám take prípady a chlapci si potom dost zdeptany ked holka s ktorou chodia sa "musi" ucit a pritel ten srac je s cajinou spoluziackou vonku ...
dakujem za komentare. este chcem dodat. ked ju tak velmi Lubite a tesite sa na nu ze budete spolu a ona vam toto napise. aky mate nazor. hm? je to dolezite. dakujem.!!! este nieco nas vztah je dost dobry ale v poslednom case je dost nervozna.
Nahnevalo by ma to ale urcite ked to spravi 2-3 krat, pri nechce sa mi staci aj raz a urcie by som to chapal ako nezaujem a viac by som ju neriesil..Urcite nikoho nikam nevyvolavam viac krat po sebe.Jedine ze by sa ona sama ozvala
ak sa vyhyba a nedokaze si najst cas..tak je dakde chyba... urcite to nenechaj len tak.. napis,nech sa ti ozve ked si najde cas,ze ty sa nebudes donekonecna prisposobovat,nech sa aj trochu ona snazi.
ak by ťa mala naozaj rada ( a ako vidím, že máš 18r. tak asi aj tvoja priateľka nieje 12ročná ) tak by určite neprišla na stretko pre niečo také, ako je "nemám náladu" ba dokonca, že "sa mi nechce" to čo má byť
viete ide aj o to ze ona ma teraz vela ucenia, no aspon mi to tak vravela, ved ale ked sa dohodneme na vikend ze budeme spolu lebo kazdy vikend sme spolu, kazdy cely vikend. a teraz toto zacne pisat.
@15 tak potom jej daj nejaky cas,povedz ze ked bude potrebovat,ze si tu. Ukaz respekt,ochotu a ak to bude trvat dlhsie tak zakroc a vypytaj si vysvetelnie..ked odpovd bude neviem,zbal si veci a posli ju kade lahsie...
keby mi povedala že sa musí učiť, ani slovo by som jej na to nepovedal
a že sa jej nechce? no dobre tak sa jej nechce. mne sa tiež nechce vždy. a nasilu je to zlé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
viem ze by sa to nestalo a kebyze aj tak, bol by som rad ze sa uci
naladu ma stale
a že sa jej nechce? no dobre tak sa jej nechce. mne sa tiež nechce vždy. a nasilu je to zlé