čokoláda, punčové rezy, keď si ľahnem unavená jak kôň do mäkučkých perín a cítim ako zo mňa všetka únava opadáva, počúvanie hudby, čítanie kníh, zábava s priateľmi (občas aj s tým alkoholom, ale nie je to najväčšia slasť) a tak... proste, neviem to definovať na jednu vec.
Najväčšia slasť je pre mňa keď som šťastná vo všetkých smeroch a nič mi to len tak nezničí
taká tá koncentrovaná fajnota ktorá sa občas znenazdania zjaví v istom štádiu konzumácie alkoholu a nikotínu so spriaznenými ľuďmi, v stroboskopovom blikaní, jednoduchom pozorovaní nádherných vecí, konaní čohokoľvek produktívneho či prekonávaní vlastných hraníc
Podstupovanie rizika-teda ten adrenalin....nehovorte ze nikto z vas by si neskocil na lane z mosta alebo neskusil tu srandu vcapit kolacik riaditelovy do ksichtu...XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale inak aj hudba , knihy, hra na klavíri (keď už danú vec ovládam , pozeranie seriálov, čítanie
Najväčšia slasť je pre mňa keď som šťastná vo všetkých smeroch a nič mi to len tak nezničí
ja si zijem a uzivam si vsetko normalne bez nejakych afektov ..
A reklama na nejaké auto, v ktorej ide Sail od Awolnation, znásilňujem pri tom televízor zakaždým.