ja po škole momentálne som už vyše roka ale nemám nejaké extra veľké ciele, resp. mám ciele, ktoré by som teoreticky mohol aj dosiahnuť ale nie preto, aby sa o mne hovorilo, že som dosiahol to a to ale len z dôvodu, že to chcem ja sám takto...
ja som vzdy chcela byt na nieco brutalny odbornik, sa v niecom detailne vyznat, chapat... ale pri mojej snahe v skole zo mna asi bude obycajny clovek .. ale myslim ze budem spokojna aj s takym zivotom...
tak chcel by som po strednej ist na vysku (bud grafika, alebo studovat #C-čko) a potom sa pravdepodobne aj tim zivit... kazdopadne chcel by som byt uspesny v zivote, jak v kariere, tak aj v osobnom zivote ale tak na rovinu... kto by nechcel...?
nezáleží mi na tom, či budem robiť prácu, na ktorú budem mať diplom alebo niečo, čo treba vedieť a nie študovať smiley:. Hlavne, nech ma moja robota baví
po skole? chcem odist do USA a uz sa nevratit... najst si tam pracu programatora alebo nejakeho technika a mozno neskor zacata podnikat... asi az prilis ruzova predstava
haha, je mi jedno ako skončím, len nech mám okolo seba ľudí, ktorí ma nebudú odsudzovť za to, čo som ale taak ako chcela by som byť detská lekárka alebo fyzioterapeutka kus odlišné, no ale uvidíme čo sa mi podarí, no a keď nič tak budem sestrička, čo už
co je to nieco znamenat? Mat peniaze? Tie ti pocit nieco znamenat nezarucia, mat dobre zamestnanie tiez nie, byt znamy na verejnosti? tie nie.... Pre mna slovne spojenie "nieco znamenat" byt normalny, zit zivot tak ako chcem, robit nieco co ma bavi a zit plnohodnotny zivot a v ociach ludi byt ferovy clovek. Vtedy nieco znamenam.
nj, neni moj styl zrovna mat bohvieaku karieru, byt znama po celom svete a tak... skor mat okolo seba ludi.ktorych mam rada... a zit zivot,s ktorym budem spokojna ja takze skor obycajny obcan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
v takomto pripade, chcem nieco znamenat... aspon pre par ludi... a to mi bude stacit
vysvetli