The secret life of the american teenager to je najlepší seriál na svete!
a aj hanamontana je skvost. nemám ale rada H20. ikíky to niekedy stále pozerali, ale podľa mňa to bolo trápne, hlavné predstaviteľky neboli vôbec dokonalé. potom ma to nebaví
suhlasim s @orfea2 len tak dalej treba proti Amerike, ved kto najviac ovplyvnuje Európu?
No predsa Amerika ( USA ) a hlavne Slovensko, aj ta firma US Steel Košice ( býv. Východoslovenské železiarne, myslim ze 4 najvacsia spolocnost na svete ), kde sa do programu pozriem same USA a to je o nicom a hlavne komedie tie maju najhorsie maju suchy zmysel pre humor.....aj halloween tu priniesli oni co tu nikdy nikto nepoznal aj Svätého Valentína, hot-dogy a pod., a co sa tyka komedii tak podla mna NAJ su ceske, slovenske, francuzske prikl. Drž hubu a talianske s Budom Spencerom a Terensom Hillom ti su najlepsi .....takze tak co sa tyka Ameriky......kedysi davali za komunistov len vacsinou ruské a podla mna to bolo lepsie........aj vcera musim to tu napisat bolo v noci o 22.20 nejaky americky horor o 2 americanoch co pridu na Slovensko po ceste sa stretnu s Islandanom Olim pridu do odlahleho slovenskeho mesta a tam budu vraj zufale ale krasne dievcata!......vymysleny horor nezmysel od vymyslu sveta a navyse nevhodne a NEPRÍSTUPNÉ DO 18 ROKOV. Amerika nech ide radsej do riti iba sama krv, bitky, vojny, strielanie, sci-fi. Chcu si len zarobit im je jedno ci to ludi bavi alebo nie ale to je uz biznis. Myslim, ze to staci uz viac nejdem vypisovat nech napisu aj ostatni nieco ktomu
@srandista ked ty tak vadiii amerika(usa) tak vyhod pocitac z okna, lebo aj ten mas vdaka amerike. alebo mozno bi sa ti viac ako pisat slobodne na nete, pacilo rabotat v ruskom gulagu.
a laskavo nestaraj sa do USS a vychodu, staraj sa tam o tu dieru menom martin. uvydim tu na vychode dakoho z martina, tak hned mu vysvetlim ze tu na vychode nieje vitany.
@Srandista No ako pozerám na to, čo považuješ za dobré, mal by si si konečne pozrieť nejaké ozaj dobré filmy. A uvidíš, že 90% ich bude amerických. Na to ale treba trošku všeobecný prehľad. I keď súhlasím s tebou, že francúzska, česká, či škandinávska škola sú tiež vynikajúce a moje veľmi obľúbené.
@Nikeboy Je smutné, že niekto pozná z celej americkej filmografie len americké šity alla Markíza & JOJ a ide fundovane hodnotiť, lepšie povedané zmetie všetky zásadné americké filmy pod stôl a Jacka Nicholsona a spol. postaví za Buda Spencera!!! To nie je smiešne, to je tragické.
@stage ved to, preto mi take komentare ako mal on, zdvihaju adrenalin. aj ked mna skor nahnevalo to z uss co pisal. kedze bez uss bi bola na vychode ovela vetsia chudoba a nezamestnanost. ja ako nechapem ako moze niekto napisat taku blbost, ked ta firma dava ludom pracu. asi podla neho maju bit vsetci chudobni a nezamestnany alebo co....
@Nikeboy Ja to beriem, že to nie sú jeho názory, ale názory prebrané z jeho blízkeho okolia, ktoré je podľa všetkého obmedzené falošným, preceňujúcim nacionalizmo, osobnou minulosťou a neovplýva žiadnou objektivitou.
@stage asi tak ako vravis, mam kamarata z martina, a...ties ma nacionalisticke tendencie a sklony. ze im nevadii nedaleka KIA sa normalne cudujem ved korejcania maju ovela prisnejsie a striktnejsie pravydla osobne si myslim, ze svet ovladli japonci, ved vsade mas japonske znacky a vyrobky.
H2O nevímčo je..ale ak je to také ako prvé dve tak je to kravina ale HSM som pozerala a je to kravina a Hanu Motanu som nevidela ale je to kravina ( i ked zvyčajne nesudim ked neviem, ale toto je vínumka)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
156 komentov
a aj hanamontana je skvost. nemám ale rada H20. ikíky to niekedy stále pozerali, ale podľa mňa to bolo trápne, hlavné predstaviteľky neboli vôbec dokonalé. potom ma to nebaví
všetko sú to kraviny....pre deti od 0-13
No predsa Amerika ( USA ) a hlavne Slovensko, aj ta firma US Steel Košice ( býv. Východoslovenské železiarne, myslim ze 4 najvacsia spolocnost na svete ), kde sa do programu pozriem same USA a to je o nicom a hlavne komedie tie maju najhorsie maju suchy zmysel pre humor.....aj halloween tu priniesli oni co tu nikdy nikto nepoznal aj Svätého Valentína, hot-dogy a pod., a co sa tyka komedii tak podla mna NAJ su ceske, slovenske, francuzske prikl. Drž hubu a talianske s Budom Spencerom a Terensom Hillom ti su najlepsi .....takze tak co sa tyka Ameriky......kedysi davali za komunistov len vacsinou ruské a podla mna to bolo lepsie........aj vcera musim to tu napisat bolo v noci o 22.20 nejaky americky horor o 2 americanoch co pridu na Slovensko po ceste sa stretnu s Islandanom Olim pridu do odlahleho slovenskeho mesta a tam budu vraj zufale ale krasne dievcata!......vymysleny horor nezmysel od vymyslu sveta a navyse nevhodne a NEPRÍSTUPNÉ DO 18 ROKOV. Amerika nech ide radsej do riti iba sama krv, bitky, vojny, strielanie, sci-fi. Chcu si len zarobit im je jedno ci to ludi bavi alebo nie ale to je uz biznis. Myslim, ze to staci uz viac nejdem vypisovat nech napisu aj ostatni nieco ktomu
a laskavo nestaraj sa do USS a vychodu, staraj sa tam o tu dieru menom martin. uvydim tu na vychode dakoho z martina, tak hned mu vysvetlim ze tu na vychode nieje vitany.